Anotácie (súhrny) kapitol - AGOT, ACOK, ASOS, AFFC

1234689

Komentáře

• Jon (8/12). :D

• Alek wrote:
    Už už se blíží chvíle, kdy se začnu bát, že budu poslední a psutím se do toho...ale sarven mě jako obvykle uklidňuje. :-)

I do my best :D

ale pár kapitol som už napísal, a ďalšie pribudnú behom týždňa

• No neke, já snad fakt budu muset začít pracovat. Jsou chvíle, kdy se ztotožňuji s návrhy zahraničních diskutérů, kteří navrhují zavraždit Brana...vzhledem k tomu, že na jeho kapitolách se grrm zasekává, celou věc by to uspíšilo. A já bych to měl bez práce...ale asi by mi to chybělo, já Branovy kapitoly miluju, jen se těžko píšou a hrnou. :-)

• je tu ešte stredna veta. všetky jeho kapitoly môžeš zhrnúť takto:

učí sa lietať. je nervózny. ešte stále nechápe o čo ide. Ešte stále nestretol vranu.

tieto 4 vety môžeš dať ako noticku do všetkých jeho kapitol :)

• Navrhuji zavraždit zahraniční diskutéry. :twisted: Bran možná umře, ale nezapomeňte, co se stalo s měničem Orellem. Když ho Jon zabil, část jeho mysli zůstala v orlovi - podobně to může dopadnout i s Branem, fyzické tělo zemře, ale Bran jako takový ne: přetrvá v Létovi, anebo v Hodorovi. A na všechny zahraniční diskutéry ukáže dlouhý nos, respektive čenich. 8)

Branovy kapitoly musejí být zasummářeny obzvláště důkladně, říkám já! :wink:

Mimochodem, máte už nějaké představy, koho byste chtěli zpracovávat v Hostině?

• Tak to nemam, ostatně, mně tam vlastně nikdo nepřejde, zůstane mi jen povedený a velmi důležitý prolog. Takže si k tomu asi přihodim nějakýho jižana nebo železňáka. Uvidim, co zbude.

• Nejlepší postavy už jsou stejně rozebrány, tak co. 8) :)

Je dobré, že nikdo nezmiňuje mé jméno v souvislosti s tím, že by se mohlo v sumáření trochu přidat, a že všechno odskákal chudák sarven. :twisted:

• Já se hlavně těším na Tanec, až budu summářit těch patnáct (nebo kolik) Daenerysiných kapitol. :o :P

Mimochodem, co je s Ptáčkem? Už dlouho jsem neslyšel nějakou hezkou písničku! :)

• Léto wrote:
    Navrhuji zavraždit zahraniční diskutéry. :twisted: ...

Mimochodem, máte už nějaké představy, koho byste chtěli zpracovávat v Hostině?

nuž vzhľadom na horeuvedený návrh asi požiadam v Tanci a v neskorších knihách o postavu v ktorej kapitolách sa bude vyskytovať nemenovaný zlovlk. Trochu ho ponaháňam horami-dolami :D

• :lol: Když jsem to psal, tak jsem vůbec nepomyslel na to, že za zahraničí by se dalo brát i Slovensko, věřil bys tomu? :wink: Ale ten úplně první zub byl Branův, Alek říkal, že ho zahraniční diskutéři chtějí zavraždit. Takže já jenom jednám v sebeobraně. Krajní nouze! :o

Popravdě řečeno, Branova analogie s Posledním hrdinou mě dost znepokojuje. Podle legendy zemřeli jeho společníci i jeho pes a nakonec se mu zlomil i meč... Pevně doufám, že já v průběhu knih neumřu. :roll:

• Zeď je Jonova. Jinak řečeno hotovo. Je už Hostina úplně rozebraná?

• Dobrá práce, sere! :) Hostinu jsme si ještě nerozebírali, takže nějaké ty volné postavy tam určitě budou. Prozatím to vidím takto:

Léto - Samwell (5), Cersei (10)

Alek - Prolog, Dorne (4)

Heavy - Jaime (7), Alayne (3)

sarven - Arya (3)

Volné postavy: Brienne (8), Železní (5)

A kdyby někdo stál o Samwella z Hostina, klidně mu ho podaruji. :)

• Mno tak asi Brienne kráska. Překvapivě mi po dokončení Jona bylo nějak smutno, že už je konec. :)

Rozjede se akce k nějakému datu?

• Ještě nám z Bouře chybí někdo na Tyriona, jestli se nemýlim. :-)

• Ještě se ho nikdo neujal? Dobří serové, kdo z Vás bude bojovat se serem Horou?

• No, já rozhodně ne, v následujícím týdnu (či dvou) bude zázrak, když se dostanu k prologu...

• Ech, říkáš ser Gregor?

Promiň, Tyrione, ale něco na mě leze *kašly, kašly*, zkus jiného dobrovolníka. :)

• Dobrá, pokud se Joe nepřihlásí o svá práva, počítej se mnou polomuži.

• arya je moja, ostatné je na vás, serovia

• S politováním vám musím oznámit, že mé krásně vyhotovené, precizně formulované, ručně kreslenými skicami zkrášlené poznámky k novým sumářům Sansy a Jaimeho, mi trestuhodným nedopatřením potrhali a částečně snědli členové mé rozvětvené rodiny.

Byl to strašlivý zážitek, dívat se, jak plody vaší tvůrčí činnosti, toho nejlepšího z vás, mizí v nenávratnu. :x

Ještě horší, než kdyby vám to sežral pes. :wink:

• inu život je pes.... aj Sandor to vravieva :-)

• Někdy má podobné výmluvy i Martin. :twisted:

• pamätám. doteraz sa na neho hnevám :twisted:

• A jak jsi na tom s tou malou špindírou ty, Sarvene? :wink:

• Teda, už jsem tě chtěl litovat, ale za to ohavné slovo, které nejsem schopen ani interpretovat, za to bys zasloužil černou hodinku s Qyburnem. :evil:

• Za tu fázi? :wink:

Jen mě hezky polituj. Práce s rýčem není nikdy dost. :twisted:

• dal som jej trochu voľna, nech sa poprechádza s Bratstvom, ale za chvíľu ju zmačknem, vĺča jedno.

tak či tak, nemám pocit, že by som nejak meškal oproti ostatným postavám, alebo?

• Noo, náhodou je toho už docela dost hotovýho...viz ty tučný.

Prolog - Alek

Jaime (2/9) - head

Catelyn (7/7) - Léto

Arya (1/13) - sarven

Tyrion (0/11) - Joe/flanker

Davos (6/6) - Alek

Sansa (3/7) - head

Jon (12/12) - Flanker

Dany (6/6) - Léto

Bran (4/4) - Alek

Sam (1/5) - Léto

Epilog - Alek

• Ne, ten Tučný ještě hotový není, ale v průběhu června ho dokončím. :!: :)

• tak lorde veliteli, sadnúť! Pätorka.

a za domácu úlohu pekne základy matematiky. nič ťažké, napr. rátať do 3! Zajtra si vás vyskúšam...

... inými slovami, arya má napísané 3 kapitoly, nie jednu... :twisted:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi