No neke, já snad fakt budu muset začít pracovat. Jsou chvíle, kdy se ztotožňuji s návrhy zahraničních diskutérů, kteří navrhují zavraždit Brana...vzhledem k tomu, že na jeho kapitolách se grrm zasekává, celou věc by to uspíšilo. A já bych to měl bez práce...ale asi by mi to chybělo, já Branovy kapitoly miluju, jen se těžko píšou a hrnou. :-)
Navrhuji zavraždit zahraniční diskutéry. :twisted: Bran možná umře, ale nezapomeňte, co se stalo s měničem Orellem. Když ho Jon zabil, část jeho mysli zůstala v orlovi - podobně to může dopadnout i s Branem, fyzické tělo zemře, ale Bran jako takový ne: přetrvá v Létovi, anebo v Hodorovi. A na všechny zahraniční diskutéry ukáže dlouhý nos, respektive čenich. 8)
Branovy kapitoly musejí být zasummářeny obzvláště důkladně, říkám já! :wink:
Mimochodem, máte už nějaké představy, koho byste chtěli zpracovávat v Hostině?
Tak to nemam, ostatně, mně tam vlastně nikdo nepřejde, zůstane mi jen povedený a velmi důležitý prolog. Takže si k tomu asi přihodim nějakýho jižana nebo železňáka. Uvidim, co zbude.
Navrhuji zavraždit zahraniční diskutéry. :twisted: ...
nuž vzhľadom na horeuvedený návrh asi požiadam v Tanci a v neskorších knihách o postavu v ktorej kapitolách sa bude vyskytovať nemenovaný zlovlk. Trochu ho ponaháňam horami-dolami :D
:lol: Když jsem to psal, tak jsem vůbec nepomyslel na to, že za zahraničí by se dalo brát i Slovensko, věřil bys tomu? :wink: Ale ten úplně první zub byl Branův, Alek říkal, že ho zahraniční diskutéři chtějí zavraždit. Takže já jenom jednám v sebeobraně. Krajní nouze! :o
Popravdě řečeno, Branova analogie s Posledním hrdinou mě dost znepokojuje. Podle legendy zemřeli jeho společníci i jeho pes a nakonec se mu zlomil i meč... Pevně doufám, že já v průběhu knih neumřu. :roll:
S politováním vám musím oznámit, že mé krásně vyhotovené, precizně formulované, ručně kreslenými skicami zkrášlené poznámky k novým sumářům Sansy a Jaimeho, mi trestuhodným nedopatřením potrhali a částečně snědli členové mé rozvětvené rodiny.
Byl to strašlivý zážitek, dívat se, jak plody vaší tvůrčí činnosti, toho nejlepšího z vás, mizí v nenávratnu. :x
Komentáře
Jon (8/12). :D
I do my best :D
ale pár kapitol som už napísal, a ďalšie pribudnú behom týždňa
No neke, já snad fakt budu muset začít pracovat. Jsou chvíle, kdy se ztotožňuji s návrhy zahraničních diskutérů, kteří navrhují zavraždit Brana...vzhledem k tomu, že na jeho kapitolách se grrm zasekává, celou věc by to uspíšilo. A já bych to měl bez práce...ale asi by mi to chybělo, já Branovy kapitoly miluju, jen se těžko píšou a hrnou. :-)
je tu ešte stredna veta. všetky jeho kapitoly môžeš zhrnúť takto:
učí sa lietať. je nervózny. ešte stále nechápe o čo ide. Ešte stále nestretol vranu.
tieto 4 vety môžeš dať ako noticku do všetkých jeho kapitol :)
Navrhuji zavraždit zahraniční diskutéry. :twisted: Bran možná umře, ale nezapomeňte, co se stalo s měničem Orellem. Když ho Jon zabil, část jeho mysli zůstala v orlovi - podobně to může dopadnout i s Branem, fyzické tělo zemře, ale Bran jako takový ne: přetrvá v Létovi, anebo v Hodorovi. A na všechny zahraniční diskutéry ukáže dlouhý nos, respektive čenich. 8)
Branovy kapitoly musejí být zasummářeny obzvláště důkladně, říkám já! :wink:
Tak to nemam, ostatně, mně tam vlastně nikdo nepřejde, zůstane mi jen povedený a velmi důležitý prolog. Takže si k tomu asi přihodim nějakýho jižana nebo železňáka. Uvidim, co zbude.
Nejlepší postavy už jsou stejně rozebrány, tak co. 8) :)
Je dobré, že nikdo nezmiňuje mé jméno v souvislosti s tím, že by se mohlo v sumáření trochu přidat, a že všechno odskákal chudák sarven. :twisted:
Já se hlavně těším na Tanec, až budu summářit těch patnáct (nebo kolik) Daenerysiných kapitol. :o :P
Mimochodem, co je s Ptáčkem? Už dlouho jsem neslyšel nějakou hezkou písničku! :)
nuž vzhľadom na horeuvedený návrh asi požiadam v Tanci a v neskorších knihách o postavu v ktorej kapitolách sa bude vyskytovať nemenovaný zlovlk. Trochu ho ponaháňam horami-dolami :D
:lol: Když jsem to psal, tak jsem vůbec nepomyslel na to, že za zahraničí by se dalo brát i Slovensko, věřil bys tomu? :wink: Ale ten úplně první zub byl Branův, Alek říkal, že ho zahraniční diskutéři chtějí zavraždit. Takže já jenom jednám v sebeobraně. Krajní nouze! :o
Popravdě řečeno, Branova analogie s Posledním hrdinou mě dost znepokojuje. Podle legendy zemřeli jeho společníci i jeho pes a nakonec se mu zlomil i meč... Pevně doufám, že já v průběhu knih neumřu. :roll:
Zeď je Jonova. Jinak řečeno hotovo. Je už Hostina úplně rozebraná?
Dobrá práce, sere! :) Hostinu jsme si ještě nerozebírali, takže nějaké ty volné postavy tam určitě budou. Prozatím to vidím takto:
Léto - Samwell (5), Cersei (10)
Alek - Prolog, Dorne (4)
Heavy - Jaime (7), Alayne (3)
sarven - Arya (3)
Volné postavy: Brienne (8), Železní (5)
A kdyby někdo stál o Samwella z Hostina, klidně mu ho podaruji. :)
Mno tak asi Brienne kráska. Překvapivě mi po dokončení Jona bylo nějak smutno, že už je konec. :)
Rozjede se akce k nějakému datu?
Ještě nám z Bouře chybí někdo na Tyriona, jestli se nemýlim. :-)
Ještě se ho nikdo neujal? Dobří serové, kdo z Vás bude bojovat se serem Horou?
No, já rozhodně ne, v následujícím týdnu (či dvou) bude zázrak, když se dostanu k prologu...
Ech, říkáš ser Gregor?
Promiň, Tyrione, ale něco na mě leze *kašly, kašly*, zkus jiného dobrovolníka. :)
Dobrá, pokud se Joe nepřihlásí o svá práva, počítej se mnou polomuži.
arya je moja, ostatné je na vás, serovia
S politováním vám musím oznámit, že mé krásně vyhotovené, precizně formulované, ručně kreslenými skicami zkrášlené poznámky k novým sumářům Sansy a Jaimeho, mi trestuhodným nedopatřením potrhali a částečně snědli členové mé rozvětvené rodiny.
Byl to strašlivý zážitek, dívat se, jak plody vaší tvůrčí činnosti, toho nejlepšího z vás, mizí v nenávratnu. :x
Ještě horší, než kdyby vám to sežral pes. :wink:
inu život je pes.... aj Sandor to vravieva :-)
Někdy má podobné výmluvy i Martin. :twisted:
pamätám. doteraz sa na neho hnevám :twisted:
A jak jsi na tom s tou malou špindírou ty, Sarvene? :wink:
Teda, už jsem tě chtěl litovat, ale za to ohavné slovo, které nejsem schopen ani interpretovat, za to bys zasloužil černou hodinku s Qyburnem. :evil:
Za tu fázi? :wink:
Jen mě hezky polituj. Práce s rýčem není nikdy dost. :twisted:
dal som jej trochu voľna, nech sa poprechádza s Bratstvom, ale za chvíľu ju zmačknem, vĺča jedno.
tak či tak, nemám pocit, že by som nejak meškal oproti ostatným postavám, alebo?
Noo, náhodou je toho už docela dost hotovýho...viz ty tučný.
Prolog - Alek
Jaime (2/9) - head
Catelyn (7/7) - Léto
Arya (1/13) - sarven
Tyrion (0/11) - Joe/flanker
Davos (6/6) - Alek
Sansa (3/7) - head
Jon (12/12) - Flanker
Dany (6/6) - Léto
Bran (4/4) - Alek
Sam (1/5) - Léto
Epilog - Alek
Ne, ten Tučný ještě hotový není, ale v průběhu června ho dokončím. :!: :)
tak lorde veliteli, sadnúť! Pätorka.
a za domácu úlohu pekne základy matematiky. nič ťažké, napr. rátať do 3! Zajtra si vás vyskúšam...
... inými slovami, arya má napísané 3 kapitoly, nie jednu... :twisted: