Tak Stark vlevo je parádní, to chci! Ale co to probůh udělali s Arryny? :o( A v tom odkazu se mi dost líbí Targaryen, jen by ta černá nemusela být tak lesklá.
Nevada: Mně se právě Arrynové docela líbí. Sice ten pták kolem sokola nejspíš jen zběžně proletěl, ale je pěkný. Kdyby z něj udělali Mallisterského orla, bude to dokonalé. ;)
wow trička úžasná.sice jsem si nedávno vyrobila Baratheon a Stark ale asi si udělám. Ale otázka jaká? hodně se mi líbí Baratheon i Lannister ale asi to bude Targaryen to ještě nemám =P
Hra! Pozor na koně- ty bestie užírají život, stejně tak orel a krkavci si nejsem jistá. Střelbou zapáleného šípu (šípu přes oheň) vznikne ohýnek, zabíjející nepřítele (nejsem si jistá, zda všechny). Hra je to primitivní, ale strašná sranda. :D
Krisa: Můžeš hrát "ještě půl stránky učení a dám si další kolo". ;)
Jestli se dostaneš za Černovodu, poraď, jak zlikvidovat tu ****** Stannisovu flotilu. Nemůžu přijít na to, jak potopit lodě. V tom bude mít prsty Melisandra! :D
Komentáře
Starkovské je parádní. (Nejsem si jistá, ale myslím, že odkaz na první sadu jsem tu někde viděla.)
A v tom odkazu se mi dost líbí Targaryen, jen by ta černá nemusela být tak lesklá.
Pozor na koně- ty bestie užírají život, stejně tak orel a krkavci si nejsem jistá. Střelbou zapáleného šípu (šípu přes oheň) vznikne ohýnek, zabíjející nepřítele (nejsem si jistá, zda všechny). Hra je to primitivní, ale strašná sranda. :D
Jestli se dostaneš za Černovodu, poraď, jak zlikvidovat tu ****** Stannisovu flotilu. Nemůžu přijít na to, jak potopit lodě. V tom bude mít prsty Melisandra! :D
edit: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D !!!