Chce to RW i Joffovu svatbu v jedné scéně... Začínalo by RW, kde by týpek začal zpívat tohle, stejně tak na Joffově svatbě. Pak by začala řežba na RW a jako protiklad by tam byli oslavující lidé na Joffově svatbě. Najednou by Cat podřízli, následoval by záběr, jak se Joff zakucká a konec série :D. Asi je to nereálné, ale kdyby to bylo takhle, tak bych si asi hodila mašli :D.
Jo Pay The Iron Price je hodně dobra a Valar Morghulis taky. A Winterfell se mi líbí taky, ale to bude tím že podobná melodie je i v prvním soundtracku
Epické veľdielo. Jeho zatiaľ najlepšia práca. Geniálna hra s motívmi. To a ešte omnoho viac je soundtrack Ramina Djawadiho k druhej sérii Game of Thrones.
Až teď mi došlo, co jsou Three Blasts. Ráno jsem byl asi ještě ospalej :-)
Mně to došlo až teď (asi jsem pomalejší)... Předpokládám, že to bylo mohlo být finále druhé série... Navíc ta skladba je fakt hodně hustá. Úplně z toho čiší chlad a děs.
Ha, Three Blasts, ja som hovoril, že druhú sériu ukončia tromi zatrúbeniami. Pekný divný koniec Prológu v knihe, to hej, ale až príliš záhadná scéna, aby niečo otvárala - dúfam, že to tým ukončia :)
Ha, Three Blasts, ja som hovoril, že druhú sériu ukončia tromi zatrúbeniami. Pekný divný koniec Prológu v knihe, to hej, ale až príliš záhadná scéna, aby niečo otvárala - dúfam, že to tým ukončia :)
EDIT: Hovoril v jednej zo svojich teórií :D
A tuto máš patentovanou? ;D
:D:D áno, na Úrade patentácií v Rí(t)ši divov
A jako razítko otisk packy Cheshirského kocoura, který se na Tebe celou dobu zářivě šklebil. :D
A tuto máš patentovanou? ;D
:D:D áno, na Úrade patentácií v Rí(t)ši divov
A jako razítko otisk packy Cheshirského kocoura, který se na Tebe celou dobu zářivě šklebil. :D
Ani nevrav a úradník bol ten červ s červenou čapkou, čo furt húlil .D Len som si musel dávať pozor - srdcová kráľovná nemá rada papierovačky a má dosť drsné stráže.
Komentáře
http://www.youtube.com/channel/UCtX4d9z1C6PTLSN56a7a3oQ
Kromě Dešťů Kastameru se mi hodně líbí Pay the iron price a asi úplně nejlepší je IMHO Valar Morghulis.
Jinak krom výše zmiňované se mi nejvíc líbí "Warrior of Light" a "Pay The Iron Price" (ale na tu jsem se těšila od prvního zaznění).
Nemám sice moc dobrý hudební sluch, ale musím s autorem videa souhlasit...