Soundtrack Game of Thrones

1246

Komentáře

• Kolikokoli napsal(a):

Tak ty deště (ty první, jen zpěv a ne příliš výrazná hudba) MUSÍ hrát při RW nebo při něčem podobném! Ty druhé se mi nelíbí.

Při čem jiným by ta skladba měla zaznít než u scény, během který mi Martin vyrval srdce a utek s ním do noci s kdákáním šílence :D
  • svoa00 napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Tak ty deště (ty první, jen zpěv a ne příliš výrazná hudba) MUSÍ hrát při RW nebo při něčem podobném! Ty druhé se mi nelíbí.

Při čem jiným by ta skladba měla zaznít než u scény, během který mi Martin vyrval srdce a utek s ním do noci s kdákáním šílence :D
    Tohle je dokonalý vyjádření mých emocí, díky, marně jsem hledala slova :)
  • Naučím se jí nazpamět...deště mají sílu a teď i melodii :))
  • Kachítos: taky jsem si říkala, že je to Jaime, ale je to tenhle týpek:
  • Tady si můžete poslechnout další tracky:

http://www.youtube.com/channel/UCtX4d9z1C6PTLSN56a7a3oQ

Kromě Dešťů Kastameru se mi hodně líbí Pay the iron price a asi úplně nejlepší je IMHO Valar Morghulis.
  • Chce to RW i Joffovu svatbu v jedné scéně... Začínalo by RW, kde by týpek začal zpívat tohle, stejně tak na Joffově svatbě. Pak by začala řežba na RW a jako protiklad by tam byli oslavující lidé na Joffově svatbě. Najednou by Cat podřízli, následoval by záběr, jak se Joff zakucká a konec série :D. Asi je to nereálné, ale kdyby to bylo takhle, tak bych si asi hodila mašli :D.
  • Až teď mi došlo, co jsou Three Blasts. Ráno jsem byl asi ještě ospalej :-)
  • Jo Pay The Iron Price je hodně dobra a Valar Morghulis taky. A Winterfell se mi líbí taky, ale to bude tím že podobná melodie je i v prvním soundtracku
  • Vzhledem k tomu, že se vždy názvy vztahovaly k určité scéně (ke které také patřila melodie), napadá Vás něco k "I Will Keep You Safe"?

Jinak krom výše zmiňované se mi nejvíc líbí "Warrior of Light" a "Pay The Iron Price" (ale na tu jsem se těšila od prvního zaznění).
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Vzhledem k tomu, že se vždy názvy vztahovaly k určité scéně (ke které také patřila melodie), napadá Vás něco k "I Will Keep You Safe"?

Tyrion a Šae??
  • a u Tyriona bude určitě i "One More Drink Before The War" XD
  • Kolikokoli
    24. Květen 2012 - 15:13
    Kachítos: taky jsem si říkala, že je to Jaime, ale je to tenhle týpek:

Já netušila, že Davos Mořský umí zpívat :D
  • Takže tady je zodpovězení otázky, jestli už v seriálu zazněly Deště Kastameru.

Nemám sice moc dobrý hudební sluch, ale musím s autorem videa souhlasit...

• Že by nám to hrálo na Černovodě? Pamatujete scénu z LotRa, kde Pip zpíval a v kontrastu byla ona bitva?...
  • svoa00 napsal(a):

Takže tady je zodpovězení otázky, jestli už v seriálu zazněly Deště Kastameru.

Nemám sice moc dobrý hudební sluch, ale musím s autorem videa souhlasit...

A fakt to tam je.
  • Epické veľdielo. Jeho zatiaľ najlepšia práca. Geniálna hra s motívmi. To a ešte omnoho viac je soundtrack Ramina Djawadiho k druhej sérii Game of Thrones.
  • Alek napsal(a):

Až teď mi došlo, co jsou Three Blasts. Ráno jsem byl asi ještě ospalej :-)

Mně to došlo až teď (asi jsem pomalejší)... Předpokládám, že to bylo mohlo být finále druhé série... Navíc ta skladba je fakt hodně hustá. Úplně z toho čiší chlad a děs.
  • Kachítos napsal(a):

a u Tyriona bude určitě i "One More Drink Before The War" XD

To bych možná čekal spíše u Cersei. Ta se v průběhu bitvy pěkně vyparádila... :-)
  • Ha, Three Blasts, ja som hovoril, že druhú sériu ukončia tromi zatrúbeniami. Pekný divný koniec Prológu v knihe, to hej, ale až príliš záhadná scéna, aby niečo otvárala - dúfam, že to tým ukončia :)

EDIT: Hovoril v jednej zo svojich teórií :D
  • Ha, Three Blasts, ja som hovoril, že druhú sériu ukončia tromi zatrúbeniami. Pekný divný koniec Prológu v knihe, to hej, ale až príliš záhadná scéna, aby niečo otvárala - dúfam, že to tým ukončia :)

A tuto máš patentovanou? ;D

Ha, Three Blasts, ja som hovoril, že druhú sériu ukončia tromi zatrúbeniami. Pekný divný koniec Prológu v knihe, to hej, ale až príliš záhadná scéna, aby niečo otvárala - dúfam, že to tým ukončia :)

:D :D áno, na Úrade patentácií v Rí(t)ši divov

Ha, Three Blasts, ja som hovoril, že druhú sériu ukončia tromi zatrúbeniami. Pekný divný koniec Prológu v knihe, to hej, ale až príliš záhadná scéna, aby niečo otvárala - dúfam, že to tým ukončia :)

A jako razítko otisk packy Cheshirského kocoura, který se na Tebe celou dobu zářivě šklebil. :D

Miss Utahraptor napsal(a):

A jako razítko otisk packy Cheshirského kocoura, který se na Tebe celou dobu zářivě šklebil. :D
    Ani nevrav a úradník bol ten červ s červenou čapkou, čo furt húlil .D Len som si musel dávať pozor - srdcová kráľovná nemá rada papierovačky a má dosť drsné stráže.
  • A samozrejme som sa tam dostal cez klobúk klobúčnika z OUaT :D
  • Bezva. Taky něco vymyslím a příště mě bereš s sebou. ;D
  • :D No len nezabúdaj na základné pravidlo. Pamätáš si ho ešte?
  • Základné pravidlo cesty klobúčnikovým klobúkom... :)
  • Jakože když budu chtít propašovat Chestera domů (abych ho mohla drbat za uchem a on mi ťapkal po sešitech), budeš muset zůstat? >;D
  • :D áno, to pravidlo: ,,Koľko osôb vstúpi, toľko ich aj vystúpi, nie viac, nie menej." Ale vieš ja mám aj osobný passport .D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi