Ne-e. Nejdřív vytloukl kamínky, sesbíral je (proto ve skutečnosti nikdo Rhaegarovy rubíny nenašel) a pak teprv ho dobil (aby ho Rhaegar neobvinil ze sprosté krádeže pod záminkou bitvy). ;)
Heavy - takhle se jmenovala ta druhá kravina ve které figuroval Colin Firth, že to u mne má nahnuté :-)) To jsme taky byla nucena shlédnout a můj kalich trpělivosti přetekl :-p
Heavy...no asi totéž co s Kingem...už nedám na řeči "Ale to jsi neviděla/nečetla to správné ořechové"...deník bridžit džounsnové, lav akšualy a jak na věc a mám v tom naprosto jasno, že toto není typ filmů u kterých jsem ochotna strávit minutu drahoceného života času :-D Jak tu někde Gepeto poznamenal - ve srovnání s tím je i čučení do zdi nebývalou atrakcí :-D
Bridget/Love a spol. Pokud se na to nemusí koukat... Nám to pouštěli na dvouhodinovce angličtiny a chtěli po nás, aby jsme věděli o čem to je. Člověka až udiví, kolikrát v takovém případě "potřebuje na záchod", nebo se aspoň přehrabovat v tašce protože nemůže najít pití/mu dopsala propiska/... :D
Nenavážejte se do Love actually! :D Jistě, jediná doba, kdy se na to dá dívat, je večer o Vánocích se sklenkou vína, ale i tak... je to skvělý film. Rozhodně z těch "romantických blbostí" nejlepší... teda... nejlepší... jediné koukatelné, abych tak řekla. U těch ostatních souhlasím s Jarlou :D.
Raptorko - a pak to utrpení, když ti tohle pustijou v letadle...11 hodin v kuse! Já se prostě vždycky dívala 11 hodin v kuse z okínka :-D A to byl dočista jiný zážitek - kam se hrabe gůgl Earth :-))
No, pokud je na to někdo nucen se dívat, tak to chápu. Vzpomínám na školní léta, kde nás mučili filmem Hurá na medvěda... Když to pouštěli počtvrté dokola, nechala jsem si napsat omluvenku... :D Naštěstí na střední už to bylo mnohem lepší, tam nás v rámci výuky "nutili" sledovat Otce prasátek nebo Černou zmiji :D. (proti tomu - kupodivu - nikdo neprotestoval :D)
V Jak na věc ale Colin Firth nehrál! Pro Deník Bridget Jones nejsem úplně cílovka, takže mi to 1x stačilo (ale nutně musím mít ten svetr se sobem!). Love actually mám ale velmi ráda. Přesně jak říká Kolikokoli, je toideální Vánoční film.
Ne ale hrál tam Hugh Grant....no popravdě lepší než fňukna Pitt nebo Cruise.... Ideální vánoční film neznám - ale ideální silvestrovský máme - Oscar se Silvestrem Stallonem :-D
Komentáře
Nikolaj Coster-Waldau on Jimmy Kimmel Live PART 2
Na toho chlapa se kouká čím dál líp :)
Novinka v našich kinech, kdo půjde? :))
Ale na Armitage nemá, ne? :-)
Pokud se na to nemusí koukat... Nám to pouštěli na dvouhodinovce angličtiny a chtěli po nás, aby jsme věděli o čem to je. Člověka až udiví, kolikrát v takovém případě "potřebuje na záchod", nebo se aspoň přehrabovat v tašce protože nemůže najít pití/mu dopsala propiska/... :D
Naštěstí na střední už to bylo mnohem lepší, tam nás v rámci výuky "nutili" sledovat Otce prasátek nebo Černou zmiji :D. (proti tomu - kupodivu - nikdo neprotestoval :D)
Pro Deník Bridget Jones nejsem úplně cílovka, takže mi to 1x stačilo (ale nutně musím mít ten svetr se sobem!).
Love actually mám ale velmi ráda. Přesně jak říká Kolikokoli, je toideální Vánoční film.
Ideální vánoční film neznám - ale ideální silvestrovský máme - Oscar se Silvestrem Stallonem :-D