Odkazy , obrázky...

1272830323380

Komentáře

• Možná mu Robert jen záviděl ty hezké kamínky na fešáckém brnění.
  • A proto mu udělal placatou hlavu? :-)
  • Robert byl asi sakra dobrej bijec zamlada. Škoda že si vzal tu mrchu lannisterskou a ta ho dovedla do hrobu :D
  • heavy_head napsal(a):

A proto mu udělal placatou hlavu? :-)

Ne-e. Nejdřív vytloukl kamínky, sesbíral je (proto ve skutečnosti nikdo Rhaegarovy rubíny nenašel) a pak teprv ho dobil (aby ho Rhaegar neobvinil ze sprosté krádeže pod záminkou bitvy). ;)
  • Predstavujem si Robertovo detinské zbieranie rubínov.. :D Har nakoniec bude najlepším bojovníkom Tyrion
  • ... Har nakoniec bude najlepším bojovníkom Tyrion

A on už není? Na svou velikost si vede skvěle. A umí i s kuší. ;D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

... Har nakoniec bude najlepším bojovníkom Tyrion

:D áno, jeho trik ,,Tohle neudělaš" ma potešil
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Celkom dobre to vie aj s reťazami :)
  • Mrcel17 napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Celkom dobre to vie aj s reťazami :)
    Tyrion- sado-masochista? :D
  • Je malej, ale šikovnej.
  • Tyrion- sado-masochista? :D
    chúda Šae, musela si toho veľa pri ňom prežiť :D
  • k nakousnuti :)
  • Novinka

Novinka v našich kinech, kdo půjde? :))
  • Heavy - takhle se jmenovala ta druhá kravina ve které figuroval Colin Firth, že to u mne má nahnuté :-)) To jsme taky byla nucena shlédnout a můj kalich trpělivosti přetekl :-p
  • Doufám, že to na tobě nezanechalo trvalé následky. ;-)
  • Nevada napsal(a):

Ale na Armitage nemá, ne? :-)
  • Heavy...no asi totéž co s Kingem...už nedám na řeči "Ale to jsi neviděla/nečetla to správné ořechové"...deník bridžit džounsnové, lav akšualy a jak na věc a mám v tom naprosto jasno, že toto není typ filmů u kterých jsem ochotna strávit minutu drahoceného života času :-D Jak tu někde Gepeto poznamenal - ve srovnání s tím je i čučení do zdi nebývalou atrakcí :-D
  • Bridget/Love a spol.
    Pokud se na to nemusí koukat... Nám to pouštěli na dvouhodinovce angličtiny a chtěli po nás, aby jsme věděli o čem to je. Člověka až udiví, kolikrát v takovém případě "potřebuje na záchod", nebo se aspoň přehrabovat v tašce protože nemůže najít pití/mu dopsala propiska/... :D
  • Nenavážejte se do Love actually! :D Jistě, jediná doba, kdy se na to dá dívat, je večer o Vánocích se sklenkou vína, ale i tak... je to skvělý film. Rozhodně z těch "romantických blbostí" nejlepší... teda... nejlepší... jediné koukatelné, abych tak řekla. U těch ostatních souhlasím s Jarlou :D.
  • Raptorko - a pak to utrpení, když ti tohle pustijou v letadle...11 hodin v kuse! Já se prostě vždycky dívala 11 hodin v kuse z okínka :-D A to byl dočista jiný zážitek - kam se hrabe gůgl Earth :-))
  • Kolikokoli napsal(a):

... se sklenkou vína ...

Aha, tak tu nám nedodali. A kolikátá by měla být? ;D
  • Raptorko - po dvou flaškách silného portského stačí jedna :-D
  • Jarla napsal(a):

Raptorko - po dvou flaškách silného portského stačí jedna :-D

Tak to potom jo. Jenom abych pak neříkala psovi "slečno". :D
  • No, pokud je na to někdo nucen se dívat, tak to chápu. Vzpomínám na školní léta, kde nás mučili filmem Hurá na medvěda... Když to pouštěli počtvrté dokola, nechala jsem si napsat omluvenku... :D
    Naštěstí na střední už to bylo mnohem lepší, tam nás v rámci výuky "nutili" sledovat Otce prasátek nebo Černou zmiji :D. (proti tomu - kupodivu - nikdo neprotestoval :D)
  • Proti Černé zmiji a Otci prasátek bych taky neprotestovala:-) Horší to bylo s Rudou září nad Kladnem :-D Nebo Zastihla mne noc (blééééfuj fuj fuj!)
  • V Jak na věc ale Colin Firth nehrál!
    Pro Deník Bridget Jones nejsem úplně cílovka, takže mi to 1x stačilo (ale nutně musím mít ten svetr se sobem!).
    Love actually mám ale velmi ráda. Přesně jak říká Kolikokoli, je toideální Vánoční film.
  • Ne ale hrál tam Hugh Grant....no popravdě lepší než fňukna Pitt nebo Cruise....
    Ideální vánoční film neznám - ale ideální silvestrovský máme - Oscar se Silvestrem Stallonem :-D
  • ideální vánoční je přece Mrazík

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi