Odkazy , obrázky...

1293032343580

Komentáře

• Hildegarda: Jsem asi výjimka potvrzující pravidlo :)
  • Nejlepší romantický film, co jsem viděl, je Zamilovat se, s Meryl Streep a Robertem De Nirem.
  • Ps. I love you , jedině to!
  • no ale v tych nehra Ryan Gosling....od Drive som z neho namakko - btw jediny soundtrack, ktory som si kedy po Amelie zadovazila :)
  • heavy_head napsal(a):

Nejlepší romantický film, co jsem viděl, je Zamilovat se, s Meryl Streep a Robertem De Nirem.

Dobrý vkus.
  • Děkuji. :-) A tvůj vkus?
  • Já romantickým filmům moc neholduju, ale mezi můj top by se daly zařadit filmy Zápisník jedné lásky, Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Prázdniny v Římě, Rozum a cit, Legenda o vášni, Láska nebeská, Moulin Rouge, Il Mare. Často jsou to filmy, které patří i do jiného žánru, ale mají silnou romantickou linku. Třeba O dívce, která proskočila časem nebo Leopardí žena, Jeho dívka Pátek, Nebožtíci přejí lásce, Africká královna, a spousta dalších :)
  • No jo, Moulin Rouge je taky romantika! A já furt, že snad ani nenajdu nic z tohohle žánru, co by se mi líbilo... :D
  • Mně se líbila romantická linie ve Vzpomínkách na Afriku. To, že tam hrála opět Meryl Streep, považuju za náhodnou shodu okolností. ;-)
  • A znáte někdo film Vysíláme zprávy? Taky moc dobrý.
  • Jo, Vzpomínky na Afriku jsou taky nádherné. Hodně chvály jsem slyšela i Madisonské mosty, ale ještě jsem neviděla.
  • V Madisonských mostech hraje Meryl Streep. Samozřejmě doporučuju. :-)
  • Jestli něco, tak Barevný závoj a Pokání.
  • Nechápu jak jsem mohla zapomenout na Dobrý ročník. To je pro mě jeden z vůbec nejoblíbenějších filmů. Ale opět je to mix s komedií.

Pokání mě trochu zklamalo, ale i tak je to výborný film.

Asi bude zase otravná, ale hodně dobré romantické příběhy mají anime. Hlavně ty od Miyazakiho. Jeden z nejsilnějších je Samurai X: Trust and Betrayal.
    A třeba takový Hvězdný erb není vůbec romantika, ale přitom by mu romantiku mohl leckterý snímek závidět :)
  • Pravda, Dobrý ročník, třetí do mariáše. Ale u těch prvních dvou Eliška vždycky tak plakala...
  • Nevada: Zápisník jedné lásky = The Notebook - vidim, ze nielen s heavym, ale aj so mnou mas podobny vkus :)
  • Co kdybysme to dali dohromady a měli jen jeden? :-)
  • Nevada napsal(a):

Asi bude zase otravná, ale hodně dobré romantické příběhy mají anime. Hlavně ty od Miyazakiho. Jeden z nejsilnějších je Samurai X: Trust and Betrayal.
    A třeba takový Hvězdný erb není vůbec romantika, ale přitom by mu romantiku mohl leckterý snímek závidět :)

Miyazakiho filmy si teď zrovna dávám jeden za druhým. Před pár dny jsem viděl Laputu (zámek v oblacích) a potom Howl (pochodující zámek). A v uTr balík dalších filmů.
    Ale ty dva filmy na které odkazuješ nejsou od něho, ani od ghibli ne?
    Mimochodem, máš radši japonský nebo anglický dabing?
  • Jestli to nevadí, přesuneme se na správné místo - viz Různé filmy :)
  • Nevím, zda už to tady bylo, ale zkoukla jsem rozhovor s představitelkou Yary a působí na mě dost sympaticky.

• Kdyby takhle chtěl někdo ty rozhovory přeložit nebo otitulkovat...
  • Ono to vypadá jako ženská?!
  • Krásný důkaz toho, že "správně" svolený make-up a úprava dokáží člověka udělat mnohem ošklivějším. :D
  • Gemma Whelan je fajn, vy kádrováci. ;-)
  • Taká otázka na okraj - neviem, či sem patrí - ono PILOT je úplne iný diel než ZIMA SA BLÍŽI? :D
  • heavy_head napsal(a):

Gemma Whelan je fajn, vy kádrováci. ;-)

Však to byl výraz uznání :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi