Nové postavy pro 3. řadu Hry o trůny

• Mance Nájezdník: Bývalý člen noční hlídka, král za zdí, leader divokých.
  • Daario Naharis: Postava, která se zaplete do děje kolem Daenerys.
  • Jojen Reed; Meera Reed: Sourozenci s podivnými schopnostmi. Zapojí se do linie Brana.
  • Edmure Tully: Bratr Catelyn.
  • Ser Brynden Tully: Strýc Catelyn.
  • Lady Selyse Florent: Žena Stannise Baratheona.
  • Shireen: Stannisova dcera.
  • Olenna Redwyne: Babička Margaery...

Číst celý článek zde
«1345678

Komentáře

• Kde je Ramsay?!?!
    To přece ne, toho nemůžou vynechat!!!
    za to bych někoho snad stáhl z kůže...
  • Ještě Vargo Hoat hej?
  • Stark z hor: Obsazený budou podle výše vypsaný postavy... a pár dalších. HBO chce trochu mlžit, no.
  • Já chci Vincenta Regana s vizáží z 300 jako Manceho!!!
  • Stark z hor napsal(a):

Kde je Ramsay?!?!

Co by tam dělal Ramsay?
    Ten bude teď v desáté epizodě, jestli vůbec a pak dlouho dlouho nic.
    Ale Val? Belwas?
  • Montezuma: třeba budou s Theonovou linkou pokračovat i ve 3. řadě, jakože teď se ještě nestane všechno to, co se stát má. Fanoušci jsou z jeho hraní nadšení a nevím, jestli se HBO nebude bát nějakou postavu uložit na několik řad k ledu.
  • No tohle určitě není defitivní seznam. Na Varga už se např. konkurz dělá.
  • Ešteže tak ! Už som sa bál že tam nezapoja Reedovcov, aj ked neviem ako ich tam zapoja ...
  • Černá ryba: Víš kolik je Shireen a kolik Kláře Issové?
  • och áno. dobré správy. kiež by čiernu rybu hral Ron. je to naozaj potvrdené alebo sú to len také tipy?
  • Maggie Smith mám velice ráda, ale asi bych ji nechtěla vidět v další úspěšné fantasy sáze... jako Olennu bych ráda viděla nějakou neokoukanou tvář (jen mě teď zrovna nenapadá kterou :))
  • Vyměnila bych Dakotu Fanning za Dakotu Blue Richards.
    Nicka Tarabaye beru jako kohokoli!!!
  • Černá ryba: Tvoje tipy na Edmura, Bryndena a Selyse mě rozdrtily :D
  • Stannis by musel být superchlaďák, kdyby měl doma Lucy Lawless a NIC!!!
  • Hele víte co dokáže schopný maskér ?
    Nezdá se mi, že tým okolo GOT má schopné maskéry:-) viz. všechny ty blondýny s tmavým obočím:-)
  • :D Hele víte co dokáže schopný maskér ? :D jááj jí je teprv 9 let :D tý jo tka to jsem přestřelil, jsem myslel že je ve věku Sansy - 15-16. V tom případě bych Kláru bral - v 9 leté holce ale už ne :D

Jinak k tomu jojenovy co jsi uvedl - Asa Butterfield by se hodila Wednesday z Addams Family. kdyby jí nebylo 32 :D
  • Každopádně Tarabay coby Ashur je nejlíp zahraná postava ve Spartakovy, v první serii suverenne vedl Andy Whitfield ale v dalších už byl Tarabay nej. A proto jsem ho tam taky tipnul :D
  • Chmur: Co máš proti blondýnám s tmavým obočím? >:(
  • k Lucy Lawless - pro mě zůstane na pořád Princezna bojovnice, a to je silně asexuální :D Ve Spartakovy už je někdo jinej :D
  • Stark z hor napsal(a):

Kde je Ramsay?!?!

V Bouři mečů přece Bastard z Hrůzova vůbec není jen se o něm jednou či 2x bavijou.
  • Krisa napsal(a):

Stannis by musel být superchlaďák, kdyby měl doma Lucy Lawless a NIC!!!

Tak to co nejdůrazněji odmítám, LL je pro mě něco jako naprostý opak sexuální přitažlivosti. A ne, není to kvuli Xeně.
  • podle mě, už jsme Selys viděli, při pálení starých bohů odešel Stannis s takovou kudrnatou ženskou.
    Maggie Smith jako Olena by byl zázrak.

mimochodem, nechcete dávat odkazy na ty navrhované herce?
  • Dobrej nápad - doplním.
  • jé, děkuju.
  • Brynden Tully je jasný Sam Elliott, jak už tady nejednou padlo :)
  • Jojen Reed = Asa Butterfield. It is known.
    Maggie Smith jako Olenna by byla úžasná, ale obávám se, že to nevyjde.
  • Blackfish: Já jsem zvědavý na odkaz na toho tvého borce na Vargo Hoata. :D
  • Toho chlapa nemam vyfocenyho :D on je takovej pepek vyskoč ze švejka :D jinak - dětské herce netipuju, fakt nevím koho. - Doplněno :)
  • Blackfish napsal(a):

Vargo Hoat - U nás na vesnici bydlí jeden takovej co vypadá jako kozel :D ten by se tam hodil, bohužel je to asi na hovno herec:D Nevím koho

ROFL

ad ramsay - vím, ale doufal jsem, že vypálení Zimohradu bude už ve třetí sérii ;)
  • Blackfish napsal(a):

Ramsay Bolton - Mads Mikkelsen - snad nejlepší záporák v Bondovských filmech. I kdžy jako Chiffre se ve více už neobjeví udělal obrovskej dojem.

Mads by byl skvělej Mance nebo Euron!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi