Koukám, že já si ty postavy představuju úplně jinak než většina lidí. Ale s tím mám problém už od první serie, sedí mi snad jenom Arya, Jaime možná Stannis a Robert. A z těch co tady teď jmenujete jen ten Blackfishův Hoat. Jinak jestli nebude Ramsay, tak mě HBO pěkně naštve.
– Ser Brynden Tully (The Blackfish): -Ron Perlman – má toho herce dost rád, dobře se ksichtí :D
Vargo Hoat - U nás na vesnici bydlí jeden takovej co vypadá jako kozel :D ten by se tam hodil, bohužel je to asi na hovno herec:D Na druhou stranu na tu roli by se hodil i Crook Mackenzie
– Mance Rayder: Richard Armitage – zvlášt byl dobrej v serialu Robin Hood – Daario Naharis –Nick Tarabay Nejlepší postava nulté a druhé serie Spartaka. - Ashur – Jojen Reed; Meera Reed - - Děti vůbec nevím, netipuju. – Edmure Tully: -Karl Urban - Eomer - nebo by to taky mohl hrát ten co hrál Faramira. Nechce se mi dohledavat jeho jméno. – Ser Brynden Tully (The Blackfish): -Ron Perlman – mám toho herce dost rád, dobře se ksichtí :D – Lady Selyse –Lucy Lawless – Shireen – - Děti vůbec nevím, netipuju – Olenna Redwyne (The Queen of Thorns.- Maggie Smith – není o čem se bavit, jak v Downton tak v Harry Potterovy. – Beric Dondarrion. –nechal by toho herce co ho hrál. David Michael Scott Thoros of Myr. – John Rhys – Davies – Tormund Giantsbane -- Tak tady by to byl trošku víc Dream než ty co jsem uvedl předtím ale šoupnul bych sem Mickeyho Rourka. Mám ho rád.
Doplnění o postavy co tu zazněly:
Ramsay Bolton - Mads Mikkelsen - snad nejlepší záporák v Bondovských filmech. I kdžy jako Chiffre se ve více už neobjeví udělal obrovskej dojem. Vargo Hoat - U nás na vesnici bydlí jeden takovej co vypadá jako kozel :D ten by se tam hodil, bohužel je to asi na hovno herec:D Na druhou stranu na tu roli by se hodil i Crook Mackenzie
Myslíte že Berica Dondarriona bude hrát stejný herec který se mihnul v první sérii, nebo ho přeobsadí? Spíš bych to asi viděl na přeobsazení, ani nevím, kdo ho hrál :-)
Tak to co nejdůrazněji odmítám, LL je pro mě něco jako naprostý opak sexuální přitažlivosti
Zajímavý. Opak sexuální přitažlivosti si představuju jako nějakou tlustou rozkydlou machnu s bradavicí, řídkými mastnými vlasy a celulitidou i na tvářích :-) je pravda, že už lucy není dvacet a je v kategorii milf, ale připadá mi teda hodně sexy...
A kdo myslíte, že bude hrát Mace Tyrella? Udivuje mne, že takto důležitá postava tu ještě nezazněla. Jeden z tipů byl John Nettles.Tak co? Já se nějak nemůžu rozhodnout, protože se nato asi i hodí, i když se naprosto odlišuje od mé knižní představy.
Tak teď můj nepopulární názor. To je sice hezké, že uvidíme Olenu a oba Reedy (nevím, jak si obhájí Jojena, když jeho funkci vlastně přebral Bran), ale ten počet postav mě začíná děsit. Tak nějak doufám, že se vrátí k tomu systému z první série, kdy se seriál soustředil na určitý postavy a ostatní byli vhodně upozadění. Ve druhej sérii jsou to spíš dvě minuty pro postavu během epizody. Takže Oberyn mi ve třetí sérii opravdu chybět nebude. Upřímně řečeno dokonce doufám, že vypálení Zimohradu bude už v desátým díle týhle série a Alfie Allen si dá rok pauzu.
Mě děsí hlavně počet dějovejch linek ve 3. sérii... Nedávno jsem to počítala a vyšlo mi jich asi 8 (KL, Riverrun, Bratrstvo, Jaime + Brienne, Bran a spol., Jon, Sam, Dany)! To je moc... Pevně doufám, že neuvidíme každej díl jen 2-3 min. od všech, ale že se bude díl vždycky soustředit na 4-5 linek. Jinak si to neumím představit.
No a taky doufám, že Reeka příští rok vůbec neuvidíme. Ale obávám se, že na to maj scénaristi mučení a Alfieho moc rádi. :/
Komentáře
A z těch co tady teď jmenujete jen ten Blackfishův Hoat.
Jinak jestli nebude Ramsay, tak mě HBO pěkně naštve.
Brynden Blackfish - Perlman vypadá dost divošsky
Vargo Hoat - ten herec mi hrozně připomíná Bzuka z večerníčku
http://www.google.cz/imgres?q=ťuk+a+bzuk&hl=cs&client=firefox-a&hs=lsT&sa=X&rls=org.mozilla:cs:official&biw=1173&bih=624&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=rxlt2aSLNpNR2M:&imgrefurl=http://www.ceskatelevize.cz/porady/902118-jak-tuk-a-bzuk-nechteli-aby-prselo/200351950140002/&docid=URrwi_3nfvUjgM&itg=1&imgurl=http://img7.ceskatelevize.cz/program/porady/902118/foto/04.jpg&w=600&h=436&ei=eCzFT6eKH8eDhQeF_a2NCg&zoom=1&iact=hc&vpx=715&vpy=150&dur=1587&hovh=191&hovw=263&tx=85&ty=123&sig=106945205522738771503&page=1&tbnh=133&tbnw=226&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:3,s:0,i:76
flanker+Alek: Jste divní :)))))
– Daario Naharis – Nick Tarabay Nejlepší postava nulté a druhé serie Spartaka. - Ashur
– Jojen Reed; Meera Reed - - Děti vůbec nevím, netipuju.
– Edmure Tully: - Karl Urban - Eomer - nebo by to taky mohl hrát ten co hrál Faramira. Nechce se mi dohledavat jeho jméno.
– Ser Brynden Tully (The Blackfish): - Ron Perlman – mám toho herce dost rád, dobře se ksichtí :D
– Lady Selyse – Lucy Lawless
– Shireen – - Děti vůbec nevím, netipuju
– Olenna Redwyne (The Queen of Thorns.- Maggie Smith – není o čem se bavit, jak v Downton tak v Harry Potterovy.
– Beric Dondarrion. –nechal by toho herce co ho hrál. David Michael Scott
Thoros of Myr. – John Rhys – Davies
– Tormund Giantsbane -- Tak tady by to byl trošku víc Dream než ty co jsem uvedl předtím ale šoupnul bych sem Mickeyho Rourka. Mám ho rád.
Doplnění o postavy co tu zazněly:
Ramsay Bolton - Mads Mikkelsen - snad nejlepší záporák v Bondovských filmech. I kdžy jako Chiffre se ve více už neobjeví udělal obrovskej dojem.
Vargo Hoat - U nás na vesnici bydlí jeden takovej co vypadá jako kozel :D ten by se tam hodil, bohužel je to asi na hovno herec:D Na druhou stranu na tu roli by se hodil i Crook Mackenzie
a Xena? Ta její kámoška byla lepší.
Brynden- M.C.Gainey
Daario Naharis- Norman Reedus
No a taky doufám, že Reeka příští rok vůbec neuvidíme. Ale obávám se, že na to maj scénaristi mučení a Alfieho moc rádi. :/
Takže přidají dalších 15-20 postav. Kdopak jim asi uvolní místo?