svoa00: Taky bych uvítal, kdyb to bylo už v 10 epizodě. Podle mě by mohl Zimohrad vypálit Theon po tom co se dozví, že se k němu blíží Ramsay, v další serii by ho pak chytil na útěku a na Reedovce by Bran narazil cestou ze Zimohradu.
sveva: Navíc když budeme tiše předpokládat, že někde na konci série bude RW, tak první půlka Bouře mečů není zase tak vděčnej materiál a tady asi oceníme invenci scénáristů v zájmu toho, aby vznikla dobrá série seriálu. Těch dějových linek není zase tolik a nejsou tak dějově obsáhlý (navíc u Aryi to vidím na slušný krácení), takže nejlepší řešení by bylo některý i důležitý postavy na díl nebo dva úplně vynechat a kašlat na to, že diváci jsou sklerotici - pokud někdo zapomene, kdo je Stannis, protože tam dva díly nebyl, tak by se neměl vůbec dívat. Dosavadní díly, kam neměli potřebu narvat co nejvíc postavy, byly IMHO stejně nejlepší, protože tématicky držely pohromadě.
A co se Theona týče, myslím, že by se mohl vyskytovat i v dálší sérii, v nějákých záběrech z temných kobek Hrůzova, stahování prstíčku z kůže a tak podobně :-)
Niektoré dobré nápady tu už odzneli: Hlavne Asa Butterfield ako Jojen a Dakota Blue Richards ako Meera sú dokonalí. Pre mňa Olenna jednoznačne Judy Dench Ron Perlman je výborný ale na Tormunda Mance ako James Purefoy tu už tiež odznel A ako Edmur by pre mna fungovali 2 kandidati: Eddie Marsan a Tony Curran. Blackfish je jedine Sam Elliott len by mal trochu pribrať
heh kdyby Meeru hrála opravdu Dakota, tak to by už byla třetí ze Skins. jinak Asha je jasnej, toho bych tam ráda viděla, i když se hodí vzhledově na Edrika Bouři.
Tak to co nejdůrazněji odmítám, LL je pro mě něco jako naprostý opak sexuální přitažlivosti
Zajímavý. Opak sexuální přitažlivosti si představuju jako nějakou tlustou rozkydlou machnu s bradavicí, řídkými mastnými vlasy a celulitidou i na tvářích :-) je pravda, že už lucy není dvacet a je v kategorii milf, ale připadá mi teda hodně sexy...
Otázka rozdílného vkusu mezi muži a ženami. :) I když na druhou stranu jsem měl na gymplu spolužáka, co do ní byl udělanej...
flanker.27: Asi na tom něco bude, já totiž nepochopím posedlost Angelinou Jolie (zvlášť tím kyborgem z posledních let). Ale na druhou stranu mám pár kamarádů, se kterými jsem sledovala Spartaca, a ti na LL reagovali velmi kladně :)
flanker.27: Asi na tom něco bude, já totiž nepochopím posedlost Angelinou Jolie (zvlášť tím kyborgem z posledních let). Ale na druhou stranu mám pár kamarádů, se kterými jsem sledovala Spartaca, a ti na LL reagovali velmi kladně :)
Jo, tu taky nemám rád, z podobnejch důvodů. Pro mě jim oběma chybí spoň špetka jemnosti, obě se vesměs tvářej jako že koušou žulu.
Pokud by byl Belwas, tak tohohle bych bral :-) Ačkoliv si nejsem jist, jestli Belwas není běloch... A pro takovou menší roli by asi nebrali tak známého herce... Belwas
Dobrej Belwas :D Jinak Stodden je tuba silikonu vyjetější než zimní gumy po sezone. Mě se třeba líbí Alyson Hannigan, jak za mlada tak teď. :D Sakra to by byla dobrá Mel :D
Otázka rozdílného vkusu mezi muži a ženami. :) I když na druhou stranu jsem měl na gymplu spolužáka, co do ní byl udělanej...
neřekla bych, že to bude striktně dáno rozdílem mezi vkusem mužů a žen. Mému muži se LL líbí moc, řekla bych. Naopak Audrey Tautou pokud vím, mu nic neříká.
Kolikokoli: Já mám představu, že Mance je starší - mladší než velitel Mormont, ale tak třeba o 10 let. I ten Purefoy mi přijde trochu mladý (ale to je tím, že CHCI Vincenta Regana).
Krisa: no, podle všeho má být starý jako Ned, kterému podle knihy taky má být kolem těch 32. Teď jen jestli Mancemu ten věk posunou nebo ne. (Doufám, že ne :D) Tyna: Audrey je nádherná v Amelii. Tak si představuju opravdovou (tajemnou) krásu.
Komentáře
Podle mě by mohl Zimohrad vypálit Theon po tom co se dozví, že se k němu blíží Ramsay, v další serii by ho pak chytil na útěku a na Reedovce by Bran narazil cestou ze Zimohradu.
Mance: Asier Newman
Meera: jak již bylo zmíněno, Dakota Blue Richads
Jojen: opět zmíněný Asa Butterfield (nedokážu si představit nikoho jiného)
Edmure: jedině Vincent z DW :D (Tony Curran)
Olenna: Linda Marlowe
Thoros: Simon Fisher-Becker
Vargo: souhlas s Crookem Mackenziem
Shireen: Morgan Lily
Hlavne Asa Butterfield ako Jojen a Dakota Blue Richards ako Meera sú dokonalí.
Pre mňa Olenna jednoznačne Judy Dench
Ron Perlman je výborný ale na Tormunda
Mance ako James Purefoy tu už tiež odznel
A ako Edmur by pre mna fungovali 2 kandidati: Eddie Marsan a Tony Curran.
Blackfish je jedine Sam Elliott len by mal trochu pribrať
I když na druhou stranu jsem měl na gymplu spolužáka, co do ní byl udělanej...
http://nocoty.pl/title,Michal-Zebrowski-zaczal-studia,wid,9859351,wiadomosc.html
Michał Żebrowski hrál Geralta ne ?
"občurávač menších zdí" :-D
Tyna: Audrey je nádherná v Amelii. Tak si představuju opravdovou (tajemnou) krásu.