Nové postavy pro 3. řadu Hry o trůny

124678

Komentáře

• Kolikokoli: No on Sean Bean taky není zrovna třicátník :) Myslím, že v seriálu ho určitě taky postarší, navíc má být větrem ošlehaný, charismatický... Tvůj herec vypadá dobře, ale pro mě moc mladě :)
  • Bez Belwasa by som sa zaobišla, aj keď medveď zo Zelenej míle by fakt sedel.
    Ako Olennu si prosím Maggie Smith, ďakujem. Po výkone v Downtone nie je potrebný žiaden kasting, len jej dajte iný kostým a hotovo.
  • Krisa: má vypadat "obyčejně". Jako takový ten týpek, kterého si v davu ani nevšimneš. Což sice nesplňuje ani Newman, ale i tak... Mance by měl být fešák :D.
  • Amanita napsal(a):

Bez Belwasa by som sa zaobišla, aj keď medveď zo Zelenej míle by fakt sedel.
    Ako Olennu si prosím Maggie Smith, ďakujem. Po výkone v Downtone nie je potrebný žiaden kasting, len jej dajte iný kostým a hotovo.

Vzhledem k tomu, že Olenna by podle toho, co o ději víme, měla strávit na obrazovce zhruba pět minut... ne-e :D
  • Ale, mohli by ju troška rozšírať, ani Madden tam toľko nemal byť.. Ja tam Maggie chcem .D
  • Ale, mohli by ju troška rozšírať, ani Madden tam toľko nemal byť.. Ja tam Maggie chcem .D

Mohla by třeba nějakým způsobem pomáhat Sanse místo Dontose. A je rozdíl mezi tím, jako roli v ději hraje Robb a jakou Olenna (ta vlastně udělá jenom jednu zásadní věc, u který ji v seriálu mohla zastoupit vnučka), i když je pravda, že diváky by asi zaskočilo, jak často se o Robbovi jenom mluví ;)
  • Kolikokoli napsal(a):

Krisa: má vypadat "obyčejně". Jako takový ten týpek, kterého si v davu ani nevšimneš. Což sice nesplňuje ani Newman, ale i tak... Mance by měl být fešák :D.

A hlavně by Mance měl zpívat :-)
  • svoa00 napsal(a):

Ale, mohli by ju troška rozšírať, ani Madden tam toľko nemal byť.. Ja tam Maggie chcem .D

Mohla by třeba nějakým způsobem pomáhat Sanse místo Dontose. A je rozdíl mezi tím, jako roli v ději hraje Robb a jakou Olenna (ta vlastně udělá jenom jednu zásadní věc, u který ji v seriálu mohla zastoupit vnučka), i když je pravda, že diváky by asi zaskočilo, jak často se o Robbovi jenom mluví ;)
    Ale môžem sa ja vykašľať na Margaerys, Dontosa a ostatných, nech si pokojne Sansa aj vezme Olennu namiesto Tyriona, ale hlavne nech vymyslia nejaké tie scénky typu - náhodou som na teba narazila - joke joke... :D Prosto tam vsunú nejakú tú jej poznámku a je to .)
  • Medved: Edmure? Chcel si povedať Brynden, nie? Veď Edmure je mladý :D
  • No, jako všichni jsem zvědavý, kdo nakonec bude hrát nové postavy. Většina těch typů a představ je dost zajímavá.
    Myslím, že HBO sáhne po nějaké osvědčené tváři ze seríálů Řím nebo Tudorovci.
    Např.:
    Mance - Ray Stevenson nebo i ten ji zmiňovaný James Purefoy
    Babička Margaery Tyrell - Lindsay Duncan
    Brynden Tully - Sam Neill
    ...
    U některých by to asi chtělo trochu maskérské práce :)

A co teprve jak bude vypadat "Kdyby GOT natočili v ČR" nových postav. I když Ladisava Hrabětu asi nic nepřekoná :) :) :)

Jj, děkuju za upozornění, chybička se vloudila během procesu CTRL+C a CTRL+V. Opraveno
  • Osobně čekám, že budou obsazeni spíše méně známí herci, tj. herci, kteří nejsou tak finančně nároční. Možná si to tolik neuvědomujeme, ale GoT je obrovsky populární a přesah seriálu do jiných sfér je obrovský. To samozřejmě nelze spočítat nebo nějak exaktně zhodnotit, ale počet stažených (angl.) titulků u jednotlivých epizod mluví za vše. Tím pádem HBO nemá potřebu lákat na známá jména a může si dovolit obsadit neznámé herce. Obzvlášť když ti současní jsou už sami o sobě populární a divákům stačí. Navíc až na Reedovi a Manceho se jedná o celkem malé role.
  • Khadgar: No Reedové IMHO nemají zas tak velkou roli. Z těch nových postav asi nejčastějc uvidíme Manceho a Edmura.
  • Když jsme u těch bývalých dětských hvězd, víc než Dakota se mi líbí Abigail Breslin .

Kdyby se LL nikomu nelíbila, tak by těžko natočili 5 sezon Xeny. Ve Spartakovi už vypadá taková odulá (já vím, věk) a taky hodně dělá ta blbá role Lukrecie.

Můj ideál ženské krásy - Bridget Regan. Dobrý casting pro Kahlan. Narozdíl od mužů se mi až tak nelíbí ženy s plnými rty a Angelina Jolie je extrém.
  • Ben Nevis: Jó, kdyby se nikomu nelíbila Růžovka... :)
  • Kdyby se LL nikomu nelíbila, tak by těžko natočili 5 sezon Xeny. Ve Spartakovi už vypadá taková odulá (já vím, věk) a taky hodně dělá ta blbá role Lukrecie.
    manželovi se právě nelíbila v Xeně a líbila ve Spartakovi...
  • Kdo je Růžovka?
  • No můj ideál ženské krásy je Bardotka zamlada - krása bez silikonu a botoxu :-) (a dokázala bez plastik i zestárnout)
    bb bba
  • Tyna napsal(a):

Kdo je Růžovka?

Neznáš Ordinaci??!!?? :))

Ehm, ženy tu rozumují o ideálu ženské krásy, asi se do toho budu muset vmísit :))
  • :D
    Ja za ideál ženskej krásy beriem pozväčša dievčatá čiernovlasé s pobledšou pleťou a skôr také tiché, s ktorými je zábava :)

Ale sto ľudí, sto chutí...
  • Gepeto - raději tiché, protože hovor obstaráš sám :-D

flankere - o ženské krásy výjimečně nerozumuji - pouze říkám, kterou ženskou vidím krásnou :-) A narozdíl od chlapů to je jenom vizuelní požitek nikolivěk onaké myšlenky a choutky :-))
  • :D Hej ja sa rád porozprávam sám so sebou... Ale ono ja mám rád aj tak trochu ukecané ženštiny, len myslím, že také.. nie tiché je nesprávne slovo... také jemnejšiej povahy.... síce zase niekedy je zaujímavá aj taká žena povahy Dacey Mormont či Aši Greyjoy .)

edmure a mlady!? ja som si ho vyzdy predstavovala okolo 45ky
  • Ja práveže tak trocha na tú 30-tku a niekedy ma to ťahalo ešte nižšie... Prosto on sa správa tak detinsky niekedy :D
  • :D
    Ja za ideál ženskej krásy beriem pozväčša dievčatá čiernovlasé s pobledšou pleťou a skôr také tiché, s ktorými je zábava :)

Ale sto ľudí, sto chutí...

zeby Arwen :)
  • Ja práveže tak trocha na tú 30-tku a niekedy ma to ťahalo ešte nižšie... Prosto on sa správa tak detinsky niekedy :D

to chlapi aj v patdesiatke :)
  • jaj Arwen ako z LOTRA... No tak tá vyzerá presne na ten opis, áno .)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi