Nové postavy pro 3. řadu Hry o trůny

123578

Komentáře

• Gepeto - jo jasně chápu - bereš každou, co se namane :-)))
  • Hildegarda napsal(a):

Medved: Edmure? Chcel si povedať Brynden, nie? Veď Edmure je mladý :D

edmure a mlady!? ja som si ho vyzdy predstavovala okolo 45ky
    Vždyť je mladší než Catelyn, a tý by mělo bejt na začátku knihy tak 32, i Lysa a ta byla asi o 2 roky mladší než Catelyn. takže tak mezi 25-30.
    flankere - o ženské krásy výjimečně nerozumuji - pouze říkám, kterou ženskou vidím krásnou :-) A narozdíl od chlapů to je jenom vizuelní požitek nikolivěk onaké myšlenky a choutky :-))
    Což o to, za mlada byla BB kočka o tom žádná, přesto to tak nějak není můj typ. Působila na mě trošinku pavlačově nebo jak to říct.
  • Já si Bryndena vždycky představoval jako Jiřího Sováka v Ať žijí duchové ...žádnýho jinýho nechci :D
  • Podle wiki měla Catelyn u Freyů na mejdanu 35 a Lysa je přesně o 2 mladší.....

flankere - klidně to řekni - já nehájím ani její mravnost ani její počestnost :-)) a vůbec nemám iluse o jejím intelektu - pouze říkám, že s emi zdá krásná jako umělecké dílo, jako krásná socha, jako krásné zvíře, jako krásný obraz...jen krásná - nic víc za tím nehledej :-) Sympatické je mi, že se nevrhla na plastiky. Toť vše - nehovoříš se zamilovanou fanynkou :-D
  • mozno je to tym, ze som videla najprv serial a Edmureho sudim podla Catelyn a ta ma za chvilu 50tku na krku
  • Niaz napsal(a):

Já si Bryndena vždycky představoval jako Jiřího Sováka v Ať žijí duchové ...žádnýho jinýho nechci :D

A víš že jo :-)) Přesně to jeho držkování si tak nějak představuji :-)) Já zas furt vidím Roberta jako Wericha krále/císaře :-))
  • Jarla: Tady nejde o její život, já nejsem mravokárce, jen maj některý ženský už v ksichtíku jistou štětkoidnost.
  • štětkoidnost
    terminus technikus :-D
  • To vymyslel otěcko, stejně jako koeficient píchatelnosti na stupnici od nuly do jedné.
  • Na 0 a na 1 použití ? Není to trochu omezující ? :-))
  • Nikolivěk, jde o spojitou funkci. Čím blíže se koeficient blíží jedné, tím použitelněší dotyčná osoba je :)
  • Buď je to nula nebo jednička ? :-))
  • Niaz napsal(a):

Já si Bryndena vždycky představoval jako Jiřího Sováka v Ať žijí duchové ...žádnýho jinýho nechci :D

Prečo má každý pocit, že Edmure je dedko? Veď je od Cat mladší a môže mať akurát tak 30 :D
    Jarla napsal(a):

Gepeto - jo jasně chápu - bereš každou, co se namane :-)))

Ty mi křivdíš, má paní. :)

Zase je pravda hodnotiť krásu herečky, ktorá má bohviekolikoli ( :D ) makeupu na tvári.. .)

BTW: čítal som si Antigonu s obrovským písmom a keď som kukol sem zdalo sa mi všetko akosi miniatúrne, tak ak tam mám niekde chybu, to preto pretože som z toho zhodorený :)
  • My nejsme tak vyhranění, ono taky to přiřazení správné hodnoty závisí na momentálním stavu (vč. společenské únavy), takže tam bude nějaké normální rozdělení, kdy většina se bude pohybovat někde mezi 0,4 až 0,7 no a pak ty extrémy.
    Pak mějme hodnotu koeficientu násobenou sexuální touhou a získáme pravděpodobnost pozvní na sbírku motýlů.

• Prečo má každý pocit, že Edmure je dedko? Veď je od Cat mladší a môže mať akurát tak 30 :D

Uniká ti rozdíl mezi jmény Edmur a Brynden :)
  • Niaz napsal(a):

Prečo má každý pocit, že Edmure je dedko? Veď je od Cat mladší a môže mať akurát tak 30 :D

Uniká ti rozdíl mezi jmény Edmur a Brynden :)

Jáj veď hovorím, to to veľké čítanie... zase blbosť.. to to čítanie veľkých písmen z Antigony :D Pardón :D
  • falnker - tak to máte opravdu silnou toleranci :-)) u mne se hodnocení pohybuje od 0-0,1 ve většině populace a pak endemity :-))

Gepeto - a už bráchu zahrabala ? :-))
  • Niaz napsal(a):

Tady nastane asi zklamání, UnBryndena se asi nedočkáme :)
  • Inu, jak říkal Werich, kdyby byla mlha, ona stála po pás ve vodě a vy ste měli zakrytý jedno voko, tak byste si mohli myslet, že támhle někde by mohla bejt hezká ženská :)
  • To bylo jinak :-)) (tedy v Čochtanovi) Kdyby stála po kolena ve vodě a ty nohy byly nečitelné a měla něco na hlavě a padala mha a stmívalo se a vy byste takhle stála a ona se semhle dívala, tak byste si mohla říct, že tadyhle někde by mohla být hezká ženská :-)
  • Berika už přeci mají, v jedničce byl ...
  • No, vidíš :)
  • baltim napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Krisa: má vypadat "obyčejně". Jako takový ten týpek, kterého si v davu ani nevšimneš. Což sice nesplňuje ani Newman, ale i tak... Mance by měl být fešák :D.

A hlavně by Mance měl zpívat :-)
    Ok, v tom případě... je tu jediná přijatelná možnost :D.
  • mé srdce plesá Joaquin Phoenix =) ale ten bude hodně drahej =(
  • Kachítos: Po I'm Still Here, lépeřečeno po tom co v tý době předváděl, zase až tak drahej už nebude :)))
  • Ještě by tma mohli v rámci úspor dát jako Selyse Ivetku Bartošovou, ta jim vyzobanou slunečnici zahraje za flašku fernetu, a jako osobního strážce by jí mohli dát toho matadora s ní ve svetru z Lidlu.
  • Blackfish: A Shireen by hrál Artík? To už bych se nedivila, že Stannis doma NIC :)
  • Artíka si představuji vždy jako Joffreye. Jen mu nakadeřit vlasy :-)
  • Jarla napsal(a):

falnker - tak to máte opravdu silnou toleranci :-)) u mne se hodnocení pohybuje od 0-0,1 ve většině populace a pak endemity :-))

Gepeto - a už bráchu zahrabala ? :-))

áno, už to stihla.. už sa stihla aj obesiť... Spolužiak chvíľu uvažoval, že do hlavnej myšlienky v čitateľskom napíše Valar morghulis :D

Inak keď som si čítal ten Prológ tak automaticky vo mne jedna časť očakávala, že celý zbor zomrie .D
  • Z neoficiálních zdrojů (Twitter):
    Kerry Ingram obsazená do role Shireen Baratheon

Na první pohled se mi zdá moc roztomilá, ale snad jí v maskérně "upraví tvářičku" :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi