Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

11516171820

Komentáře

• heavy_head: (Otáčím se zády a předstírám pláč) Můj pane, vždyť přece víte, jak působíte na ženy!
  • Ale tak dámy, komplimenty do příslušného topiku nebo do PM. :-)
  • Já být ženská, tak...
  • Mně Sansa v knížkách přijde strašně pasivní, nechá se pořád každým jen vláčet, a samozřejmě je tu ta věc s Nedem (věc s Lady je trochu něco jiného). V podstatě neudělala za celé čtyři knihy nic, čím by aspoň vyrovnala tento čin.
    Ale Sansa v seriálu je boží. Možná je to tím, že v těch knížkách prostě není vidět, že je to jen maska, kdežto Sophie Turner tu opravdu předvádí skvělý výkon a v devátém dílu byla naprosto úžasná.
  • Být flanker ženská, tak...
  • GemSignor: Eh, jakou věc s Nedem máš na mysli? Nepatří to snad do pověstných FAQ , které tu byly již asi stokrát vysvětleny? :-)
  • svoa00 napsal(a):

heavy_head: (Otáčím se zády a předstírám pláč) Můj pane, vždyť přece víte, jak působíte na ženy!

Viď?!
    flanker.27 napsal(a):

Já být ženská, tak...

Tak?
    heavy_head napsal(a):

Být flanker ženská, tak...

Tak??
  • Ano, Ned byl takový vůl, že nepříteli (o kterém ví) prozradí své plány na jeho zničení a Sansa za to může, protože později upřesnila o dost méně podstatnou část plánů svého otce... :)
  • A ještě pořád ti Sansa připadá sexy? :-))
    Mně tak někdy připadala? :-)
    Sophie Turner tu opravdu předvádí skvělý výkon a v devátém dílu byla naprosto úžasná.
    Sleduješ stejnej seriál jako já?:-) Asi jo. Kdo podle Tebe předvádí špatný výkon, když i Sophie v tvém měřítku hraje skvěle?:-)
  • Chmur napsal(a):

A ještě pořád ti Sansa připadá sexy? :-))
    Mně tak někdy připadala? :-)

Ano, byl jsi do ní přece úplný blázen, už si nevzpomínáš? :-)
  • Nevada napsal(a):

svoa00 napsal(a):

heavy_head: (Otáčím se zády a předstírám pláč) Můj pane, vždyť přece víte, jak působíte na ženy!

Viď?!
    flanker.27 napsal(a):

Já být ženská, tak...

Tak?
    heavy_head napsal(a):

Být flanker ženská, tak...

Tak??
    Tak tak. :)
  • Nevada: Líbí se mi, že zbytečně neplýtváš se slovy, to mám rád. :-)
  • Flanker: Ty jsi jak časovaná bomba...:-)
  • Ano, byl jsi do ní přece úplný blázen, už si nevzpomínáš? :-)
    Co to na mě zkoušíš sere? To je nějaká sugesce, či co? Všichni veteráni fóra vědí, že kopu za Targaryeny:)
  • Jo, říká se to o mě.
  • Chmur napsal(a):

Co to na mě zkoušíš sere? To je nějaká sugesce, či co? Všichni veteráni fóra vědí, že kopu za Targaryeny:)
    a ja ze za Spartu :)
  • Chmur napsal(a):

No říkával jsi to kdysi. Sansa mi prijde sexy. Kam se hrabe Dany. Nevzpomínáš už si na své nerozvážné mládí? :-)
  • Hildegardo - Sparta je kurva - taky sprosté slovo - otěcko to vravel :-))
  • To slovo na S přede mnou raději nevyslovujte, mohl bych vám nabaníkovat. :-)
  • Heavy: Chtělo by se mi napsat, že jsem byl vždy rozvážný, ale mnozí zde by se mi mohli vysmát. Ale obdivovat Sansu? To bych musel bejt sjetej makovým mlíkem a to drogy neberu.
  • Jarla napsal(a):

Hildegardo - Sparta je kurva - taky sprosté slovo - otěcko to vravel :-))

This is Spartaaááá. I když já fandím hokeji :)
  • heavy_head napsal(a):

To slovo na S přede mnou raději nevyslovujte, mohl bych vám nabaníkovat. :-)

Ach jaj! Vzpomněla jsem si na to, jak kamarádka v pět ráno vystupovala v Praze z autobusu, a naplno zařvala "Baník, pičo!" tak, že vzbudila všechny cestující. Předstírala jsem, že ji neznám :o))
  • Chmur napsal(a):

Jinak Sansa je moc zajimava postava. Sice zpusobila svemu rodu tezkou ranu. Ale lidi byla to trinactileta zamilovana zaba. Takze to bych ji klidne odpustil. Mnohem vetsi problemy sve rodine zpusobila Cat (verila Malickovi, zajala Tyriona) a Ned (veril Malickovi, byl strasne naivni). Navic Sansa byla obklopena zajimavymi postavami. Tak laska Sandora k Sanse je opravdu tragicky sladka. Nebo Tyrionuv vztah k Sanse je take velmi sladce smutny. Ale o ni se urcite jeste setkaji a zamiluji se do sebe....tedy vzajemne. Jina liga je ovsem Malicek...Sansa nemuze byt jeho dcera. Vzdyt nevykazuje zadne znaky Malickovych genu. Tedy aspon doufam, protoze tohodle pana fakt nemam rad.
    PS: Sansa mi prijde sexy. Kam se hrabe Dany...ale to je vec vkusu.
    PS II: nejsem pedofil.........aspon myslim

V tom případě jsi musel být opravdu něčím sjetý, protože právě to jsi napsal. :-)
    Stává se ti to často? ;-)
  • Chmur napsal(a):

Heavy: Chtělo by se mi napsat, že jsem byl vždy rozvážný, ale mnozí zde by se mi mohli vysmát. Ale obdivovat Sansu? To bych musel bejt sjetej makovým mlíkem a to drogy neberu.

Zkus první stránku téhle diskuze. Pěkně si to po sobě přečti. Vypadalo to na vřelý vztah. ;)
  • Nevada napsal(a):

heavy_head napsal(a):

To slovo na S přede mnou raději nevyslovujte, mohl bych vám nabaníkovat. :-)

Ach jaj! Vzpomněla jsem si na to, jak kamarádka v pět ráno vystupovala v Praze z autobusu, a naplno zařvala "Baník, pičo!" tak, že vzbudila všechny cestující. Předstírala jsem, že ji neznám :o))
    Tvá kamarádka je velice spontánní. :-)
  • Zkus první stránku téhle diskuze. Pěkně si to po sobě přečti. Vypadalo to na vřelý vztah. ;)
    No jo no. Tak si mě usvědčila. Sakra.:-(( Mám k ní soucit staršího bratra:-)
    Netušil jsem, že někde čte po takové době první stránky diskuzí.:-))
  • Tak počkat. Abych si to ujasnil. Heavy_Head, zastánce jemné "milé" Sansy, dobrých mravů, cti a slušnosti, je fanouškem nejdrsnějšího fotbalového klubu u nás? No Heavy, nestačím se divit.
  • Sansa potřebuje silného, schopného a odhodlaného obránce :)
  • tak potom preco heavy? :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi