Mně Sansa v knížkách přijde strašně pasivní, nechá se pořád každým jen vláčet, a samozřejmě je tu ta věc s Nedem (věc s Lady je trochu něco jiného). V podstatě neudělala za celé čtyři knihy nic, čím by aspoň vyrovnala tento čin. Ale Sansa v seriálu je boží. Možná je to tím, že v těch knížkách prostě není vidět, že je to jen maska, kdežto Sophie Turner tu opravdu předvádí skvělý výkon a v devátém dílu byla naprosto úžasná.
Ano, Ned byl takový vůl, že nepříteli (o kterém ví) prozradí své plány na jeho zničení a Sansa za to může, protože později upřesnila o dost méně podstatnou část plánů svého otce... :)
Heavy: Chtělo by se mi napsat, že jsem byl vždy rozvážný, ale mnozí zde by se mi mohli vysmát. Ale obdivovat Sansu? To bych musel bejt sjetej makovým mlíkem a to drogy neberu.
To slovo na S přede mnou raději nevyslovujte, mohl bych vám nabaníkovat. :-)
Ach jaj! Vzpomněla jsem si na to, jak kamarádka v pět ráno vystupovala v Praze z autobusu, a naplno zařvala "Baník, pičo!" tak, že vzbudila všechny cestující. Předstírala jsem, že ji neznám :o))
Jinak Sansa je moc zajimava postava. Sice zpusobila svemu rodu tezkou ranu. Ale lidi byla to trinactileta zamilovana zaba. Takze to bych ji klidne odpustil. Mnohem vetsi problemy sve rodine zpusobila Cat (verila Malickovi, zajala Tyriona) a Ned (veril Malickovi, byl strasne naivni). Navic Sansa byla obklopena zajimavymi postavami. Tak laska Sandora k Sanse je opravdu tragicky sladka. Nebo Tyrionuv vztah k Sanse je take velmi sladce smutny. Ale o ni se urcite jeste setkaji a zamiluji se do sebe....tedy vzajemne. Jina liga je ovsem Malicek...Sansa nemuze byt jeho dcera. Vzdyt nevykazuje zadne znaky Malickovych genu. Tedy aspon doufam, protoze tohodle pana fakt nemam rad. PS: Sansa mi prijde sexy. Kam se hrabe Dany...ale to je vec vkusu. PS II: nejsem pedofil.........aspon myslim
V tom případě jsi musel být opravdu něčím sjetý, protože právě to jsi napsal. :-) Stává se ti to často? ;-)
Heavy: Chtělo by se mi napsat, že jsem byl vždy rozvážný, ale mnozí zde by se mi mohli vysmát. Ale obdivovat Sansu? To bych musel bejt sjetej makovým mlíkem a to drogy neberu.
Zkus první stránku téhle diskuze. Pěkně si to po sobě přečti. Vypadalo to na vřelý vztah. ;)
To slovo na S přede mnou raději nevyslovujte, mohl bych vám nabaníkovat. :-)
Ach jaj! Vzpomněla jsem si na to, jak kamarádka v pět ráno vystupovala v Praze z autobusu, a naplno zařvala "Baník, pičo!" tak, že vzbudila všechny cestující. Předstírala jsem, že ji neznám :o))
Tak počkat. Abych si to ujasnil. Heavy_Head, zastánce jemné "milé" Sansy, dobrých mravů, cti a slušnosti, je fanouškem nejdrsnějšího fotbalového klubu u nás? No Heavy, nestačím se divit.
Komentáře
Ale Sansa v seriálu je boží. Možná je to tím, že v těch knížkách prostě není vidět, že je to jen maska, kdežto Sophie Turner tu opravdu předvádí skvělý výkon a v devátém dílu byla naprosto úžasná.
Ano, byl jsi do ní přece úplný blázen, už si nevzpomínáš? :-)
No říkával jsi to kdysi. Sansa mi prijde sexy. Kam se hrabe Dany. Nevzpomínáš už si na své nerozvážné mládí? :-)
Stává se ti to často? ;-)
Netušil jsem, že někde čte po takové době první stránky diskuzí.:-))