Dívám se teď na nový seriál Hit and Miss. Britové se pustili do zajímavého experimentu. Hlavní hrdinka má penis (který tam furt ukazujou, protože je umělý ;-)), živí se zabíjením lidí a není to pojaté jako komedie.
Paskvil Zaklínače odepsal sám autor velmi záhy po začátku natáčení....je to děs běs a Sapek tvrdí, že s tím nemá absolutně nic společného, že se od toho distancuje a že lituje, že jim prodal práva....
GRRM bude tak jediný, co neodepsal seriálové veledílo podle své knížky. :-) Finanční škrty a slabí scénáristé pohřbí spolehlivě jakoukoliv fantasy.
svoa00: Nene, je to bráno supervážně. Transsexuál tam řeší osiřelá děcka jeho ex. Ale má to dost pomalé tempo, tak by ses možná unudila. A ti dětští herci taky nejsou dvakrát sympatičtí.
ak nejaky serial nema na imdb aspon 8, tak sa radsej ani nepustam do prvej casti. v sucastnosti je velmi vela kvalitnych serialov a moj cas je vzacny :). ja prave sledujem Person of Interest. ale ak velmi odporucas...
Person of Interest je skvělé (ber to s nadhledem hraje tam Emerson takže pro mě n1). Takové milé překvapení že se ještě v nějakém seriálu najdou čistě kladní hrdinové.
PoI se hodně zlepší ve druhé polovině série. Zpočátku je to děsně šablonovité a ne moc zajímavé. Navíc je hodně vidět, že se Caviezel neumí prát, a ani předstírání střelby mu moc nejde.
PoI se hodně zlepší ve druhé polovině série. Zpočátku je to děsně šablonovité a ne moc zajímavé. Navíc je hodně vidět, že se Caviezel neumí prát, a ani předstírání střelby mu moc nejde.
No mozno mu robi trosku problem preorientovat sa z Jezisa :)
Já Lost nesledovala. Když jsem zjistila, že to vrší záhadu na záhadu, tak jsem si řekla, že to dám až bude odvysílaný seriál celý. A po finále jsem se jen škodolibě ušklíbla a poblahopřála si ;) Ad Emerson - mě ničím neoslovuje. V PoI má své chvilky, ale do mého top žebříčku se nedostal :)
Ja som Lost pozeral tak pri prvej sérií, ešte troška druhú, tam to bolo záhadné, ale potom... Mi to pripradalo ako "Som majster" > Majster je dole > "Aha, nový majster a nová záhada" > Vuííí a máme ďalšiu umelo živenú sériu :/
Lost jsem sledovala do 3. série. Loni jsem měla na podzim zápal plic a přemýšlela, co mám ty 2 měsíce válení se dělat...řekla jsem si, že přece nemohu umřít, aniž bych viděla celé LOST a Prison Break. No a musím říci, že poslední díl Lostu bylo velké WTF!!!
Lost jsem sledovala do 3. série. Loni jsem měla na podzim zápal plic a přemýšlela, co mám ty 2 měsíce válení se dělat...řekla jsem si, že přece nemohu umřít, aniž bych viděla celé LOST a Prison Break. No a musím říci, že poslední díl Lostu bylo velké WTF!!!
já to sledoval kompletně celé, a smutné mi příjde to, že kdybych si na stránkách lost nepřečetl podstatu konce a vůbec poslední série, nevěděl bych nic
Komentáře
V seriálu bych chtěla originální scénář, hlavně nic podle knížky. V produkci J. J. Abramse.
Jinak co se týče finanční náročnosti - spousta věcí se dá obejít a u polskýho Zaklínače byl rozpočet ten nejmenší problém.
svoa00: Nene, je to bráno supervážně. Transsexuál tam řeší osiřelá děcka jeho ex. Ale má to dost pomalé tempo, tak by ses možná unudila. A ti dětští herci taky nejsou dvakrát sympatičtí.
I když. Neříkej, že něco nejde, vždy se najde nějaký blbec, který to neví a udělá to:-)
Ad Emerson - mě ničím neoslovuje. V PoI má své chvilky, ale do mého top žebříčku se nedostal :)