TV seriály

1444547495067

Komentáře

• Jako seriál nevím, ale jako film bych ráda viděla Malazskou knihu padlých. Něco na způsob Conana. Zprznění mi nevadí, nemám k tomu emotivní vztah. :-)

V seriálu bych chtěla originální scénář, hlavně nic podle knížky. V produkci J. J. Abramse.
  • Dívám se teď na nový seriál Hit and Miss. Britové se pustili do zajímavého experimentu. Hlavní hrdinka má penis (který tam furt ukazujou, protože je umělý ;-)), živí se zabíjením lidí a není to pojaté jako komedie.
  • narn i chin hurin
  • Ben Nevis: Něco na způsob Zmetků, ne? Tak to sorry, u toho bych se po dvou dílech uzívala nudou.

Jinak co se týče finanční náročnosti - spousta věcí se dá obejít a u polskýho Zaklínače byl rozpočet ten nejmenší problém.
  • Paskvil Zaklínače odepsal sám autor velmi záhy po začátku natáčení....je to děs běs a Sapek tvrdí, že s tím nemá absolutně nic společného, že se od toho distancuje a že lituje, že jim prodal práva....
  • GRRM bude tak jediný, co neodepsal seriálové veledílo podle své knížky. :-) Finanční škrty a slabí scénáristé pohřbí spolehlivě jakoukoliv fantasy.

svoa00: Nene, je to bráno supervážně. Transsexuál tam řeší osiřelá děcka jeho ex. Ale má to dost pomalé tempo, tak by ses možná unudila. A ti dětští herci taky nejsou dvakrát sympatičtí.
  • Jako seriál nevím, ale jako film bych ráda viděla Malazskou knihu padlých.
    Vím, že se to napsalo o mnohých knihách, ale tohle se fakt nedá zfilmovat.

I když. Neříkej, že něco nejde, vždy se najde nějaký blbec, který to neví a udělá to:-)
  • Jedno pěkné video pro všechny seriáložrouty. I pro GoT žrouty.
  • Moc pěkné. A to jsem myslela, že s nějakými 13 seriály toho sleduju hodně. Tady je jich i pár, které vůbec nepoznávám :))
  • je tam dost zaberov z Awake a Walking Dead - odporucam
  • a takisto Homeland
  • Homeland jsem viděla. K Awake mě přemlouvá kamarád, ale mám toho ještě pořád dost dohánět. Walking Dead je u mě mimo záběr.
  • U mne taky, ale moj manzel si WD chvalil, ja som nevidela ani jednu cast, ale verim mu :)
  • Fandům Justified připomínám, že včera odvysílali první díl seriálu Longmire. Už jsou i titulky (od týmu, který dělá i na Justified).
  • díky za připomenutí, zrovna včera jsem přemýšlel, na co budu koukat a vzpomínal, co jste to tu doporučovali. Mrknu na to.
  • uej, diky!
  • Co říkáte na Falling Skies od Spielberga?
  • ak nejaky serial nema na imdb aspon 8, tak sa radsej ani nepustam do prvej casti. v sucastnosti je velmi vela kvalitnych serialov a moj cas je vzacny :). ja prave sledujem Person of Interest. ale ak velmi odporucas...
  • Person of Interest je skvělé (ber to s nadhledem hraje tam Emerson takže pro mě n1). Takové milé překvapení že se ještě v nějakém seriálu najdou čistě kladní hrdinové.
  • PoI se hodně zlepší ve druhé polovině série. Zpočátku je to děsně šablonovité a ne moc zajímavé. Navíc je hodně vidět, že se Caviezel neumí prát, a ani předstírání střelby mu moc nejde.
  • Nevada napsal(a):

PoI se hodně zlepší ve druhé polovině série. Zpočátku je to děsně šablonovité a ne moc zajímavé. Navíc je hodně vidět, že se Caviezel neumí prát, a ani předstírání střelby mu moc nejde.

No mozno mu robi trosku problem preorientovat sa z Jezisa :)
  • Nevada: ale Michael Emerson je prostě borec. Říkám to už od LOST a stojím si za tím
  • Já Lost nesledovala. Když jsem zjistila, že to vrší záhadu na záhadu, tak jsem si řekla, že to dám až bude odvysílaný seriál celý. A po finále jsem se jen škodolibě ušklíbla a poblahopřála si ;)
    Ad Emerson - mě ničím neoslovuje. V PoI má své chvilky, ale do mého top žebříčku se nedostal :)
  • A dobře si udělala. V lostu styl "když nevím co s tím tak to víc zkomplikuji" vůbec ale vůbec nefungoval.
  • Ja som Lost pozeral tak pri prvej sérií, ešte troška druhú, tam to bolo záhadné, ale potom... Mi to pripradalo ako "Som majster" > Majster je dole > "Aha, nový majster a nová záhada" > Vuííí a máme ďalšiu umelo živenú sériu :/
  • Lost jsem sledovala do 3. série. Loni jsem měla na podzim zápal plic a přemýšlela, co mám ty 2 měsíce válení se dělat...řekla jsem si, že přece nemohu umřít, aniž bych viděla celé LOST a Prison Break. No a musím říci, že poslední díl Lostu bylo velké WTF!!!
  • No a musím říci, že poslední díl Lostu bylo velké WTF!!!
    Jo taky mi přijde že už sami nevěděli jak z toho ven
  • Krisa napsal(a):

Lost jsem sledovala do 3. série. Loni jsem měla na podzim zápal plic a přemýšlela, co mám ty 2 měsíce válení se dělat...řekla jsem si, že přece nemohu umřít, aniž bych viděla celé LOST a Prison Break. No a musím říci, že poslední díl Lostu bylo velké WTF!!!

já to sledoval kompletně celé, a smutné mi příjde to, že kdybych si na stránkách lost nepřečetl podstatu konce a vůbec poslední série, nevěděl bych nic
  • Mě se u lost líbila pouze a jen první serie, pak už to bylo o ničem a nikdy jsem se na to nedodival do konce.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi