Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

11415161719

Komentáře

• Nevada napsal(a):

Z reakcí mám pocit, že Talpress nejdřív vyřizuje objednávky na pevnou vazbu. U paperbacků jim pořád svítí nápis "čekáme na zboží".

mám objednaný vázaný tanec a čekám, takže tahle teorie asi padá :D
  • heavy_head napsal(a):

Paperback jde srolovat a zabíjet s ním mouchy!

A můžete si představovat, že jsou to malí draci a před ranami neutíkají/neulétávají ale tančí... :)
  • No hele, mně psali, že mám připraveny paperbacky k vyzvednutí. Zítra tam razím.
  • Nevada napsal(a):

Pevná i paperback?

Lord: Kterou verzi sis objednal?

Vázanou..
    Normálně jiné shopy, když si něco předobědnáte, tak vám to přijde buď v den vydání, případně o den, nebo dva dříve, tak proč to nejde tady ? Chápu, že museli čekat, než jim to přijde na sklad z tiskárny, ale taky kdo ne, že ?
  • Protože Talpress :))
  • Lord1382 napsal(a):

Nevada napsal(a):

Pevná i paperback?

Lord: Kterou verzi sis objednal?

Vázanou..
    Normálně jiné shopy, když si něco předobědnáte, tak vám to přijde buď v den vydání, případně o den, nebo dva dříve, tak proč to nejde tady ? Chápu, že museli čekat, než jim to přijde na sklad z tiskárny, ale taky kdo ne, že ?
    Balit něco můžeš začít, až Ti to příjde z tiskárny. A pak odvézt na poštu. A než ta to doručí...
    Myslíte, že najali další lidi ? Jestli těch objednávek bylo moc, zpoždění bude větší.

• Už se těším, až my ty knížky dorazí. Oba draci budou vypadat jako origami. A protože jsem platil předem, je kvalita zaručena. ;-)
  • Jason napsal(a):

Nevada napsal(a):

Z reakcí mám pocit, že Talpress nejdřív vyřizuje objednávky na pevnou vazbu. U paperbacků jim pořád svítí nápis "čekáme na zboží".

mám objednaný vázaný tanec a čekám, takže tahle teorie asi padá :D
    Já taky :(
  • Tak před čtvrt hodinou mi přišel mail:
    Vazeny zakazniku,
    Vase objednavka byla vyrizena (zbozi bylo odeslano/prevzato).
  • Asi se stal zazrak, ale mě to taky přišlo, tak uvidíme...
    Otázkou je, jestli to dnes poslali a se zpožděním rozeslali maily, nebo to pošlou až zítra
  • No já mám stále čekáme na zboží. Tak snad mi dojde e-mail ráno. Akorát jsem se těšil,že mi to poštou dojde během pátku nejpozději v pondělí, jinak si budu muset počkat ještě 3 týdny než zase budu doma v UH. Jinak doufám že to bude brzy, nebot jsem si zaráz objedanal i vázanou hostinu, abych ušetřil, no a v tu dobu ještě byla hostina skladem, i když poslední kusy.
  • tak mi taky včera v noci z Talpressu napsali, že posílají. třeba se pošta vytáhne a dorazí to už dneska.
  • Nejlepší je si to vyzvednout :) už to mám od včera okolo druhý odpo.. :) Jen kdyby nebylo to zkouškové :D
  • RedStar napsal(a):

Nejlepší je si to vyzvednout :) už to mám od včera okolo druhý odpo.. :) Jen kdyby nebylo to zkouškové :D

No mi povídej... za čtrnáct dní mam státnice, takže to kupuju až potom ;D
  • UŽ JE DOMAAAAAAAA. A hned ze začátku velké potěšení a to mapy =) paráda
  • Máám ji! Sakra, ta bichle se mi ani nevejde do tašky!!!
  • Ach ty lidi, co nezajdou do krámu :)
  • flanker.27 napsal(a):

Ach ty lidi, co nezajdou do krámu :)

Když my chudáci vidláci máme do toho krámu kolikrát hodně daleko......
  • Cestou necestou, ale pořád rychleji než zásilkovou službou :)

Však já chápu, jen jsem si dloubnul
  • flanker.27: No my hajzlové, co jsme Tanec četli už před několika měsícema, dloubat můžeme :p
  • Právě právě :)
  • flanker.27 napsal(a):

Cestou necestou, ale pořád rychleji než zásilkovou službou :)

Jak kde. V našem okresním městě třeba reedici Hostiny měli až za víc než týden po vydání. A to jen vázanou. Nepochybuji, že by paperbacky na požádání objednali, ale i tak bych čekala. V Brně jsem v jednom knihkupectví (kam chodím, když se do Brna dostanu) paperbacky taky měli až o něco později. A jako bonus to s poštovným od Talpressu pořád vychází levněji než na krámě.
  • V tom je to cestou necetou. Já kdybych už to neměl přečtený a nebydlel někde kde je to k dostání, tak se proto snad rozjedu přes republiku...
  • I proto jsem dlouho doufala, že to vyjde o týden dřív, protože jsem minulý víkend byla v Praze :o))
  • Nevite nekdo, jestli se chysta nebo uz nekde je Tanec s draky v elektronicke podobe? Pdf, Kindle, cokoli? Diky
  • Hlásím, že balík už dorazil.
    Krabice sice neměla díry ale oba draci jsou v pořádku a jsou i pěkně vypasení. :-)
  • Taky hlásím příjem zásilky!
    Bohužel jsou knihy po bocích (na bocích stránek) špinavé :(

A za zmínku asi stojí, že v úvodní chronologické poznámce použili pro překlad názvu 6. dílu termín Vichry zimy.
  • svoa00 napsal(a):

Alek napsal(a):

svoa00 napsal(a):

hudra: Tak už víš, kde vzali Martinovi čtenáři čas na vymýšlení těch nejšílenějších teorií ;)

důrazně se ohrazuji vůči tomuto napadení komunity IF. Zejména na mé teorie vždy došlo, případně jistě dojde! :-)
    Ale ne, tady je to v pohodě, to jenom v angličtině jsem četla pár teorií (většinou se týkaj Jaquena), který by naznačovali, že Martin měl všechno promyšlený čtyři pět knížek dopředu ;)
    tak to máš pravdu, na teorie bude určitě dost času. Taky občas přemýšlím, jestli má Martin nějaký ucelený koncept postav a celkového příběhu nebo jestli to vymýšlí podle toho "jak se vyspí"
    Nevada napsal(a):

Alek napsal(a):

Tak nechám ještě červen v současném stavu? Vyhlásím to v nějakém článku, co stejně chystám.

Já bych to nechala do konce léta nebo aspoň července (jen návrh).
    jsem také pro to nechat ještě nějaký čas v platnosti, dejme tomu do konce prázdnin

dnes si jdu do Talpressu pro Tanec

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi