Fanouškovská fikce

1101113151653

Komentáře

• Je snad jasný, že se mu zdálo o Nevadě ;)
  • Krisa napsal(a):

haladdin: Tak to pak jo :). Nicméně já jsem z boje venku - heavy řekl sen a ne strašlivá noční můra :)))

Tohle Tě ze hry nedostane- možná jsi noční můra, ale Heavy to nemusí vědět. :-)
  • no, myslím, že v případě Krisy by se heavymu zdálo o Jonovi a to nevím, jestli by tady přiznal :-)
  • Na to jsem se právě chtěla zeptat, jestli heavy vytvářel podobu dotyčné podle avataru či dle vlastní fantazie :)))
  • brbr napsal(a):

no, myslím, že v případě Krisy by se heavymu zdálo o Jonovi a to nevím, jestli by tady přiznal :-)

Proč ne.. Když se dva , tři, čtyři nebo vyjímečně 5 lidí mají rádi, nezáleží na věku ani na pohlaví !
    ;-
  • Krisa je totiž ve skutečnosti prťavá blondýnka s vysokým hláskem ;)
  • Já nejsem blonďatá!!!! To je jen vyžraný od sluníčka :D (mám tzv. pochcanou slámu, která v létě světlá a v zimě tmavne)
  • kolko neplodnej diskusie ohladom jedneho heavyho sna o mne...tstststs :)
  • Hildegarda napsal(a):

kolko neplodnej diskusie ohladom jedneho heavyho sna o mne...tstststs :)

Máš recht ! není nad zdravý sebevědomí ! :-P
  • Hildegarda napsal(a):

kolko neplodnej diskusie ohladom jedneho heavyho sna o mne...tstststs :)

neplodné ? Ještě aby se u toho oplodňovalo :-D
  • Jo, to je snad dobře ne? :))
  • Jarla: Ty bys snad nechtěla melé heavíky :)
  • Krisí Kočanská :-))
    Mi ty moje zlobeniště stačí až až...netřeba přidávat :-p
  • Ale je zajímavé, kam až se může stočit jedna nevinná fanouškovská fikce. :-)
  • Nevinná? No tak Heavy... :)
  • Nevinný heavy - není to oxymorón ?
  • heavy je prohnaný lišák :)
  • Že by se i Nevadě zdálo o jednom uživateli tohoto fóra :)))
  • Hned o dvou, ale už před pár týdny :o))
  • To mě taky, ale ne o nikom konkrétním. Prostě že šli uživatelé tohoto fóra na výlet.
  • Lady Sansa: Všichni na společnej výlet? Aaaw :)
  • Jo, bylo to super, ale pršelo, takže jsme si potom zalezli do nějakýho velkýho krmelce nebo co to bylo a tam jsme si předčítali. Tak třeba se sen jednou stane skutečností :-)
  • No vy mi dáváte. Teď se té představy nezbavím :o)))
  • Lady Sansa: Kolektivně jsme si na krmelci přečetli Rudou svatbu a pak se obejmuli v rámci skupinový psychický terapie? :D
  • svoa00 napsal(a):

Lady Sansa: Kolektivně jsme si na krmelci přečetli Rudou svatbu a pak se obejmuli v rámci skupinový psychický terapie? :D

:D

Tak to po mě toho chceš moc, takhle detailně si svoje sny nepamatuju, ale určitě by to nebyla špatná představa (RW i objímání).
  • Lady Sansa napsal(a):

Jo, bylo to super, ale pršelo, takže jsme si potom zalezli do nějakýho velkýho krmelce nebo co to bylo a tam jsme si předčítali. Tak třeba se sen jednou stane skutečností :-)

predcitali?! tak tomu hovori dnesna mladez? :)
  • huh, myslím, že to raz musíme urobiť. buď na svadbe aleka a krisi, alebo na nejakom veľkom cone pri príležitosti vydania poslednej knihy... :)
  • Jarla napsal(a):

haladdin napsal(a):

heavy_head napsal(a):

Jo, a byl to normální, slušný sen. :-)

Myslíš bez nějakých nezvyklých sexuálních praktik ? ;-)
    Jak neMartinovské :-p
    Ospravedlňujem sa, že ti pridávam toľko rokov, ale teraz som si ťa normálne predstavila ko Meggie Smith ako si odfrkne ,,Jak neMartinovské" :D
    heavy_head napsal(a):

Mně se včera normálně zdálo o jedné uživatelce tohoto fóra - fakt, nekecám. Ale nebudu říkat o které, aby nezpychla. :-) Jo, a byl to normální, slušný sen. :-)

čakal som, že sa sem príde spýtať aj Arianus, či to náhodou nebol on .D
    Hildegarda napsal(a):

Lady Sansa napsal(a):

Jo, bylo to super, ale pršelo, takže jsme si potom zalezli do nějakýho velkýho krmelce nebo co to bylo a tam jsme si předčítali. Tak třeba se sen jednou stane skutečností :-)

predcitali?! tak tomu hovori dnesna mladez? :)
    V knihe Atrametové srdce boli Čarojezyci, ktorá predčítaním vyhradzovali postavy a veci z kníh.... Ak si čítali nejakú ,,romantickú" knihu zo sexom.. Inu, mohli si aj predčítať .D
  • No a pak že já jsem pubertální pako, který vidí za vším sex :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi