Blackfish: někdo věří, že Ashara. O tý ale nevíme, kde se během války nacházela. Já mám svojí vlastní šílenou teorii, a sice že to Nedovi prozradil Reggie před bitvou na Trojzubci. :D
No Ašera Dayne dle vzpomínek Selmyho měla dítě, které se narodilo mrtvé a proto se zbláznila a skočila a na vině byl ten Starkovic hajzlík Eddard, ale vinu přišítá Selmy sobě, že neměl nechat Rhaegara vyhrát, že kdyby ho byl shodil, tak by věnec věnoval Ašeře a ona by si pak Eddarda ani nevšimla...tak nevím, zda Selmy podléhá senilitě nebo chce něco říct...
Blackfish: někdo věří, že Ashara. O tý ale nevíme, kde se během války nacházela. Já mám svojí vlastní šílenou teorii, a sice že to Nedovi prozradil Reggie před bitvou na Trojzubci. :D
A ještě si nemůžu vybavit - kdy v téhle časové ose Ned prolomil obléhání Bouřlivého konce? Safra, co by vlastně Robert během povstání bez Neda dělal? :o))
No Ašera Dayne dle vzpomínek Selmyho měla dítě, které se narodilo mrtvé a proto se zbláznila a skočila a na vině byl ten Starkovic hajzlík Eddard, ale vinu přišítá Selmy sobě, že neměl nechat Rhaegara vyhrát, že kdyby ho byl shodil, tak by věnec věnoval Ašeře a ona by si pak Eddarda ani nevšimla...tak nevím, zda Selmy podléhá senilitě nebo chce něco říct...
Teraz si nie som istá, ale menuje priamo Neda? Nie iba Starka?
Vážně nikdo nepodporuje mou teorii, že Jon je dítě Brandona a nějaké lady, s níž uzavřel tajný sńatek, tedy legitimní dědic Zimohradu a Ned ho prohlásil za svého bastarda proto, že už se Zimohradu a Severu nechtěl vzdát a chtěl ho pro sebe, Cat a Robba a Ned je tedy největším záporákem Písně? :-))) Představte si tu ironii "já blb se tady kvůli cti vzdávám Zimohradu a dělám trubku na Zdi, aby na mě byl můj otec hrdý a přitom tohle..."
Vážně nikdo nepodporuje mou teorii, že Jon je dítě Brandona a nějaké lady, s níž uzavřel tajný sńatek, tedy legitimní dědic Zimohradu a Ned ho prohlásil za svého bastarda proto, že už se Zimohradu a Severu nechtěl vzdát a chtěl ho pro sebe, Cat a Robba a Ned je tedy největším záporákem Písně? :-))) Představte si tu ironii "já blb se tady kvůli cti vzdávám Zimohradu a dělám trubku na Zdi, aby na mě byl můj otec hrdý a přitom tohle..."
Jakože třeba dítě Brandona a lady Dustin? :) No, proč ne, třeba vypadá Jon mladší, než ve skutečnosti je.
no, mám pocit, že kdyby to byla lady Dustin, tak by si toho všimla :-) ale jinak jsem pro jakoukoli teorii, jenom když Jon nebude Targ.
To věříte tomu, že Brandon, který podle informovaných zdrojů rád používal svůj meč, šermoval výhradně s lady D.? Měla jsem na mysli jakoukoliv lady :-)
Ale to by ned neudělal (grrm by fanoušci rozsápali), doopravdy věřím, že je jon L+R.
Ta lady D (:D), to bylo myšleno jako vtip, ale u GRRM člověk nikdy neví... Třeba se v šestý knížce vynoří Brandonův právoplatný dědic, a nebude to Jon. :P
Ta lady D (:D), to bylo myšleno jako vtip, ale u GRRM člověk nikdy neví... Třeba se v šestý knížce vynoří Brandonův právoplatný dědic, a nebude to Jon. :P
A pak by se mohl vynořit nějaký zapomenutý Reyne, zazpívat zbývajícím Lannisterům vlastní versi Dešťů Kastameru a pak vládnout jako nový Strážce Západu atd. atd. ;D
no jasně :-) Magistr z Pentosu vyloví z rukávu nějakou slečnu (dceru Ašary a Brandona, údajně mrtvou), spojí se s Tyrionem, dědicem Skály, starším synem lady Lysy, který přežil a byl nahrazen mrtvým miminkem a jenom se vylodí, aby řekl "rádi bychom Zimohrad, Orlí hnízdo, Skálu a Řekotočí, hezký den, přejem" :-)
Komentáře
Já mám svojí vlastní šílenou teorii, a sice že to Nedovi prozradil Reggie před bitvou na Trojzubci. :D
Safra, co by vlastně Robert během povstání bez Neda dělal? :o))
Pardon, někdy mám tendenci přejímat přezdívky westeros.org-fóra :D
A teď vážně, taky věřím teorii R+L = J
Nedovy e-maily
Lyanniny e-maily
a Brandonovy e-maily, kde Ašara žádá, aby jí Brandon zavolal.
A Ašařiny e-maily s další spoustou náznaků...
I když podle nich je Jon R+L... :)
Ale to by ned neudělal (grrm by fanoušci rozsápali), doopravdy věřím, že je jon L+R.