Jon Sníh

1…2526283031…48

Komentáře

• Jo tak proto Jon "strejdu" pořád hledal :D
  • A i v serialu je Jon podobnĕjšĺ Benjenovi, než Nedovi :)
  • Ale Benjen je mladší než Lyanna, ne? Nebylo by to přitažené za vlasy ještě víc než ostatní teorie?
  • Nevada napsal(a):

Ale Benjen je mladší než Lyanna, ne? Nebylo by to přitažené za vlasy ještě víc než ostatní teorie?

kdyby byl jenom mladší, tak by to bylo to nejmenší :-)
  • Pokud je pravda s tou podobnosti k Lukovi, někdo žijicí (nebo alespoň nemrtvý :-)) a nečekaný musí přijít a říct "já jsem tvůj otec, Jone".
    Benjen je dobrá volba. Matka zrovna nemusí být Lyanna.
  • Ale stará chůva - tak jste ji nakonec přece odhalili - Gepeto bude mít radost :-p
  • no, stále sa mi nechce veriť, že by to grrm povedal niekomu a ten by to takto rozkecal, ale je to sakra dobrá návnada. zmiznutie Benjena dostáva úplne nový rozmer. musel zmiznúť, inak by sa ťažko ubránil prezradeniu jonovi, alebo čitateľom...
  • Nevada napsal(a):

Ale Benjen je mladší než Lyanna, ne?

A to vadi? :)
  • Každopádně Martin v sobě nezapře telenovelistu. Musel od začátku tušit, že z celé knížky bude každého akorát zajímat, kdo je matka Jona. V ostatních knížkách pak troloval a házel tu a tam zavádějící informace. I v Tanci jedna je. :-)
  • V Tanci jsou 3 různé - každá pro jednu z třech nejpravděpodobnějších teorií....
  • sarven napsal(a):

no, stále sa mi nechce veriť, že by to grrm povedal niekomu a ten by to takto rozkecal..

Taky mi připadá divné, že celé roky všem říká, že nic nepoví, a pak to vyslepičí nějakému Alfíkovi.
    Leda že by na něj něco měl, a pak se projevil jako Theon a dal to na web. :-)
  • Ježiš, Benjen a Lyanna, to snad fakt ne! :D To by jako za ní přijel na návštěvu do Dornských hor? Brr.. :D

Jinak, nejdřív mě to vůbec nenapadlo, ale možná máte pravdu. Je dost divný, že takovouhle věc řekne herci ze seriálu... Třeba Alfie opravdu jenom trolluje. :)
  • Theon is just Theon :D
    to není žádnej Alfie :D

To jsem to s tím Benjenem pěkně navnadil :D Zaco vůbec odešel na zeď ?
  • Blackfishi - no jako Stark mohl jít na Zeď jen tak, aby tam byl nějaký Stark zastoupen...oni tomu tak nějak odpovídají založením :-)
  • no, jestli je to případ Luk, tak by musel jeho otcem být nějaký jeho nepřítel, se kterým bude bojovat... anéébo, někdo s useknutou rukou :-D
  • macrelka napsal(a):

no, jestli je to případ Luk, tak by musel jeho otcem být nějaký jeho nepřítel, se kterým bude bojovat... anéébo, někdo s useknutou rukou :-D

Anebo, kdo ohořel a musel mu být nainstalován fešný obleček, který mu nahradil nohy, kůži a vytvořil kůůůl hlas :)))
  • Krisa napsal(a):

macrelka napsal(a):

no, jestli je to případ Luk, tak by musel jeho otcem být nějaký jeho nepřítel, se kterým bude bojovat... anéébo, někdo s useknutou rukou :-D

Anebo, kdo ohořel a musel mu být nainstalován fešný obleček, který mu nahradil nohy, kůži a vytvořil kůůůl hlas :)))
    Tak, po Hostině bude slušně "ohořelý" Loras, ale ten je zhruba stejně starý jako Jon... ;D
  • Krisa napsal(a):

macrelka napsal(a):

:-)) aby to pak nebyl nějakej kůůůl upír.. ale to jsem zas na jiný planetě :-D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

macrelka napsal(a):

Tak, po Hostině bude slušně "ohořelý" Loras, ale ten je zhruba stejně starý jako Jon... ;D
    to může bejt kamufláž :-D v seriálu by si byli i podobný, kdyby měli stejnou barvu vlasů.. stejně tupý výrazy maj oba :-))
  • macrelka napsal(a):

to může bejt kamufláž :-D v seriálu by si byli i podobný, kdyby měli stejnou barvu vlasů.. stejně tupý výrazy maj oba :-))

Snad si tohle nepřečte Arianus.. :D
  • macrelka napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

macrelka napsal(a):

Troufám si tvrdit, že v druhé sérii vypadá Loras mnohem duchaplněji. ;D
    Ironie. V knížce jsem ho nikdy nemusela a v seriálu se mi začíná zamlouvat, Jon přesně naopak. :(
  • sveva napsal(a):

ser heavy: a on jí unesl z Králova přístaviště? Já měla vždycky za to, že po turnaji zůstala v Harrenově..

Dočetl jsem se to tady: http://www.icefire.cz/letopisy-zapadozemi
    Ale nevím už, čemu věřit, když na jiném místě je uvedeno, že turnaj v Harrenově trval 10 let. :-)
  • Počítejme - kdy byl Jon cirka zplozen ? Cirka rok po turnaji v Harrenově ne ? Lyanna unesená, Benjen na zimohradu, i kdyby měl malíčkovy teleportační schopnosti tohle by nestih. Jelikož válka trvala rok a Ned se na zimohrad vrátil už s novorozencem tak to muselo být pár měsícu od začátku války. To nám škrtá druhý incest - Neda. Takže Starkovy jsou v suchu. Pokud je to tedy skutečně Lyannin syn a tím zbývá jediný - Rhaegar. Pokud je to Nedův parchant jak je označován tak je matka ta pradlena, nevíme kde a kdy, Ashara Dayne vypadává, je tu propast času a vzdálenosti.
  • sveva: proč arianus? ještě vás tady tolika neznám :-)

miss utahraptor: jo, v knížce byl loras dost zkreslenej sansiným pov, ale v pozdějších dobách se mi jako člen gardy líbil.. a v seriálu není špatnej, jen není krásnej :-( měl to být krasavec, ze kterýho by se nám podlamovala kolena.. jinak když se vrátím k námětu o pár stran dřív, z knih jsem nepoznala, že by měl bejt s renlym teplej.. v seriálu jsem byla v šoku.. :-)
  • Rhaegar skrýval Lyannu ve Věži radosti celých 9 měsíců (+-)? Jak se vlastně Ned a spol. dověděli, kde je?
  • Blackfish napsal(a):

Počítejme - kdy byl Jon cirka zplozen ? Cirka rok po turnaji v Harrenově ne ? Lyanna unesená, Benjen na zimohradu, i kdyby měl malíčkovy teleportační schopnosti tohle by nestih. Jelikož válka trvala rok a Ned se na zimohrad vrátil už s novorozencem tak to muselo být pár měsícu od začátku války. To nám škrtá druhý incest - Neda. Takže Starkovy jsou v suchu. Pokud je to tedy skutečně Lyannin syn a tím zbývá jediný - Rhaegar. Pokud je to Nedův parchant jak je označován tak je matka ta pradlena, nevíme kde a kdy, Ashara Dayne vypadává, je tu propast času a vzdálenosti.

no, ale Martin čas a vzdálenosti nikdy neřešil.. jinak já vim, že to někomu připadá přitažený za vlasy, ale nemoh by bejt i Robertův? už si tu historii tolik nepamatuju, vim, že Lyannu miloval (nepamatuju se, jak na tom byla ona), ale klidně by s ní mohl splodit synka :-) nebo ne? ale zas asi by nebyl důvod, aby to ned tajil, co? :-/
  • Očekávám teda že v dalších dvou knihách bude ještě několik událostí v Moat Cailin - asi bych řekl v souvislosti s kostmi Neda Starka (o kterých tak hezky mluvila Lady Dustin) a objeví se nám Howland Reed, byť jako POV nebo součást něčího POV, kdybych měl tipovat tak Theon nebo Davos. Osobně si ale myslím že Jon už pravdu o svých rodičích nikdy nezjistí.
  • Arutha2321 napsal(a):

Rhaegar skrýval Lyannu ve Věži radosti celých 9 měsíců (+-)? Jak se vlastně Ned a spol. dověděli, kde je?

třeba to robert z rhaegara "vymámil"..
  • Měl jsem dojem, že záchrana Lyanny a bitva na Trojzubci se udála ve stejnou dobu, ne?
  • macrelka napsal(a):

no, ale Martin čas a vzdálenosti nikdy neřešil.. jinak já vim, že to někomu připadá přitažený za vlasy, ale nemoh by bejt i Robertův? už si tu historii tolik nepamatuju, vim, že Lyannu miloval (nepamatuju se, jak na tom byla ona), ale klidně by s ní mohl splodit synka :-) nebo ne? ale zas asi by nebyl důvod, aby to ned tajil, co? :-/

Nepadá v úvahu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • PostavyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi