To je hrůza jak má člověk to zkouškový a všude 230 příspěvků, 87 příspěvků ... 330 :D Už to ani nestíhám jenom se zeptám vyjadřovali se už čeští čtenáři Nevada, Chmur, Montezuma k tanci?
To mi hovor, ja snáď ani nezoštátnicujem kvôli tomuto fóru. :)
Kniha ve třech obrázcích Docela zajímavý nápad, zkoušel jsem hádat, a přiznávám, že ne moc úspěšně, ale líbí se mi to. Zajímalo by mě jak by si autorka poradila s Písní. :-D
Kniha ve třech obrázcích Docela zajímavý nápad, zkoušel jsem hádat, a přiznávám, že ne moc úspěšně, ale líbí se mi to. Zajímalo by mě jak by si autorka poradila s Písní. :-D
Co mi je po vás, já mám v pátek státnici a ted jsem ztratil drahocenný čas na vašich 250 příspěvcích o filmech. Já to tady snad zavřu! To bude ta správná podpora vzdělanostní společnosti :-)
Co mi je po vás, já mám v pátek státnici a ted jsem ztratil drahocenný čas na vašich 250 příspěvcích o filmech. Já to tady snad zavřu! To bude ta správná podpora vzdělanostní společnosti :-)
To bys mi snad neudĕlal - to bych se taky musela začĺt učit! :)
Ten jih je známej, jsou tam nějaké Baziliščí ostrovy, snad Bayasabad...? Na týhle mapě to teda dokreslili o hodně dál než jinde, šli i víc na východ - to nevim jestli je teda potvrzený. No uvidíme v té encyklopedii co má letos vyjít.
Mám pocit, že s každou další mapou snažící se vyobrazit celý svět je Ibben čím dál víc na východ. Nefritové moře je vnitrozemské? Nakonec proč ne. A ty ostrovy na jihozápadě jsou Letní ostrovy. (hodně scvrklá Afrika)
esed: No, tvůj argument je, že ty studie nikdo neopravuje, protože ty tam vidíš nepravdy .. Nemyslím si, že jsi kompetentní k posuzování vědeckých studií :-)
Já taky uměl číst už před školou, ale to samo o sobě vůbec nic neznamená a s inteligencí to moc nesouvisí, ty magore, může tam hrát roli třeba "tlačili mě do toho rodiče, když jsem nepřečetl "máma mele maso", šel jsem spát bez večeře"":-)
A je to vonku! Tak ona je to trauma z detstva.. mali by sme ho skôr ľutovať...
Připomíná mi to vnitřní moře moře černé a Bospor. Valyrie trošku připomíná řecko ale to co je nad ní je zas turecko a to vedle ní by mohl být balkán. Západozemí se hodně tlačí k Anglii.
To bys mi snad neudĕlal - to bych se taky musela začĺt učit! :)
BýtEU nebýtEU. Nechal bych to co mělo smysl, tj. některý komodity by se mohly obchodovat bez cla, bezvízovej styk pro turisty, spolupráci v technologickym výzkumu apod. Zbytek odkopat dokud to jde.
Snažím sa nainštalovať si Visual Basic 2010 Express, ale furt to padá, keď sa snažím nainštalovať samotný program (.NET Framework 4 a podobné blboviny idú normálne, len ten program nejde nainštalovať)... :( Píše to toto:
Komentáře
gratulace ke zkoušce :)
Docela zajímavý nápad, zkoušel jsem hádat, a přiznávám, že ne moc úspěšně, ale líbí se mi to.
Zajímalo by mě jak by si autorka poradila s Písní. :-D
Kraster: ,,Iba Azor Ahai nás zachráni"
Hodor: ,,Hodor?!"
:)
Tohle jsem konečně našel a spojil si části map dohromady, aspoň vím jak co na sebe navazuje a kde to asi leží. Tak pro dobrotu to budu sdílet :)
Nefritové moře je vnitrozemské? Nakonec proč ne. A ty ostrovy na jihozápadě jsou Letní ostrovy. (hodně scvrklá Afrika)
Je to takový rázný chlapík.
Kdyby se teď hlasovalo o udržení v EU, byly by jste pro nebo proti?
BýtEU nebýtEU. Nechal bych to co mělo smysl, tj. některý komodity by se mohly obchodovat bez cla, bezvízovej styk pro turisty, spolupráci v technologickym výzkumu apod. Zbytek odkopat dokud to jde.