Melisandra a Stannis

1101113151629

Komentáře

• Everett Young: Internetové testy se nepočítají.
  • prasezlesa napsal(a):

Doufám, že vaše matky zemřou při jachtingu.

Doteď jsem chtěla být slušná, ale tahle věta o tobě řekla úplně všechno! Prosím tě, božské prase, zůstaň si ve vlastní egolese a nech nás nevědoucí žít naše bídné životy! Přát někomu něco tak pěkného totiž může jen někdo, kdo morálku opravdu považuje za něco špatného a chová se jako arogantní a sprosté prase. Sbohem a BIG FISH (Díky Sarvene)
  • prasezlesa: A připouštíš možnost, že se genetická informace mění, nebo máš pocit, že živým organismům dává příroda podle joednoho mustru už od začátku?

Třeba alkohol. Když vážíme, že naši předci vesele chlastali, štěpíme my, jejich potomci, alkohol mnohem lépe, než ti, jejichž předkové tolik nepili (indiáni, asiaté). Śtěpíme ho lépe, i když my osobně jsme se s alkoholem nesetkali. To bys měl jako Moravák chápat, ne :-)
  • prase: To ani vymyslené čísla... Ja mám IQ Mutovaného Hodora...
  • Připouštím možnost. Připoštím jakoukoliv možnost. Proč bych neměl něco připouštět?

Ne, to nechápu, protože je to blbost. A i kdyby to fakt bylo tak, že štěpíme alkohol lépe než předci, ještě to neznamená, že je to proto, že ho předci pili.
  • EY: Ty ho máš nejen kvůli vyššímu číslu, i když to se dá získat i tím, že prostě dobře tipneš odpovědi:) Tak se to klukům asi povedlo

prase: už jsem ti studii psala: Epigenetic regulation of the glucocorticoid receptor in human brain associates with childhood abuse od Patrick O McGowan a spol. V jeho referencích najdeš odkazy na další vědecké články.
    Pokud máš opravdu 139, je mi tě o to víc líto. Protože tvůj potenciál není špatný a ty ho tak marníš tím, že odmítáš se naučit něco nového a ustrnul jsi na darwinismu. A tvůj kamarád s tebou souhlasí, no tak to je teda něco! Páni, stejná lůza jako ty a souhlasí s tebou. No, tak to potom nejde jinak, než že to je pravda.

Čím víc toho vím, tím víc si uvědomuji, co všechno nevím....
  • Jinak počkat - já vím, že se geny mění. Proč by jako neměly? Já pouze popírám, že se mění během života. Ale připouštím to.
  • Popierať a pripúšťať sú opozitá :/ AUFKM?
  • esed: A jak ta studie jako souvisí s tím, jestli se to, co získám během života předá dál?
  • Lord: Ne, nejsou .. Já popírám, že to tak je, ale připouštím 0,0001% možnost, že by to tak mohlo být.
  • prasezlesa napsal(a):

Lord: Ne, nejsou .. Já popírám, že to tak je, ale připouštím 0,0001% možnost, že by to tak mohlo být.

Och, asi sme našu debilitu preniesli aj na teba. Ak niečo popieraš, nepripúšťaš inú možnosť. Ak si stojíš za svojím, avšak pripúšťaš možnosť druhej pravdy, je to už niečo iné. Volá sa to demencia/skleróza/tvrdohlavosť/hrdosť/egoizmus. Vyber si... Toto je zase moja plocha :)
  • Lord Gepeto Illar: Slova se používají v různém kontextu. A jsou to jenom slova. Myslím, že každý, kdo není idiot, pochopil, jak to myslím.
  • esed - Hm Melisandru ráda nemám, což neznamená, že neuznávám, že ej to velmi dobře popsaný charakter :-) Mám ale hodně ráda Stanise a Davose asi nejvíc....proto je mi zrovna tato dějová linka přijde zajímavá a mrzí mne, když se Stanis podřídí jejímu divadélku.
    Předpokládám, že se ve finále utkají síly ledu a ohně a oboje jsou prezentovány negativně. Či spíše - led je vyloženě negativně a oheň se stává čím dál více "odpudivý" (tak bych to asi popsala, protože jediný sympatický - "sympatický" v rámci toho úhoru - je Thoros)....žádoucím výsledkem by tedy mělo být nastolení rovnováhy....ale bude-li tomu tak...nemám tucha :-)
  • Víš, to by sis musel přečíst její obsah a ne jen nadpisy. Vědění se skrývá uvnitř, jestli je to pro tebe tak těžké pochopit, tak asi holt budeš muset číst ty knihy, do kterých každý blbec může napsat co chce. Protože ty se třeba budou jmenovat Jak se informace získané během života předají dál. Bohužel každý článek se zabývá jen úzkou oblastí. Toto je článek, kde se dozvíš, jak to ovlivní tvoji DNA. A pak si nastuduj (ne z wikipedie) něco o metylaci. Taky nenajdeš článek s názvem metylace, kde by byly všechny detailní informace. Je to roztroušené všude možně a já mám na práci lepší věci, než hledat ti to. No a když si jich nastuduješ třeba 50, tak ti to možná dojde. I když tobě asi ne.
  • prasezlesa napsal(a):

Lord Gepeto Illar: Slova se používají v různém kontextu. A jsou to jenom slova. Myslím, že každý, kdo není idiot, pochopil, jak to myslím.

Jój škoda že sme všetci idioti a chápeš sa len ty.. A ten tvoj známy s tebou súhlasí asi preto, že nemá to srdce povedať ti, aký blb skutočne si :) Finem Noxa
  • Ale vysvětlím to polopaticky - Teď to popírám, protože pro to nejsou důkazy. Ale připouštím, že je možné, že se nečekaně někdy důkazy objeví (možné, ale nepravděpodobné).
  • esed: Aha, takže je v tom vlastně totální bordel, žádná ucelená teorie na internetu o tom neexistuje, a ty mi to nebudeš dokazovat ne proto, že nemáš jak, ale proto, že se ti nechce, vůbec ti nezáleží na tom, co si o tom myslím, a právě proto mi to tu celou dobu píšeš .. :-)

Už mě dál nezajímáš.
  • Vlastně tedy tvrdíš, že máš svoji pravdu a všichni, co s tebou nesouhlasí, jsou idioti. Když se ale objeví důkaz, že měli pravdu oni, tak je najednou všechno OK, ano?
  • Arutha2321: Nemám "svoji" pravdu, zastávám názory, pro které jsou důkazy.
  • prasezlesa. Tož to je pak klika, že ses nenarodil jako jako Japonec, synku .-)))

A když se tedy geny nemění v průběhu života organismu, kdy se to tedy děje?
  • Jarla: jakože by spolu Jiní a upalovači Melisandřiného typu koexistovaly v harmonii? To by byl hezký happy end:-)
    Davos je mi taky asi úplně nejmilejší, to, že následuje zákony, protože chápe, že to jsou zákony z dobrého důvodu, je mi velmi blízké:-) A vím, že dřív byl pašerák, ale myslela jsem spíš ty prsty. On vážně věří, že mu je Stannis vzal právem.
    Stannis je ale tak divně čestný. V Tanci bylo potvrzené, že s Mel spolu vážně spí. To mě na něm trochu zklamalo. A mám pocit, že je čestný, jen když se mu to hodí. Je to pokrytec, pořád čest čest a přitom by byl rád, kdyby Jon porušil přísahu, jenom aby měl svého člověka na Zimohradu

prase: další důkaz, že o fungování vědy nic nevíš. Ve vědě je vždycky bordel... Ucelené teorie s vysvětlením všeho jsou pro masy. Každý vědec ví, že nic není 100 % pravda a nikdy nepostihneš vše. Jen se tak rádi před masami tváří.
  • Já mám se Stannisem problém, protože nechává upalovat nevinné nebo skoro nevinné lidi. A za živa!!! A s vidinou, že mu to může pomoci (nemám z něj pocit, že by tomu 100% věřil).
  • Tyna: Další člověk se narodí s trochu jinými geny, než měli při narození jeho rodiče, ale k tomu dojde mutací, ne tím, že by se jeho rodičům během života změnily geny.
  • Prasezlesa: To nebyl žádný internetový test!!! Byl jsem několikrát testován v takové zvláštní budově. Mě tam poslal na testy IQ ředitel. 153, nekecám. Takže se tě znovu ptám. Mám větší právo než ty?
  • Esed: Pozor na to! ono to ani v Tanci zcela potvrzeno není. Lze si to vyložit i tak, že má o svého šampiona obavy a proto nespí, tzn. její postel je prázdná. Ale podle mě spolu spí...

Hergot, kde je lord velitel, aby udělal spoilerová pravidla pro Tanec? :-)
  • Krisa napsal(a):

Já mám se Stannisem problém, protože nechává upalovat nevinné nebo skoro nevinné lidi. A za živa!!! A s vidinou, že mu to může pomoci (nemám z něj pocit, že by tomu 100% věřil).

A uvažoval nad zabitím úbohého Edrika.... Nieked mám Stannisa rád, inokedy zase dokáže, že je to tiež blb ako ostatní :/
  • Everett Young: Ano, máš, ale nemáš větší právo než můj známý, takže ten zase vystrčil ze hry tebe.
  • Davose mám asi nejraději ze ságy - je to chlap, který ví, kde je jeho místo a dělá svou práci, jak nejlépe umí. Taky je to snad jediný člověk, který tam žije ve šťastném obyčejném spokojeném manželství s normální obyčejnou a hodnou ženou a mají se vzájemně rádi.

Stanise mám ráda takového, jaký byl před Melisandrou, když ještě měl Davose a Crassena. Akorát život vedle Selysy musí být nesmírně frustrující :( Ale kdyby se více věnoval své dceři...ta podle všech zmínek připadá chytrá a příjmená....mohl by si tím urvat svůj kus štěstí...
  • Další člověk se narodí s trochu jinými geny, než měli při narození jeho rodiče, ale k tomu dojde mutací, ne tím, že by se jeho rodičům během života změnily geny.

No jo, ale kdy dojde k té mutaci? A kdo rozhoduje o tom, jaké budou její výsledky, když to nejsou okolnosti ovlivňující jejich rodiče? Věříš třeba, že kdyby nějací živočichové žili na ostrově, byli by jejich potomci malilinko menší a jejich potomci malilinko menší a za čas by byli potomci těch potomků opravdu maličcí?
  • Tyna: Už jsem psal, že jsou to NÁHODNÉ mutace. Ne, nevěřím, že by se zmenšovali z toho důvodu, co si ty myslíš.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi