FC NEVADA DRAGONS

1394042444570

Komentáře

• Jarla: dobře se válí ještě Robben. ;-)
  • Teď jsem si vzpomněl na tu noční můru z minulého Eura. V sedmdesáté minutě jsme proti Turecku taky vedly 2:0 a pak se najednou zatmělo...
  • Klid, vyhrajem 6:1. :-)
  • A na sety? ;)
  • Jarla napsal(a):

A kolikrát byl na krovkách ?

Největší fňukadlo bolestínské
    a) Ronaldo
    b) Konoflíček
    c) Baroš

těžké, těžké rozhodování :-)

Kdo je Konoflíček?
    Klid, vyhrajem 6:1. :-)
    Nepokoušej štěstí :)
  • Game, set, Bary. :-)
  • flankere - Knoflíčka bys mohl ještě pamatovat...to byl vedle Panenky jediný, koho jsem si všimla...jo a ještě nomen omen Skuhravý :-)) Tedy Panenku jsme jako dítě registrovala z jiného důvodu než Knoflíčka :-)) Lehával na hřišti tuším za Spartu :-D Furt třepal nožičkama ve vzduchu a fňukal, že mu natrhli nehet, rozmázli mejkap, rozčíslo pěšinku...:-))
  • Jo Gombík! U nás tak zdomácněl pod slovenským ekvivalentem, že už si nepamatuju jeho jméno v originálním znění :)

BTW teď mi to teda jako ofsajd nepřišlo...
  • Nebyl to ofsajd. Na svazu se asi pláícli přes kapsu a koupili pomezního. :)
  • Nemáte link na online? S ceskyM komentarom?
  • Co to tam ten tankista vyvádí? :(
  • ďakujem, ale ja som mysel online video stream. proste by som to radšej počul z mírou bosákom ako s našimi....
  • U nás komentuje Čapoun... :/
  • sarven: Já vím, ale tenhle report je zaručeně nejvtipnější :)))
  • Tohle na SK nejede.
  • Griff napsal(a):

Tohle na SK nejede.

Aha, tak to jsem netušila. To mají na Slovensku teda dost blbé :(. Proč to nejde, když archivy slovenských televizí v ČR pustit jdou...to je nějaké nespravedlivé :)
  • Protože ČT má práva pouze pro ČR, tak nemůže vysílat PP na SK.
  • hej, kôli právam to zatvorili aj na iphone aplikácii. každopadne krisodík za snahu!
  • No, moc bych nejásal, až na prvních sedm minut jsem z naší strany mnoho chvályhodného neviděl (pardon, zapomněl jsem, vystřídali Baroše)
  • Podle ohlasů měli vystřídat i Čecha :-)
  • Griff napsal(a):
    yo! trochu neskoro, ale snáď pofachčia aj večer.
  • sarven napsal(a):

Griff napsal(a):
    yo! trochu neskoro, ale snáď pofachčia aj večer.
    Sorry, dřív jsem se k tomu nedostal.
    Kdyžtak tady.
    BTW: Večer by mohl komentovat Bosák.
  • No pokud se mýlím, tak mě opravte, ale hráli jsme tak 30 možná 40 minut. A vcelku dobře, to se mi líbílo. Ale druhá půle, to bylo něco. Teda ale Frištenský FUJ! Jak vystřídal Rosu (zranění?) tak jsme nepodrželi míč, jen jsme se bránili, ani brejk a kdyby Řekové byli co k čemu, tak to dovalí aspoň na bod. Začátek byl fakt z říše snů, ale to bylo možná i tím, že Řekové ještě nebyli ani v šatně, ale před stadionem. No a ta hrubka Čecha, tyjo, tohle vídám tak na zápasech žáků. Nedá se ale klukům vytknout snaha, jezdili až do konce, byť druhá půle byla jen o té bojovnosti (z naší strany). Moc se mi líbil Hübschmann, nezklamal ani Limberský. Pokud bude Rosa zdravej pro třetí zápas, věřím, že můžem postoupit. Bez něj asi jen s neskutečným štěstím. Howgh
  • No pokud se mýlím, tak mě opravte, ale hráli jsme tak 30 možná 40 minut. A vcelku dobře, to se mi líbílo. Ale druhá půle, to bylo něco. Teda ale Frištenský FUJ! Jak vystřídal Rosu (zranění?) tak jsme nepodrželi míč, jen jsme se bránili, ani brejk a kdyby Řekové byli co k čemu, tak to dovalí aspoň na bod. Začátek byl fakt z říše snů, ale to bylo možná i tím, že Řekové ještě nebyli ani v šatně, ale před stadionem. No a ta hrubka Čecha, tyjo, tohle vídám tak na zápasech žáků. Nedá se ale klukům vytknout snaha, jezdili až do konce, byť druhá půle byla jen o té bojovnosti (z naší strany). Moc se mi líbil Hübschmann, nezklamal ani Limberský. Pokud bude Rosa zdravej pro třetí zápas, věřím, že můžem postoupit. Bez něj asi jen s neskutečným štěstím. Howgh
  • Griff napsal(a):

[BTW: Večer by mohl komentovat Bosák.

Večer komentuje Vlášek a Táborský. Bosák má až Oranjes s Hagenama.
  • baltim napsal(a):

Griff napsal(a):

[BTW: Večer by mohl komentovat Bosák.

Večer komentuje Vlášek a Táborský. Bosák má až Oranjes s Hagenama.
    OK
  • baltim napsal(a):

No pokud se mýlím, tak mě opravte, ale hráli jsme tak 30 možná 40 minut. A vcelku dobře, to se mi líbílo. Ale druhá půle, to bylo něco. Teda ale Frištenský FUJ! Jak vystřídal Rosu (zranění?) tak jsme nepodrželi míč, jen jsme se bránili, ani brejk a kdyby Řekové byli co k čemu, tak to dovalí aspoň na bod. Začátek byl fakt z říše snů, ale to bylo možná i tím, že Řekové ještě nebyli ani v šatně, ale před stadionem. No a ta hrubka Čecha, tyjo, tohle vídám tak na zápasech žáků. Nedá se ale klukům vytknout snaha, jezdili až do konce, byť druhá půle byla jen o té bojovnosti (z naší strany). Moc se mi líbil Hübschmann, nezklamal ani Limberský. Pokud bude Rosa zdravej pro třetí zápas, věřím, že můžem postoupit. Bez něj asi jen s neskutečným štěstím. Howgh

jj, to vítězství jsme spíš utrpěli.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi