Melisandra a Stannis

1141517192029

Komentáře

• Tady by to chtělo cedulku jako v zoo:
    KRMENÍ PRASAT SE ZAKAZUJE
  • Tyna: Whatever ..
  • Jinak Mel moc nemusím, protože moc nemusím čáry máry všeobecně a Stannis mě dost štve tou svojí zásadovostí a spravedlností a přitom se tak vůbec nechová (viz již zmíněné upalování a o zavraždění Renyho tay věděl a ne že ne).

On je dost podstatný rozdílmezi tím, co chce Standa a co chce Mel. On chce trůn, ona zachránit svět. Stannis se přeci ujišťoval, že svého bratra nezabil, páč tvrdě spal ve stanu. naopak melisandra uznává teorii, že když se kácí les, létají třísky.
  • Tyna: Whatever ..

Och, můj Floriáne, ty už si se mnou nechceš povídat? Ale já jsem jediná, kdo tě krmí :-) Možná tě znepokojují ty narážky na Západozemí, tož to je mi líto,to samo, na tomhle fóru. Takové pěkné knihy, přečti si je ve volném čase .-)
  • Tyna: Mám přítelkyni. Je jí 21, má pevný zadek a prsa. O tebe fakt nemám zájem.
  • Je zajímavé, že hodně lidí uznává Davose, ale nemusí Stannise. Kontrolní otázka : co tedy muž jako Davos vidí na muži, jakým je Stannis? :-)
  • Isca: Nejspíš se mu líbí, že je (podle něj) spravedlivý, ne?
  • Mám přítelkyni. Je jí 21, má pevný zadek a prsa. O tebe fakt nemám zájem.

To je velmi dobrá taktika, opravdu :-))) Zabírá to, vytrvej!
  • prasezlesa napsal(a):

Tyna: Mám přítelkyni. Je jí 21, má pevný zadek a prsa. O tebe fakt nemám zájem.

Tak to ji teda upřímně lituji, co ji s Tebou čeká, až prsa a posléze i zadek podlehnou času a gravitaci.
  • Isca: Nejspíš už nic, ne? :-)
  • co tedy muž jako Davos vidí na muži, jakým je Stannis? :-)

Hádám, že prostě oceňuje, jak se k němu zachoval. několikrátzmínil, že vše, co má, pochází od stannise. Nakonec, on by byl Stannis celkem ok, být trochu lidštější a míň jako robot.
  • Stannis by byl ok, kdyby byl víc jako robot.
  • Tak to ji teda upřímně lituji, co ji s Tebou čeká, až prsa a posléze i zadek podlehnou času a gravitaci.

To už možná budeme s prasetem spolu. Pokud tedy opustí rodný vinohrad a přijde za mnou do Prahy .-)
  • Mám přítelkyni. Je jí 21, má pevný zadek a prsa. O tebe fakt nemám zájem.
    Nevíš o co přicházíš.
  • Everett Young: Vím, o co bych přišel.
  • Stannis by byl ok, kdyby byl víc jako robot.

Jako kuchyňský robot? Takový mixér v brnění by nepřátele vážně vyděsil. Šehač míň, chce to něco s břity.
  • Isca napsal(a):

Je zajímavé, že hodně lidí uznává Davose, ale nemusí Stannise. Kontrolní otázka : co tedy muž jako Davos vidí na muži, jakým je Stannis? :-)

Davos "jen plní rozkazy". ;)
  • prasezlesa napsal(a):

Tyna: Mám přítelkyni. Je jí 21, má pevný zadek a prsa.

Ty joooo, EVOLUCE v praxi :)
  • Tyna: Chápu, že tě hned napadl mixér, když jako ženská většinu života trávíš v kuchyni, ale ne, já myslel androida, který nemá emoce a všechno vyhodnocuje jen na základě rozumu.
  • Hildegarda napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Jn, kvalitní samci mají kvalitní samice.
  • Bivoji, bude kančí na borůvkách...
  • Prasezlesa: Pro producenty seriálu bylo bohužel mimo finanční možnosti najmout si Arnolda Schwartzenegra :) :) :)
  • Everett Young: Do Arnolda nerýpej, on je dokonalá ukázka toho, že člověk může být zároveň silný a inteligentní.
  • androida, který nemá emoce a všechno vyhodnocuje jen na základě rozumu.
    JJ,takový pan Dat na koni by tasi taky nepřátele vyděsil. Ale mixér máš jistější... To víš, nože a tak.
  • Tyna: Pan Dat by je především rozdrtil svojí prudkou inteligencí. Být v té sérii on, stačila by jedna knížka.
  • Hildegarda napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

To hej, lebo predpokladam, ze je hlucha :)

To sice není, ale nějakou jinou obranu mít musí, řekl bych, že je to jediná holka, co se mnou může vydržet.
  • prasezlesa napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

To hej, lebo predpokladam, ze je hlucha :)
  • prasezlesa napsal(a):

Tyna: Pan Dat by je především rozdrtil svojí prudkou inteligencí. Být v té sérii on, stačila by jedna knížka.

A být v té sérii Darth Vader...
  • Griff napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Tyna: Pan Dat by je především rozdrtil svojí prudkou inteligencí. Být v té sérii on, stačila by jedna knížka.

A být v té sérii Darth Vader...
    Picard je lepší.
  • prasezlesa napsal(a):

Tyna: Mám přítelkyni. Je jí 21, má pevný zadek a prsa. O tebe fakt nemám zájem.

Pevný prsa a zadek najdeš pomalu na každým rohu, ale Tyna je jenom jedna.

Já vím, já vím... nekrmte prase. Ale prostě jsem musel :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi