Jinak Mel moc nemusím, protože moc nemusím čáry máry všeobecně a Stannis mě dost štve tou svojí zásadovostí a spravedlností a přitom se tak vůbec nechová (viz již zmíněné upalování a o zavraždění Renyho tay věděl a ne že ne).
On je dost podstatný rozdílmezi tím, co chce Standa a co chce Mel. On chce trůn, ona zachránit svět. Stannis se přeci ujišťoval, že svého bratra nezabil, páč tvrdě spal ve stanu. naopak melisandra uznává teorii, že když se kácí les, létají třísky.
Och, můj Floriáne, ty už si se mnou nechceš povídat? Ale já jsem jediná, kdo tě krmí :-) Možná tě znepokojují ty narážky na Západozemí, tož to je mi líto,to samo, na tomhle fóru. Takové pěkné knihy, přečti si je ve volném čase .-)
co tedy muž jako Davos vidí na muži, jakým je Stannis? :-)
Hádám, že prostě oceňuje, jak se k němu zachoval. několikrátzmínil, že vše, co má, pochází od stannise. Nakonec, on by byl Stannis celkem ok, být trochu lidštější a míň jako robot.
Tyna: Chápu, že tě hned napadl mixér, když jako ženská většinu života trávíš v kuchyni, ale ne, já myslel androida, který nemá emoce a všechno vyhodnocuje jen na základě rozumu.
Komentáře
KRMENÍ PRASAT SE ZAKAZUJE
Já vím, já vím... nekrmte prase. Ale prostě jsem musel :)