...Návrh Lorda Gepeta se SPOIL boxy je zajímavý, ale nemyslím si, že by bylo až tak nesnesitelné nechat texty v jejich původní délce. Kapacita topiku by na to měla myslím postačovat. ;-) Dát možnost stáhnout si dokumenty v původní verzi bych také nezavrhoval, avšak až po skončení hlasování, neboť z nich lze v některých případech vyčíst jméno autora, a my nechceme, aby nás při hlasování jakkoli ovlivňovalo to, že budeme vědět, kdo co napsal.
Tak, zapomněl jsem ještě na něco? Jo, a pište, do soboty je ještě pár dnů a za tu dobu se dá vytvořit ještě fůra skvělých věcí! :-)
Veď oni budú vo svojej pôvodnej dĺžke, len budú v tom boxe, takže sa objavia ža po rozkliknutí. Predstav si, že si chce niekto prečítať len jednu-dve a bude mať kilometrovú stránku pretože tam budú aj iné .) Tak to bolo myslené...
K druhému: áno, tak som to myslel, že tam budú aj mená teda, že to bude bonus ža po odhlasovaní .)
Ja už len zo slušnosti nebudem sebe dávať body vôbec.. Ak som teda pochopil správne systém... Akože jeden človek hodnotí všetky alebo jeden človek dá bod jednému :O Asi som to zle pochopil .)
:-)) Kdybych něco psala tak bych taky sobě body nedala ani za nic :-)) takže tě naprosto chápu :-))
No tak si nejdříve počtem a pak to šerif rozetne, jak správně hlasovat :-) samozřejmě bych byla ráda, kdyby byly třeba později povídky ke stažení - samozřejmě se jménem autora - nebudeme nikoho obírat o jméno a dílo:-)
Akože jeden človek hodnotí všetky alebo jeden človek dá bod jednému :O
Hodnotit budeš jen ty, kterým udělíš body. Tedy max. 5 prací. Myslím, že by bylo zbytečné hodnotit úplně všechny, navíc i ty věci, co se ti až tak nelíbí. Ale je to jen můj názor, třeba to někdo vidí jinak a chtěl by hodnotit úplně všechno...
Hildegardo - to je slovo do pranice :-D Zbývá ti buď nehlasovat, abys nedala náhodou někomu bod nezaslouženě a nebo uspořádat kampaň za kozuby, čučoriedky a huncúty :-))
Akože jeden človek hodnotí všetky alebo jeden človek dá bod jednému :O
Hodnotit budeš jen ty, kterým udělíš body. Tedy max. 5 prací. Myslím, že by bylo zbytečné hodnotit úplně všechny, navíc i ty věci, co se ti až tak nelíbí. Ale je to jen můj názor, třeba to někdo vidí jinak a chtěl by hodnotit úplně všechno...
Ako je to s casovymi usekmi v Piesni? Predpokladam, ze minuty, sekundy, dni, hodiny su im cudzie...
Hildegardo - nevím, jestli tam někde byly uváděny časové jednotky, ale klidně to tam lupni, přece nebudeme hodnotit povídku podle toho, jestli tam byly dodrženy všechny versty a egyptské kubity :-))
Ako je to s casovymi usekmi v Piesni? Predpokladam, ze minuty, sekundy, dni, hodiny su im cudzie...
Já tam mám třeba pasáž, kdy: "Do sálu vklouzl Ned, rozcuchaný, poškrábaný a s rtěnkou na čele, dělal jakoby nic. Asi minutu po něm se v sále objevila i Ašara, rozčepýřená, tváře zarudlé, oči rozzářené, a rovněž se tvářila jakoby nic." Takže já tam minuty mám. :-)
Když jsem téma hodnocení nadhodil, dal bych vlastní názor: 1) Každý kdo chce hlasovat musí přečíst všechny povídky (komentáře jsou dobrý nápad) 2) Dává 0-10 bodů každé povídce (včetně vlastní) dle uvážení (tj. kdo chce může dát váhu pravopisu, jiný jazyku, další příběhu, každého věc) 3) Nejvyšší (zřejmě Alek) ví, která povídka patří komu, takže odmázne "samohodnocení" - navrhuji nahradit průměrem známek, které sám autor rozdal, je nejčistší metoda. 4) Hlasování ukončit... kdy?
5) Dokonce bych navrhoval hlasování neveřejné, ať je to napínavější. Zveřejňovat pouze komentáře, které dají třeba tušit...
Jen pro jistotu: uzávěrka je dnes o půlnoci anebo v sobotu o půlnoci?
řešili 16. minutu před půlnocí, že je OK, i to, že bude benevolentní a vezme i dvě minuty zpožděné... :o) Jinak já jsem se na kontroly vybodl a odeslal, nyní děj se vůle čtenářů (akorát mi tedy Alek nepotvrdil přijetí... a zítra už to potvrzení neodkontroluju,... tak snad to došlo). Vox populi, vox dei.
Aleku, bylo by pro zvědavce možné zveřejnit alespoň autory zaslaných povídek, aby se do sobotz všichni naladili (no, nebo rozladili, pokud počet nebude odpovídat jejich představě). Přeci jen čekat padesát a najednou se dočkat jen třech by asi rozladilo. :o)
Já tam mám třeba pasáž, kdy: "Do sálu vklouzl Ned, rozcuchaný, poškrábaný a s rtěnkou na čele, dělal jakoby nic. Asi minutu po něm se v sále objevila i Ašara, rozčepýřená, tváře zarudlé, oči rozzářené, a rovněž se tvářila jakoby nic." Takže já tam minuty mám. :-)
Což o minuty, ale takové měření roků, to tam trochu hází vidle... Stav se za pět lét... a toho se jich většina nemá šanci dožít (zvláště po této zimě)...
Komentáře
K druhému: áno, tak som to myslel, že tam budú aj mená teda, že to bude bonus ža po odhlasovaní .)
No tak si nejdříve počtem a pak to šerif rozetne, jak správně hlasovat :-) samozřejmě bych byla ráda, kdyby byly třeba později povídky ke stažení - samozřejmě se jménem autora - nebudeme nikoho obírat o jméno a dílo:-)
Myslím, že by bylo zbytečné hodnotit úplně všechny, navíc i ty věci, co se ti až tak nelíbí.
Ale je to jen můj názor, třeba to někdo vidí jinak a chtěl by hodnotit úplně všechno...
Já tam mám třeba pasáž, kdy:
"Do sálu vklouzl Ned, rozcuchaný, poškrábaný a s rtěnkou na čele, dělal jakoby nic.
Asi minutu po něm se v sále objevila i Ašara, rozčepýřená, tváře zarudlé, oči rozzářené, a rovněž se tvářila jakoby nic."
Takže já tam minuty mám. :-)
1) Každý kdo chce hlasovat musí přečíst všechny povídky (komentáře jsou dobrý nápad)
2) Dává 0-10 bodů každé povídce (včetně vlastní) dle uvážení (tj. kdo chce může dát váhu pravopisu, jiný jazyku, další příběhu, každého věc)
3) Nejvyšší (zřejmě Alek) ví, která povídka patří komu, takže odmázne "samohodnocení" - navrhuji nahradit průměrem známek, které sám autor rozdal, je nejčistší metoda.
4) Hlasování ukončit... kdy?
5) Dokonce bych navrhoval hlasování neveřejné, ať je to napínavější. Zveřejňovat pouze komentáře, které dají třeba tušit...
Jinak já jsem se na kontroly vybodl a odeslal, nyní děj se vůle čtenářů (akorát mi tedy Alek nepotvrdil přijetí... a zítra už to potvrzení neodkontroluju,... tak snad to došlo). Vox populi, vox dei.