Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

Máte niečo na srdci okrem šelestu? Alebo niečo na jazyku okrem slín? Chcete si pozdvihnúť ego alebo sa len tak vyrozprávať? Tak ráčte vstúpiť a otravovať...

Špeciálne vytvorené pre prasezlesa
«13456713

Komentáře

• Čtvrtek už minul a Prasátko nikde :(
  • Ved vravel, ze sa mu zmenil program :). Tolko vzrusa a za tak malo penazi a on nas necha v stichu :)
  • Asi jsem ho zahnala... Nuž, kdo se bojí, nesmí to lesa :-)
  • Škoda, veliká škoda, ten by nás burany mohl ještě hodně naučit.
  • Co se děje? Něco mi uniklo?
  • Minuta ticha za prase - třeba ho porazil někdo jiný :-p
  • Mám rád prasata, sympatická a chytrá zvířata, na sudokopytníky s relativně vyspělým sociálním systémem. Navíc maso z prasat je mé oblíbené:-)
  • Tohle bylo specielní Olomoucké prase...odchov z lesa :-)
  • Olomouc....má láska...tam musí být úžasná prasata..:-)
  • Nojo, tak jsme se těšili a on ho asi klepnul někdo jiný :( spařil, oškrábal, vykolil, rozboural a nadělal si pochutin...a my nic :(
  • Dokonca som mu aj vytvoril vlastný chlievik... Týmtio jemnými mestskými rukami, čo nikdy nepracovali, som mu postavil domov a on utiekol.. No ak je ako Lessie, nemusíme sa báť, ako povedala Jarla (myslím), aj tak sa vráti :D
  • Gepeto má ručičky jak pan farár ? :-))
  • Gepeto má ručičky ako rozmaznaná dcérenka :P
  • Hm, tak sem prasezlesa přispívat určitě nebude. Neboť on považuje své příspěvky za moudré, nezbytné, rozšiřující obzory ostatním - a vy mu uděláte chlívek s takovýnm hanlivým názvem.
    Jo, kdybyste tomu dali název "Hluboké moudra prasete z lesa, to by možná ráčil ... :-D
  • :D Pravda, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa :D
  • Lord Gepeto Illar: Tvoje ne. Obávám se, že prasátko zahnala moje investigativnost. On si chudák myslel, že nás bude oblažovat svými moudry coby zdatný anonymní genetik-filosof s přítelkyní modelkou a já ho zatím demaskovala jako nezadaného studentíka z vesnice u Olomouce :-))) Internet je mrcha... :-)
  • Tyna napsal(a):

Lord Gepeto Illar: Tvoje ne. Obávám se, že prasátko zahnala moje investigativnost. On si chudák myslel, že nás bude oblažovat svými moudry coby zdatný anonymní genetik-filosof s přítelkyní modelkou a já ho zatím demaskovala jako nezadaného studentíka z vesnice u Olomouce :-))) Internet je mrcha... :-)

Nehodíš mi v Súkromnej piošte jeho odkaz na FB, to by som bol zvedavý, kto to je :D Musí sa za seba hanbiť :)
  • Na FB nemám ani jednu fotku a veškeré informace o mně zjistila tady:
    http://www.csfd.cz/uzivatel/244936-prasezlesa/

Inu, zadat do googlu "prasezlesa" a klikat na odkazy, tomu říkám investigativnost ..Skoro jako ze školy pro mladistvé detektivy.
  • Nazdááááááár :-) A já myslela, že tě něco snědlo :-))))

Si piš, chodila jsem do Klášterního vzdělávacího ústavu pro výchovu křesťanských panen v Salašárech.
  • prasezlesa napsal(a):

Na FB nemám ani jednu fotku a veškeré informace o mně zjistila tady:
    http://www.csfd.cz/uzivatel/244936-prasezlesa/

Inu, zadat do googlu "prasezlesa" a klikat na odkazy, tomu říkám investigativnost ..Skoro jako ze školy pro mladistvé detektivy.

O fotky mi nejde, nechcem sa dívať na tvoj škaredý ksicht, len som chcel vedieť viac o niekom tak blbom ako si ty.... Vieš, či náhodou naozaj nepochádzaš z inej planéty....

• Gepeto: Kecáš, stejně jsi si ho chtěl přidat do přátel :D
  • Uvažoval jsem nad svými prioritami, takže jsem neměl čas sem pást.

Lord Debil: Z FB se o mně dozvíš leda houno.
  • J, taky si myslím, teď zrovna mě někdo požádal, beztak je to on.
  • J, taky si myslím, teď zrovna mě někdo požádal, beztak je to on.

Protože, kdo jiný by to byl, že :-)

A teď na vážnější notu. Co ty priority? Přišel jsi na něco významného?
  • prasezlesa: Jen jedna malá rada. Když se někde prezentuješ jako člověk s velmi vysokým IQ, kterému nikdo nesahá po kotníky, je dobré se podle toho i vyjadřovat (pomáhá to důvěryhodnosti).
  • Ne, k žádnému závěru jsem nedospěl. Pořád nevím, jestli mám radši jídlo, nebo sex (který jsem nikdy nezažil, jak jinak, že).
  • Krisa: Mám to v pyči.
  • Lidi, nechcete toho chudáka už nechat na pokoji?
  • J, nechte mě, už tu šikanu nezvládám.
  • J, nechte mě, už tu šikanu nezvládám.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi