Esed: no nevím jestli by sansa mohla zpívat zrovna tohle, předělal bych to možná na Hey Hound.
Ale tak:
Hey Hound, take my body Spank me, I've been naughty Yes Hound, I can go all night No Hound, no more waiting I'm not into dating Hey Hound, want you to come inside.
Náhodou to bylo super. Tolik italských a emerických šlágrů. Ej! Hanka z Petřkovic! :-)
Poslouchejte hlavně specifický zvuk bubnů. Takhle zněla 80. léta! (Těch trapných komentářů pod tím si nevšímejte - není ten v tom červenopruhovaném tričku Sepéši?) :-)
Ani nevím, ale přinejmenším si je musí koupit, takže bych řekla, že mnohem mnohem míň. Teta mi vyprávěla, jak byli všichni po revoluci šokovaní, že 80 procent toho, co považovali za českou produkci, jsou šlohnuté melodie :-)
Vargo Hoat - Uvázali kozu u tr tr tr u tr tr tr Strakoš - Pod hladinou spí kámen, tvář a testamen v nehybnom tieni rias,..... Gregor - Wake up the mountain Lysa - Na ptáky jsme krátký Robert Griffovi - A já prosím nechte zvony znít... Noční hlídka - The Wall šílený Aerys - Som diěťa plameňov Daenerys - Já jsem prinzezna tvá - ta která udělá hačí a k vladaření jí stačí, když se načančá, když se načančá, když se načančáááá
Když je něco čanané, tak je to ohromně hezké...je vidět, že nemáš malé potomstvo...já už i instalatérovi, co nám vyměnil wc hajzlík ohodnotila práci, že to je "čananka" - tak pravda - trochu nevěřícně zíral :-D
:-)) heavy asi před měsícem v PM prohlásil, že z Gepeta třeba jednou bude scénárista...tak možná se vážně dočkáme :-)
Základem dobré pohádky je dvouúrovňovost - musí být vtipná pro děti i pro dospělé....zkrátka jsou tam i spousty vtipů, které děti nepochopí a nedocení, ale dospělí ano :-)
Ďakujem za radu, toho sa budem držať... Aj keď ja dávam prednosť väčšine tých dospelých vtipov... Príde trapná situácia, že dieťa nerozumie, vezme guráž sa spýtať na vysvetlenie, rodič to bude musieť vysvetliť aj keď pôjde "kvázi" o dospelácke veci... Dieťa bude o niečo múdrejšie a takáto ,,trápna" komunikácia upevní vzťahy v rodine :))) A ako ja nevravím, že by sme teraz mali robiť samých robotov, ale ak sa budú deti zaujímať aj o dospelé veci, budú múdrejšie a môžeme sa vyhnúť mnohým vandalstvám, keď sa hranice detinskosti posunie :)
Ale to nejde jen o tyhle vtipy :-)) Teď náhodou sledujeme doma toho Maxipsa Fíka...vemte si, jak je ten večerníček starý a ze které doby....přijde pro pastičku na myši...obchází obchody a nemáme - zeptejte se přítí týden...máme, ale jsou poruchové, máme tady je ještě jedna...ale vždyť nemá péro, je to jenom prkýnko! Chcete ho zabalit ? Klidně si ho zabalte :-p Potká policajty a dělá si z nich takovou srandu, jakou by si dnes nemohl dovolit! já zírám, co prošlo za totáče a dnes by to neprošlo ajko politicky nekorektní, když si dělá srandu z policajtů, hasičů...(tak jako na hasiče poukazuje Forman v Hoří má panenko). A stejně tak jsou vtipy v Panu Krbci a Bobu a bobkovi,...stačí se podívat :-))
No kedysi neboli také ťažké práva.. :) Teraz v hre The Sims museli dať, že upír sa spýta, či by mohol byť taký drzý a vypiť plazmu (?!) pretože ak by tam dali krv, už by hranicu museli z 12+ posunúť na 15+ :/ divné, ale je to tak.. teraz vychádza dodatok Obludárium a niekto si robil srandu, že to s chystanými Zombie dopadne takto: ,,Prepáčte, že vyrušujem, smiem vám zožrať mozog?" ,,Och, iste, nemusíte sa ani pýtať..." :)
U nás v práci pracoval chlápek, kterej dělal v animovanym filmu (což mu zůstalo, taže třeba kreslil skvělý karikatury na členy vedení) a povídal jak tam před revolucí pracovala spousta lidí co nemohli třeba dělat jiný věci, takže se tam sešla banda inteligentů, který právě vymejšleli tyhle narážky a fóry. No ale po revoluci se to částečně zprivatizovalo, začaly se dělat reklamy a veškerej ten potenciál co tam byl šel totálně do hajzlu. Všechno se měřilo okamžitym ziskem, tvroba pro děti nikoho nezajímala, prostě reklamy a jiný komerční vyžití. Některý lidi šli do důchodu a ten zbytek se prostě rozešel jinam, protože v tom zkomercializovanym prostředí prostě nebyl prostor pro pořádnou tvorbu.
Co prošlo za totáče a dnes by to neprošlo ajko politicky nekorektní, když si dělá srandu z policajtů, hasičů...
Holt nám vyrůstá politicky korektní generace na politicky korektních pohádkách... však i ten Mikeš už měl na kahánku... Ale zase i některé nové Večerníčky, např. Medvědi (nevím, jak je úplně přesně) mají své kouzlo...
Komentáře
Robb Stark Only the good die young
Oberyn Martell Toxic
Tyrion Born this way
Catelyn What doesn't kill you
seriálový vs. knižní XXD Black or White
a co by měla zpívat Sansa: Hey boy
Ale tak:
Hey Hound, take my body
Spank me, I've been naughty
Yes Hound, I can go all night
No Hound, no more waiting
I'm not into dating
Hey Hound, want you to come inside.
Ej! Hanka z Petřkovic! :-)
Poslouchejte hlavně specifický zvuk bubnů. Takhle zněla 80. léta!
(Těch trapných komentářů pod tím si nevšímejte - není ten v tom červenopruhovaném tričku Sepéši?) :-)
celá sága: Once upon a time in the west
Tyrion: I shot the sheriff
Strakoš - Pod hladinou spí kámen, tvář a testamen v nehybnom tieni rias,.....
Gregor - Wake up the mountain
Lysa - Na ptáky jsme krátký
Robert Griffovi - A já prosím nechte zvony znít...
Noční hlídka - The Wall
šílený Aerys - Som diěťa plameňov
Daenerys - Já jsem prinzezna tvá - ta která udělá hačí a k vladaření jí stačí, když se načančá, když se načančá, když se načančáááá
Inak dobré rozprávky má Tim Burton ... Taká morbíďaky typu Mŕtva nevesta alebo Predvianočná nočná mora.. Len nie je čech ani slovák... :)
Takovej současnej etalon pohádek je pro mě Stardust.
Základem dobré pohádky je dvouúrovňovost - musí být vtipná pro děti i pro dospělé....zkrátka jsou tam i spousty vtipů, které děti nepochopí a nedocení, ale dospělí ano :-)
Ale zase i některé nové Večerníčky, např. Medvědi (nevím, jak je úplně přesně) mají své kouzlo...