Odkazy , obrázky...

1383941434480

Komentáře

• Ani ja nemám tušenie, ale použil som typické ,,úsmev a mávame chlapci" a tváril som sa, že viem :D

Just nod, smile and say "yeah". ;)
  • Já používám avast. :-)
  • Tohle už tady bylo?
    http://awoiaf.westeros.org/images/c/c6/House_Targaryen_Family_tree.jpg

Škoda, že u některých členů rodinky chybí portrét, jinak by se mi to líbilo jako plakát na zeď!
  • sveva napsal(a):

Tohle už tady bylo?
    http://awoiaf.westeros.org/images/c/c6/House_Targaryen_Family_tree.jpg

Škoda, že u některých členů rodinky chybí portrét, jinak by se mi to líbilo jako plakát na zeď!

8-O
    I need this for reasons!
  • Jarla napsal(a):

Krisa napsal(a):

Jarla napsal(a):

Fajn, protože by sis všimla, že mi seriál v patě neleží, že se k němu vůbec nevajadřuji, protože mne naprosto nezajímá

Mno.... (smajlík ve tvaru čertíka) :)))
    Kriso - vůbec ne :-) Mne ten seriál vážně nezajímá, takže vůbec nemá ani smysl se k němu vyjadřovat...maximálně, když někdo do charakteru postav zamíchá nějaké popisy odkazující na seriál tak se podivím, protože o nich nevím.

Ale baví mne číst tady ty diskuse. Nejvíce ze všech seriál vždycky ztrhá svoa00 - ale běda, když kdokoliv jiný jen naznačí, že něco není jak má - pak dostane zdupec, že si vůbec dovoluje otevřít hubu :-D Fakt mne toto její jednání velmi udivuje a baví zároveň, ale dozvěděla jsem se, že prý úplně totéž dělá na ČSFD (nejen o tomhle seriálu) a nejsem jediná, kdo si toho všiml...."Svého bratra si zmlátím sama, ale opovažte se na něj vztáhnout ruku vy!" :-D
    To jsi vážně vtipná, když tvrdíš, že jsem to já, kdo seriál nejvíc kritizuje (ano, seriál tě vůbec nezajímá, proto čteš diskuze k dílům, ale špatně si je pamatuješ :D). Ani náhodou. Seriálu jsem dala čtyři hvězdy z pěti. To neznamená, že nemám právo kritizovat jeho nedostatky. Moje hlavní výhrada je v tom, jak zacházej s určitýma postavama, jinak jsem nad básnickou licenci scénáristů a občas viditelně omezenej rozpočet povznesená a seriál si užívám. Nejednou jsem to v diskuzích i zmiňovala
  • Jarla napsal(a):

paule - no taky nevím, protože se mi stalo totéž, ale předpokládala jsem, že je to něco ohledně seriálu, takže nemám tušení :(

Jediné co mě napadlo, že by jim vadilo to "Needlework", kde chybí mezera mezi Needle a work. Ale to by tam nesmělo být ani velké N.
  • paul-cz napsal(a):

Jarla napsal(a):

paule - no taky nevím, protože se mi stalo totéž, ale předpokládala jsem, že je to něco ohledně seriálu, takže nemám tušení :(

Jediné co mě napadlo, že by jim vadilo to "Needlework", kde chybí mezera mezi Needle a work. Ale to by tam nesmělo být ani velké N.
    Na mne nekoukej - já zběžně přečetla nic neříkající článek a jukla na odkaz na suvenýrový mečík. Neshledala jsem nic zajímavého natož emotivního a zase to zavřela....nech se poučit :-)
  • svoa00 napsal(a):

To jsi vážně vtipná, když tvrdíš, že jsem to já, kdo seriál nejvíc kritizuje (ano, seriál tě vůbec nezajímá, proto čteš diskuze k dílům, ale špatně si je pamatuješ :D). Ani náhodou. Seriálu jsem dala čtyři hvězdy z pěti. To neznamená, že nemám právo kritizovat jeho nedostatky. Moje hlavní výhrada je v tom, jak zacházej s určitýma postavama, jinak jsem nad básnickou licenci scénáristů a občas viditelně omezenej rozpočet povznesená a seriál si užívám. Nejednou jsem to v diskuzích i zmiňovala

To neřeš, je to zbytečné...
  • Jarla: no já jen nesnáším, když něco nechápu :D. Ukázal jsem to i spolubydlícím (oba sledují GoT a jeden četl knihu) a přemulivili mě ať se zeptám (jinak bych to nechal být) :).
    S tím needlework to vlastně asi nebude -- Arya v knize tímto způsobem sama používá slovíčko "needlework" = vyšívání.
  • nechápu reakci Everetta.
    Paul-cz: No pro mě je Arya (A Maisie williams (je uplně "nejvíc nejlepší")) jako pro Heavy_Heada Sansa. V té době lidi mysleli že Maisie to nezahraje dobře ale říct že jim je z ní "na zvracení?" no to je teda humus. Je prostě skvělá, vážně.
  • Nevada napsal(a):

svoa00 napsal(a):

To neřeš, je to zbytečné...
    Neřeším, jenom jsem vysvětlila, že nejsem pokrytec ;)
  • :-)
    Viz můj příspěvek v 18:22. Ale hodila jsem jenom odkaz, tak se to tu ztratilo.

S vytištěním si počkám na to, až tam přibyde Jon... ;D
  • Montezuma3 napsal(a):
    Krása, přesně takové věci mám rád, ty malované portréty mi hodně připomínají postavy ze ságy "o Amberu" od R. Zelazny :-)
  • nevím zda jste to zaregistrovali, ale někdy kolem 18. července vyjde u nás grafický román "hra o trůny" u Egmontu, jsem nedočkav na ilustrace :-) grafic román
  • sveva napsal(a):

:-)

Aha :D EPIC FAIL!
    Já jsem líný některá vlákna číst.
  • Ad. Targaryen Family Tree: Jsou to, tuším, portréty od umělce, který si říká "Amoka". Postavy mu popsal sám velký Martin, takže asi budou docela odpovídat "realitě", i když občas neodpovídají mojí představě.. :D
  • Jarla napsal(a):

Pobavilo :-))) Nemám tušení, nevím, ale jsem středem toho dění. Každopádně je to moje chyba, protože jsem prostě špatně četl mezi řádky. Takže všichni do svých koutů na lekce asertivity - jak bez toho můžete existovat na internetu, to vážně nechápu :-)
  • JJ, Amoka by si takhle jednou zase mohl udělat trochu času a přidělat pár dalších postav (z Hostiny a Tance)
  • Montezuma3 napsal(a):

sveva napsal(a):

:-)

Aha :D EPIC FAIL!
    Já jsem líný některá vlákna číst.
    To já taky, zvlášť pokud tam je 55 nových příspěvků. Do některých radši vůbec nechodím.. :D
  • k nahlédnutí, ilustrace od Tommyho Pattersona z chystaného románu.
    http://cadencecomicart.com/artist.php?artist=44&book=906
  • nechyběj tam nějaký popisky? Nebo to budou spešl strany? Jinak teda mně to nějak neoslovuje, ale třeba až to prolistuju v ruce...
  • Hmm... Tak jsem si ze srandy spočítal koeficient inbreedingu u Targaryenů a ani zdaleka to není tak špatný, jak jsem si myslel... 0,267 pro děti Aeryse II. a Rhaelle a 0,1335 pro děti Rhaegara a Eliy...
  • Koeficient inbreedingu? :D To slyším poprvé... ale to bude tím, že se nezabývám genetikou apod.

A já si zrovna dneska říkala, jak je naprosto nerealistický, že by nějaký rod 300+ let praktikoval incestní sňatky a na jejich potomcích by se neprojevily výraznější fyzický vady (až na pár výjimek, teď mě napadá jen Maelys se dvěma hlavama, a to byl ještě navíc Blackfyre)...
  • Everett Young napsal(a):

nechápu reakci Everetta.
    Paul-cz: No pro mě je Arya (A Maisie williams (je uplně "nejvíc nejlepší")) jako pro Heavy_Heada Sansa. V té době lidi mysleli že Maisie to nezahraje dobře ale říct že jim je z ní "na zvracení?" no to je teda humus. Je prostě skvělá, vážně.
    Na zvracení? Asi som čítal iný článok... Tam sa ho zvracení nehovorilo... či?
  • To nebyla reakce na článek, ale na jeden komentář, a za tím údajným "zvracením" bylo :D, tak nevím, co tu pořád řešíte.
  • :D Ale ja som tam komentáre nevidel.. som jediný?
  • Tady komentář. ;-)
  • No... Ani tu... Nevadí, už to nejdem riešiť :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi