Nechrápejte velmi ... pak něco něco... šelmy, nebo si zboříte dům. To je trochu dezinterpretace: - Chrápat, no, každý tomu říká jinak, že? - pak že na to nesmí přijít Selmy... - a že to ohrožuje stabilitu domu... No, já myslím, že to je zřejmé.
Nechrápejte velmi ... pak něco něco... šelmy, nebo si zboříte dům. To je trochu dezinterpretace: - Chrápat, no, každý tomu říká jinak, že? - pak že na to nesmí přijít Selmy... - a že to ohrožuje stabilitu domu... No, já myslím, že to je zřejmé.
Takže finální verze: Brum, brum, brum o čem se zdá medvědům. Nesouložte velmi, 'bo to zjistí Selmy a navíc zboříte dům. Brum, brum, brum o čem se zdá medvědům.
Takže finální verze: Brum, brum, brum o čem se zdá medvědům. Nesouložte velmi, 'bo to zjistí Selmy a navíc zboříte dům. Brum, brum, brum o čem se zdá medvědům.
a co třeba: nesouložte šelmy, bo to zjistí Selmy :-D
Bolestínský Ed - Ladovská zima : To mokré bílé svinstvo padá mi za límec už čtvrtý měsíc v jednym kuse furt prosinec Večer to odhážu namažu záda a ráno se vzbudím a zas kurva padá
Přesně takhle to mělo skončit! Proti borcům, kteří dokáží zlikvidovat vzteklého marshmalowna o velikosti pětipodlažní budovy nemá ten Melisandřin chcípáček chcípáček žádnou šanci ;) EDIT: Tak mě ještě napadlo Arya se připravuje na dráhu profesionálního zabijáka
Komentáře
Brum brum brum, o čem se zdá medvědum...
To je trochu dezinterpretace:
- Chrápat, no, každý tomu říká jinak, že?
- pak že na to nesmí přijít Selmy...
- a že to ohrožuje stabilitu domu...
No, já myslím, že to je zřejmé.
Svobodní lidé k Jonovi o Ygret Zrzi Zrzi
Brum, brum, brum
o čem se zdá medvědům.
Nesouložte velmi,
'bo to zjistí Selmy
a navíc zboříte dům.
Brum, brum, brum
o čem se zdá medvědům.
,,Baby you're a fááááááájavŕk.. Comon take this lááááájtbrindžer..." :)
A z podobnýho soudku
Daario Naharis: Paní má se má
To mokré bílé svinstvo
padá mi za límec
už čtvrtý měsíc
v jednym kuse
furt prosinec
Večer to odhážu
namažu záda
a ráno se vzbudím
a zas kurva padá
And who are you, some Frey said,
that I must be executed.
Only the Cat with the prefix of "un",
that's all the truth I know.
With hearth of stone and bloody hands,
the fish still has fins.
And mine are long, and deathly, my victim,
as long and deathly as Walder's.
And so he's died, and so he's died,
that stupid f****d troll,
and now the rains, weep o're his head,
with apple in his mouth...
EDIT: Tak mě ještě napadlo Arya se připravuje na dráhu profesionálního zabijáka
Leon The Professional
Laskavý muž, Arya, Jaquen, Miešačka jedov: ,,Pink - This used to be a Fan House..."
Cersei: ,,Pink - Sober"