Sranda topič

18081838586117

Komentáře

• Nedivil bych se, kdyby se jich Walder seniorseniorsenior zbavil...
  • Na Šae to má moc složitou róbu :)
  • Jarla: Třeba má nějaký nepodstatný sourozence, ale to už by jich bylo fakt moc, takže se Martinovi nechtěl vytvářet ještě větší rodokmen. Anebo taky ne.
  • Krisa: :D Tiež som sa nad tým zamyslel, že je tak nesporo odená :D

Lyanna? A tá sa tam zjavila z Časodieri? .D
  • To jste nepoznali? To bylo první co mě napadlo, škoda že pozdě :)
  • Krisa napsal(a):

Na Šae to má moc složitou róbu :)

Vždyť Tyrion jí ve střetu/bouři kupoval hory doly šaty šperky a ona pak byla hrozně zklamaná když si je nemohla vzít do kuchyně.
  • Jarla: No, to je možné... Amerika je divná země :D. Každopádně tím ztrácí možnost ještě větších politických zvratů. Představte si, že by po vymření Lannisterů dosadili do Casterlyovy skály Edwyna Starka, potomka Tywinovy tetičky přes koleno a Eddardova prastrýce (jen tak jsem ty příbuznosti plácnul, ani nevím, jestli by to bylo časově možné...) :D.
  • flanker.27: Lyanna mě napadla, ale hned jsem ji zavrhla, páč jsem si říkala, co by dělala vedle Sansy a Joffreye...:)
  • Krisa napsal(a):

flanker.27: Lyanna mě napadla, ale hned jsem ji zavrhla, páč jsem si říkala, co by dělala vedle Sansy a Joffreye...:)

Prišla z Časodieri :D
  • Já mám taky: ?
    Asi to nebude tak těžké, proto bych doporučil všimnout si mnou sladěných outfitů daných aktérů :D:D:D
  • Eli a Rhagi?

Pán je správně. Dáma však nikoli.
  • Hodor a Rhagi? :D Nie vážne... Lyl?
  • Hodor a Rhagi? :D Nie vážne... Lyl?

Jop.
    Mimochodem, teď jsem chtěla udělat Hodora, ale na něj ta hra není připravená :/
  • Krisa napsal(a):

Hodor a Rhagi? :D Nie vážne... Lyl?

Jop.
    Mimochodem, teď jsem chtěla udělat Hodora, ale na něj ta hra není připravená :/
    Viem, preto som ju zavrhol - taká drzsť.. to by si brit nikdy nedovolil ./
  • A já podle "růžových" outfitů/outletů/úletů vyhodnotila Margery a Loras :-D
  • Lady Sansa napsal(a):

Jaká hra?

Game of Thrones panenky na DollDivine. Novinka. :)
  • Ach tak, to budu muset hned vyzkoušet. :D
  • Jarla napsal(a):

A já podle "růžových" outfitů/outletů/úletů vyhodnotila Margery a Loras :-D

ružové úlety :D
    Lady Sansa napsal(a):

Ach tak, to budu muset hned vyzkoušet. :D

Načo, veď tam nie je Hodor :/
  • Krisa: vypadají jako šťastný páreček. ;D Jen, já si představuju Rhaegara s dlouhýma vlasama vlajícíma ve větru, což bohužel není ve výběru...

Ta hra je vážně zlo, už mám zase nutkání jít si oblíknout nějakou panenku.
  • sveva napsal(a):

Krisa: vypadají jako šťastný páreček. ;D Jen, já si představuju Rhaegara s dlouhýma vlasama vlajícíma ve větru, což bohužel není ve výběru...

Ta hra je vážně zlo, už mám zase nutkání jít si oblíknout nějakou panenku.

ja som čítal šťastný ptáček :D ale vážne
  • Jarla: To není růžová! To je jasná červená (dokonce tmavá červená)!!!
    sveva: Dlouhé vlasy jsem hledala, bohužel nejsou na skladě.
  • Krisa napsal(a):

Jarla: To není růžová! To je jasná červená (dokonce tmavá červená)!!!
    sveva: Dlouhé vlasy jsem hledala, bohužel nejsou na skladě.

Kriso - já myslela růžová od slova růže :-)
  • Přijde Dežo do Elektry a povídá : By sem chcel tamten CD přehravač. Prodavač neví, kouká, dumá a pak si uvědomí, že Dežo hledí na jednoplotýnkovej vařič. Zabalí mu ho. Dežo přijde domů, svolá rodinu, postaví vařič na stůl, položí na něj CD a přístroj zapne. Po chvíli dým a smrad... Dežova manželka se na něho podívá a říká : Ty dylino, tys nekupil CD, tys kupil vypalovačku...
  • "Remind me to tell you how much I love your hairnet!" Já taky! ;D
    Sansa’s Inbox, circa SOS
  • This YouTube video... :D
  • "Remind me to tell you how much I love your hairnet!" :D to bolo tiež dobré
  • Založte si prosím Vás na dolldivine nový topic, ja si sem chodím pravidelne po kúsok zábavy, pozrieť 10 nových postov za deň, ale teraz sa tu premnožil spam a odkazy na dolldovine.. heš-heš s tým preč.. ďakujem.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi