Jarla: Třeba má nějaký nepodstatný sourozence, ale to už by jich bylo fakt moc, takže se Martinovi nechtěl vytvářet ještě větší rodokmen. Anebo taky ne.
Jarla: No, to je možné... Amerika je divná země :D. Každopádně tím ztrácí možnost ještě větších politických zvratů. Představte si, že by po vymření Lannisterů dosadili do Casterlyovy skály Edwyna Starka, potomka Tywinovy tetičky přes koleno a Eddardova prastrýce (jen tak jsem ty příbuznosti plácnul, ani nevím, jestli by to bylo časově možné...) :D.
Přijde Dežo do Elektry a povídá : By sem chcel tamten CD přehravač. Prodavač neví, kouká, dumá a pak si uvědomí, že Dežo hledí na jednoplotýnkovej vařič. Zabalí mu ho. Dežo přijde domů, svolá rodinu, postaví vařič na stůl, položí na něj CD a přístroj zapne. Po chvíli dým a smrad... Dežova manželka se na něho podívá a říká : Ty dylino, tys nekupil CD, tys kupil vypalovačku...
Založte si prosím Vás na dolldivine nový topic, ja si sem chodím pravidelne po kúsok zábavy, pozrieť 10 nových postov za deň, ale teraz sa tu premnožil spam a odkazy na dolldovine.. heš-heš s tým preč.. ďakujem.
Komentáře
Lyanna? A tá sa tam zjavila z Časodieri? .D
Asi to nebude tak těžké, proto bych doporučil všimnout si mnou sladěných outfitů daných aktérů :D:D:D
Mimochodem, teď jsem chtěla udělat Hodora, ale na něj ta hra není připravená :/
Ta hra je vážně zlo, už mám zase nutkání jít si oblíknout nějakou panenku.
sveva: Dlouhé vlasy jsem hledala, bohužel nejsou na skladě.