Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

1356713

Komentáře

• Lord Gepeto Illar: Mně ne, VB je jeden z nejpokročilejších jazyků. Je to prakticky to samé co C#, akorát to umí pár konstrukcí navíc. A co se mě osobně týče, vyhovuje mi víc, je nejpřehlednější.
  • prasezlesa napsal(a):

Btw, "na všech stupních německy i anglicky" - a ruština je které z těch dvou?

Protože jsem to ROZHODNĚ byla já, kdo tvrdil, že umí rusky a výuka ruštiny se ROZHODNĚ liší od výuky jíných jazyků.

Ano, můj titul z filozofie znamená, že jsem nepraktická kráva, co ničemu nerozumí. Teď mi určitě řekneš, že tituly neuznáváš, jistě ti bude stačit maturita. Protože ty i tak vyděláš mraky peněž :D
  • svoa00: Kdybys viděla naši učebnici do ruštiny, bylo by ti jasné, že z toho může mít jedničku i někdo, kdo té písničce vůbec nerozumí.
  • A v programování jde o to, co člověk skutečně umí, na rozdíl od lidí, co mají fildu. Znám člověka, co má jenom základku a programováním si vydělá tak těžký prachy, až mnohým blednou tváře závistí.
  • prasezlesa napsal(a):

... učebnici do ruštiny, ...

Jak chceš narvat fyzicky hmatatelný předmět to jazyka (řeči)?!
  • Což vysvětluje, proč o sobě můžeš tvrdit, že se učíš ruštinu a nerozumíš jí. Pokud Ti takové potíže dělá už slovenčina...

:-)
  • Miss Utahraptor: Jestli jsi fakt nepochopil, jak to myslím, tak jenom ukazuješ, jakej jsi idiot.
  • prasezlesa napsal(a):

Lord Gepeto Illar: Mně ne, VB je jeden z nejpokročilejších jazyků. Je to prakticky to samé co C#, akorát to umí pár konstrukcí navíc. A co se mě osobně týče, vyhovuje mi víc, je nejpřehlednější.

To je pravda, jazyky ako C/C++ sú chaos čísel, ktoré ja osobne nemám rád, VB vďaka svojím mnemotechnickým pomôckam a tým, že je tam viac slov anglických a úplne bežne používaných, je ľahšie použiteľný, ale ak je niekto pokročilý profesionál, ktorý už zvláda VB, je preňho len dobré rozšíriť sa v C... :)
  • Tyna napsal(a):

Nade mnou je ticho,
    nebe je plné deště.
    Prší na mě,
    ale už mě nic nebolí....

Aby manžel nezačal žiarliť :)
  • Lord Gepeto Illar: Nevím, proč by to pro něj mělo být dobré. Ono vůbec není lepší umět víc jazyků místo jenom jednoho a pořádně. Pak v práci stejně děláš jenom v jednom, a aspoň se ti to neplete.
  • prasezlesa napsal(a):

Miss Utahraptor: Jestli jsi fakt nepochopil, jak to myslím, tak jenom ukazuješ, jakej jsi idiot.

..pila
  • Lord Gepeto Illar: Jn, to je vidět.
  • já mu celkem věřím, výuka jazyků u nás je zoufalá,
    zvlášť když mu dělá obtíže i slovenština

ostatně, kdybych to jen foneticky přečetla bez přízvuku, tak bude rozumět každý s jednou buńkou na jazyky v hlavě

nade mnouju tišina (nade mnou je ticho)
    něbe plnoje ogňa (nebe je plné ohně)
    dožď prochodit skvoz mińa (déšť prochází skrze mne /prší na mě)
    no bole balšo něť (ale (někteří staří lidé na moravě říkají no místo ale běžně) bolesti více není)
  • Tyna napsal(a):

nedokážu vybrat jenjednu, záležína náladě

btw: umíš rusky? tahle rocková balada by se ti líbila, je o absolutní svobodě
    v podstatě je taková porozchodová, ale mně nezní jako zdravá svoboda člověka, který se s tím vyrovnal, ale spíš někoho, kdo se dostal do fáze, kdy je mu všechno jedno

Kipělov je, mám pocit, neiniciovaný Jiný, že? :)
  • Aby manžel nezačal žiarliť :)

Śmarjá, to je překlad, ne vyznání lásky :-)
  • Tyna: Mně jazyky, kterým se věnuju, jdou. A "ani" ty nerozumíš ve slovenštině všemu. A třeba větou "No to je sen skôr dieťaťa ako niekoho" si nejsem tak jistý, abych na ni reagoval.
  • Tyna napsal(a):

já mu celkem věřím, výuka jazyků u nás je zoufalá,
    zvlášť když mu dělá obtíže i slovenština

ostatně, kdybych to jen foneticky přečetla bez přízvuku, tak bude rozumět každý s jednou buńkou na jazyky v hlavě

nade mnouju tišina (nade mnou je ticho)
    něbe plnoje ogňa (nebe je plné ohně)
    dožď prochodit skvoz mińa (déšť prochází skrze mne /prší na mě)
    no bole balšo něť (ale (někteří staří lidé na moravě říkají no místo ale běžně) bolesti více není)

Ja si pamútám len z Tatu Nas nedogoňa :D :D Kedysi som si myslel, že je to Nasnedogoňa, ako nejaké mesto
  • Kipělov je, mám pocit, neiniciovaný Jiný, že? :)
    jj, to je on :-))))))
    a jasně temnej, jak si myslí Anton (i já, tapísnička je rozhodně temná)
    takhle jsem se k tý písničce dostala
  • prasezlesa napsal(a):

A v programování jde o to, co člověk skutečně umí, na rozdíl od lidí, co mají fildu. Znám člověka, co má jenom základku a programováním si vydělá tak těžký prachy, až mnohým blednou tváře závistí.

Tak tady pozor!!! Lidi z filosofické/pedagogické a podobných fakult taky umí!!! Programování je samozřejmě složitá a náročná věc, ale ve spoustě sociálních oborů to taky není úplná brnkačka. A že programátoři vydělávají větší peníze? To mi je třeba úplně jedno, já chci dělat práci, která mne naplňuje, ikdyž za ní budu dostávat o mnoho méně peněz, než programátoři.
  • Tyna napsal(a):

Aby manžel nezačal žiarliť :)

Śmarjá, to je překlad, ne vyznání lásky :-)
    No ja neviem neviem, keby sa to dozvedel, že tu skladáš básne pre prasatá .D aby si ho zo žiarlivosti nepodal sekáčiko na mäso :D
  • Tyna napsal(a):

Kipělov je, mám pocit, neiniciovaný Jiný, že? :)
    jj, to je on :-))))))
    a jasně temnej, jak si myslí Anton (i já, tapísnička je rozhodně temná)
    takhle jsem se k tý písničce dostala
    No, okamžitě mi to jméno bylo povědomý. :)
    jj, určitě temnej, vždyť ta písnička by mohla v klidu aspirovat na takovou hymnu Temných.
  • Krisa: Stačí si najít práce lidí z fild a práce lidí z technických oborů .. Diametrální rozdíl. Fildu zvládne každý dement.

"která mne naplňuje, ikdyž za ní budu dostávat o mnoho méně peněz, než programátoři"
    To má být co za argument? Argument by to byl, kdyby neexistoval programátor, kterého programování naplňuje, ale takových programátorů existuje plno. Někdo, kdo k tomu nemá vztah, ani nemůže být dobrý programátor.
  • No ja neviem neviem, keby sa to dozvedel, že tu skladáš básne pre prasatá .D aby si ho zo žiarlivosti nepodal sekáčiko na mäso :D

neboj, mám to v malíku. Dělám exkluzivní večeři, láska prochází žaludkem! Už vařím tři měsíce (od doby, co jsem na mateřský)

Bohužel on vaří od osmnácti, takže má náskok a vždycky mi děsně napráská.

Ale i já se zlepšuju.
  • K tým jazykom:

If there's somebody that had problems to understand my language, so, I could also speak english, it'd be surpriseouse to me how much you'd understand me then...
  • Miss Utahraptor: Čeština je celá nelogická, prakticky se řídí náhodnými pravidly. Existuje v ní dokonce i dvojitý zápor. Nevím teda, proč by to mělo zrovna u tohohle vadit.
  • Lord Gepeto Illar: Lepší než slovenština.
  • Jinak, rád bych pogratuloval Gepetovi k úspěšnému experimentu. Podařilo se ti prokázat, že prase reaguje nejen na světlo a tmu, ale i na psaný text, neboť dokázalo vyhledat topic určený pro něj. Tento objev bude bezpochyby znamenat mimořádný průlom v prasologii. :)
  • Tyna napsal(a):

No ja neviem neviem, keby sa to dozvedel, že tu skladáš básne pre prasatá .D aby si ho zo žiarlivosti nepodal sekáčiko na mäso :D

neboj, mám to v malíku. Dělám exkluzivní večeři, láska prochází žaludkem! Už vařím tři měsíce (od doby, co jsem na mateřský)

Bohužel on vaří od osmnácti, takže má náskok a vždycky mi děsně napráská.

Ale i já se zlepšuju.
    :D Máš to v malíčku, hovoríš?

Inu, verím, že si sa postila :D
  • Griff: Co to meleš za sračky, prasata reagují na mnohem víc věcí než světlo a tmu, a vědělo se to už předtím. Prase je například chytřejší než pes.
  • jj, určitě temnej, vždyť ta písnička by mohla v klidu aspirovat na takovou hymnu Temných.
    Źe jo. To mám radost, že to někdo cítí stejně. Není to svoboda člověka, který se s rozchodem vyrovnal, ale takového, co je mu všechno jedno. Tohle si může člověk zapět před tím, než skočí z Nuseláku nebo spíš vezme pušku a vytřílí půl školy...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi