Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

145791013

Komentáře

• Tyna : Mě nezajímá, co by sis vybrala ty. Různí lidé mají různé priority, a tvoje priority rozhodně nejsou nějakým měřítkem.

A on to nedělal v naději, on evidetntně celou dobu přesně věděl, co dělá.
  • Tak, třeba mu to vyhovuje. :)

no jo, je to bourák, celý život fixovaný najednu babu
    ostatně si vzpomínám, že celý jeho plán s lysou chtěl hodit do kopru, když nabídl cersei, že se ožení s malou cat (sansou)
  • Tyna napsal(a):

Tak, třeba mu to vyhovuje. :)

no jo, je to bourák, celý život fixovaný najednu babu
    ostatně si vzpomínám, že celý jeho plán s lysou chtěl hodit do kopru, když nabídl cersei, že se ožení s malou cat (sansou)
    Halt i ti největší intrikáni a křiváci mají své slabiny.
  • Sakra, proč mě nepřekvapuje, že prase má nejradši pana pedofila, kterýho příští král(ovna) pošle pod sekeru :D
  • svoa00: Proč tě to nepřekvapuje?
  • Mě nezajímá, co by sis vybrala ty. Různí lidé mají různé priority, a tvoje priority rozhodně nejsou nějakým měřítkem.

Ani ty nejsi měřítko. Ty by ses možná pro první lásku celý život trápit chtěl, já s dovolením ne.

Ostatně vím, co mluvím, svoji první lásku jsem si vzala. Kdyby mi ho odvedl Brandon/Eddard Stark, třeba bych taky strávila dlouhé rokyplánováním ultimate revenge :-)
  • svoa00 napsal(a):

Sakra, proč mě nepřekvapuje, že prase má nejradši pana pedofila, kterýho příští král(ovna) pošle pod sekeru :D

Třeba se stihne přešaltovat na toho největšího drakomila, co kdy žil, a statečně vpadne s celou silou Hory a Údolí Lannisterům do zad. ;)
  • Halt i ti největší intrikáni a křiváci mají své slabiny.

To není ani tak slabina, jako dominantní rys celého jeho charakteru...
  • Tyna : Ano, ani moje nejsou měřítkem, však já tu na rozdíl od tebe nic takového nenaznačuju.
  • Neřekla bych, že Petyr je pedofil, on je Catofil :-)
  • Ne, Petyr není tak jednoduchej, aby pomohl Daenerys jenom proto, že se mu líbí draci. Nikdy nebude na její straně.
  • Tyna: Fjodor a děda Mráz jsou jedna z mých oblíbených pasáží. "Chtěl jsem Vám jen koupit drink..." :D

Jedna z věcí, co se mi na knížce moc líbí- ty "absurdní" scény, situace.
    "Revoluční a váleční hrdinové vedení třídním nepřítelem a několika utopenými dívkami."

"Tak se na to podívej, pomyslela si, už mluvím v zatracených hádankách. A chci poradit od mluvící krávy. A povídám si s ptáky a kočkami. Je dobře, že moje schizofrenie je na ústupu."

Budu si ji muset znovu přečíst. :)
  • "Tak se na to podívej, pomyslela si, už mluvím v zatracených hádankách. A chci poradit od mluvící krávy. A povídám si s ptáky a kočkami. Je dobře, že moje schizofrenie je na ústupu."

Budu si ji muset znovu přečíst. :)

Já taky :-)
  • prasezlesa napsal(a):

Ne, Petyr není tak jednoduchej, aby pomohl Daenerys jenom proto, že se mu líbí draci. Nikdy nebude na její straně.

Prase, prase, vidím, že máš zásadní problémy s pochopením psaného textu...
  • Ne, nemám. Jenom narážím na to, že většina lidí, co fandí Daenerys, jí fandí proto, že se jim líbí draci.
  • Jezuchrista! :D
  • Ne, nemám. Jenom narážím na to, že většina lidí, co fandí Daenerys, jí fandí proto, že se jim líbí draci.

Já jí fandím, protože se mi líbí její jméno :-)
  • prasezlesa napsal(a):

Ne, Petyr není tak jednoduchej, aby pomohl Daenerys jenom proto, že se mu líbí draci. Nikdy nebude na její straně.

A Varys je? U něj (na rozdíl od PedoMédi) motivace neznáme. Ano, evidentně se snaží dostat "draky" na trůn, ale PROČ? Varys rozhodně není pouhý amatérský kryptozoolog.
  • Varys rozhodně není pouhý amatérský kryptozoolog.
    Třeba si myslí, že až se díky drakům vrátí magie, někdo mu zase přičaruje penis :-)
  • Miss Utahraptor : Nevím, možné je všechno. Plno lidí chce Daenerys na trůnu proto, že si myslí, že má právo na vládu. Což je samozřejmě hovadina. To, že něčí rodiče byli nejchytřejší a nejsilnější, neznamená, že takové bude i jejich dítě, třeba se do té doby může narodit dost chytřejších lidí. Daenerys fakt nefandím, ona chce trůn jenom proto, že si myslí, že na něj má právo.
  • Tyna napsal(a):

Varys rozhodně není pouhý amatérský kryptozoolog.
    Třeba si myslí, že až se díky drakům vrátí magie, někdo mu zase přičaruje penis :-)
    Magie mu navrátí,co mu kvůli magii sebrali? :D
  • Miss Utahraptor: A existuje snad jiný způsob, jak mu vrátit penis? Myslím ,že ne.
  • Daenerys fakt nefandím, ona chce trůn jenom proto, že si myslí, že na něj má právo.

Na trůn v Meereenu právo neměla a stejně si na něj sedla .-)
  • Tyna : To nic nemění na tom, že železný trůn chce od začátku prostě proto, že na něm seděli její předci.
  • A existuje snad jiný způsob, jak mu vrátit penis? Myslím ,že ne.
    Pokud ve velmi krátké době nepokročí v Západozemí medicína tak, aby ještě o cca 20 let předehnala tu naší, hádám, že ne :-)
  • To nic nemění na tom, že železný trůn chce od začátku prostě proto, že na něm seděli její předci.
    Z jakého jiného důvodu? Je to hnusný křeslo. Ale ve sběrně by za něj byly slušný love.
  • prasezlesa: A vážně si myslíš, že po tolika letech je TOHLE jeho priorita? Kvůli takové malichernosti celé ty roky intrikování?! Hmmmmm..... No, nic. Tohle asi stejně nemůžu pochopit....

• Miss Utahraptor : Ano.
  • A vážně si myslíš, že po tolika letech je TOHLE jeho priorita? Kvůli takové malichernosti celé ty roky intrikování?! Hmmmmm..... No, nic. Tohle asi stejně nemůžu pochopit....
    On si asi myslí, že mluvíš o Dany.

Protože jinak... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Tyna : Vím, že mluví o Varysovi.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi