Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

179111213

Komentáře

• prasezlesa napsal(a):

Everett Young : To je mi jedno.

Takže ty mu fandíš protože se chová jako svině, ale už je ti jedno že jeho cíl je ještě debilnější než ten Varysův?
  • prasezlesa napsal(a):

... těžko bude mít děti, a předat své geny dál je v podstatě cíl každého člověka.

Biologický cíl. Nemusí se nutně shodovat s osobním cílem konkrétního jedince.
  • Everett Young : Já mu fandím proto, že ke svému cíli klidně kráčí přes mrtvoly a nezalekne se ani rodu, ze kterého je zbytek knížky podělaný.
  • Miss Utahraptor : U zdravého jedince to ale je jeden z životních cílů.
  • prasezlesa napsal(a):

Miss Utahraptor : U zdravého jedince to ale je jeden z životních cílů.

Díky za diagnózu...

Co takhle brát v potaz rozdíly v rámci různých osobností? Klidně svou porci potenciálních potomků přenechám jiným.
  • Miss Utahraptor : To o osobnosti atd. jsou jenom kecy. Prostě je u tebe něco špatně, proto nechceš mít děti.
  • To o osobnosti atd. jsou jenom kecy. Prostě je u tebe něco špatně, proto nechceš mít děti.
    Vtít mít děti jen proto, abys poslal geny dál, je velmi nezdravé. Děti jsou lidi, jak jsem nedávno zjistila :-)

Obecně mají všechny živé organismy jen jeden cíl, ten, který jim dala do hlaviček, nebo toho, co mjí místo hlavy, příroda - přežij, aby ses mohl rozmnožit.

lidi...hm...lidi jsou něco jiného. ale i tak ten imperativ více či méně cítí.
  • Tyna : Ne, chtít předat své geny dál je prostě pud. Kdo ten pud nemá, s tím je něco špatně. S osobností to nemá co dělat. To je jako kdybych říkal, že to, že má někdo chronický průjem, je dáno jeho osobností.
  • prasezlesa: Dobře, tak jinak. To, že Tě kouše řiť taky neznamená, že se začneš drbat uprostřed sálu plného lidí, co na Tebe koukají, jen proto, že Ti to Tvé pudy napovídají. Předpokládám, že máš jistou výchovu (=faktor pomáhající dotvořit osobnost), která Ti poradí, aby ses nejdřív dostal z dohledu.
    Klidně můžu mít nějaké rozmnožovací pudy, ale protože vím, že děti obvykle nemám ráda a nemám na ně nervy, žádné si pořizovat nehodlám. Snadné. Chápeme?
  • Miss Utahraptor má pravdu. Ona určitě ten pud svým způsobem cítí, ale to lidské v ní jí napovídá, že by nebyla vhodnou matkou.

Ookud bychom poslouchali jen pudy, měli bychom všichni deset dětí, protože z hlediska posílání genů dál znamená čím víc, tím líp. Ale málokdo to dělá...
  • Miss Utahraptor : Ne, ty to nechápeš. Přirozené a zdravé je mít děti ráda.
  • Ale jinak pokud někdo necítí zoufalou potřebu se rozmnožit, tak ať to rozhodně nedělá. Ona je to totiž nápověda, že by se daný jedinec množit neměl.
  • Nenechajte sa rušiť :)
    enoying show
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Neprošel jsi.

Som idiot negativný? och...
    To Tě mrzí, co?! ;D
    no.. zničilo to moje plány byť profesionálnym idiotom :)
    Pořád se můžeš živit psaním komických scének. Tady nasbíráš materiálu... :D
    Otravná komédia Prase z lesa. Založené na skutočnom idiotovi :D
    Krisa napsal(a):

no.. zničilo to moje plány byť profesionálnym idiotom :)

To musí být džob snů :D:D:D
    By si sa divila ako je žiadaný :D Problém je, že má množstvo synonimických vyjadrení ako politik a pod. :)
    Tyna napsal(a):

Ne, nemám. Jenom narážím na to, že většina lidí, co fandí Daenerys, jí fandí proto, že se jim líbí draci.

Já jí fandím, protože se mi líbí její jméno :-)
    A mne od šťastia poskočí srdce zakaždým, keď sa jej niekto ospravedlní, že je mu to ľúto... takmer vždy zbytočne.. :/ už sa u nej prejavuje gén Bŕnemól
    Tyna napsal(a):

Varys rozhodně není pouhý amatérský kryptozoolog.
    Třeba si myslí, že až se díky drakům vrátí magie, někdo mu zase přičaruje penis :-)
    xD xD to je asi tá najlepšia teória
    Miss Utahraptor napsal(a):

prasezlesa: Co tedy myslí těmi "malými ptáčky", co má schované na každém rohu....

len nostalgia :)
    Tyna napsal(a):

Však ano. Varysovi od začátku jde o to, aby mohl najít čaroděje, který mu vrátí penis.

To bysme asi všichni padli na čumec, kdyby toto v poslední knize vyšlo najevo. Celé to vzniklo kvůli tomu, že si Varys chtěl konečně štrejchnout.

Freude, Freude, vždycky na tě dojde :-)

To už by byl lepší Malíček a jeho obsese Cat
    Aj tak je vo všetkom HODOR!
    prasezlesa napsal(a):

Miss Utahraptor : To o osobnosti atd. jsou jenom kecy. Prostě je u tebe něco špatně, proto nechceš mít děti.

U tebe je toho v neporiadku troška viac...

-------------------------------------------------------------------------
    ľudia, bol som preč asi len hodinku-dve a už 87 príspevkov? :D
  • Lord Debil: Všichni jsme moc zvědaví na tvoje reakce na každý druhý příspěvek. Děkujeme.
  • prasezlesa napsal(a):

Ale jinak pokud někdo necítí zoufalou potřebu se rozmnožit, tak ať to rozhodně nedělá. Ona je to totiž nápověda, že by se daný jedinec množit neměl.

sme v srabľavom zvedaniu čo cítiš ty
  • prasezlesa napsal(a):

Lord Debil: Všichni jsme moc zvědaví na tvoje reakce na každý druhý příspěvek. Děkujeme.

vrana nazýva havrana čiernym...
  • prasezlesa napsal(a):

Miss Utahraptor : Ne, ty to nechápeš. Přirozené a zdravé je mít děti ráda.

Tak další příklad: Hořící budova, uvízlí lidé uvnitř, někdo se je snaží dostat ven (ostatně i o tom je třeba takové povolání hasiče). Přirozená a zdravá reakce je ÚTĚK co nejdál od hrozícího nebezpečí. Jsou proto všichni Ti požárníci a "náhodní hrdinové" nepřirození a nezdraví jen proto, že místo onoho útěku PRYČ utíkají K NEBEZPEČÍ, jen kvůli záchraně cizích (a pro ně i biologicky nepodstatných) lidí?
  • Miss Utahraptor : Ano. Nechápu, cos mi tím chtěla dokázat, když je to pravda.
  • prasezlesa napsal(a):

Lord Debil: Všichni jsme moc zvědaví na tvoje reakce na každý druhý příspěvek. Děkujeme.

Souhlasím. Pokud myslíš Gepeta, na JEHO komentáře se vždycky těším... :D
  • Jinak problém je v tom, že špatně chápeš slovo nezdravý/nepřirozený. Já to nepoužívám v nijak negativním kontextu, je mi to jedno.
  • prasezlesa napsal(a):

Ani nevieš, ale je to čistá pravda čo si napísal ;)
  • prasezlesa napsal(a):

Miss Utahraptor : Ano. Nechápu, cos mi tím chtěla dokázat, když je to pravda.

Jen že krom Tvé maličkosti je tedy nějak závadný de facto každý a měl bys nás (vlastně je- u mne to nebude třeba) nechat sterilizovat a pomřít, abychom (aby) nepředávali své vadné geny dál.
  • : Ne, ty to nechápeš. Přirozené a zdravé je mít děti ráda.

Viděls někdy dítě? Je to zlo :-)

Na nkoho, kdo neuznává morálku, máš překvapivě vyvinuté morální cítění. jsi věrný své imaginární přítelkyni modelce, vyžaduješ lásku k dětem... Takové ty obecné morální věci .-)
  • Miss Utahraptor : Ne každý .. Ale ano, většina lidí. Tak to holt dopadá, když si zrušíme přirozený výběr.
  • prasezlesa: Prosím, opravdu tě snažně prosím, odpusť si Lorda Debila a podobné poznámky. Chápu, že s nikým zde nesouhlasíš, ale tohle už je fakt moc. Mohl bys prosím odpovídat slušně a u toho si klidně mysli cosi o přirozeních (ilustrační poznámka), ale tohle mi fakt vadí.
  • Tyna : Ne, to nemá s morálkou nic společného. A bavím se tu o biologickém hledisku, nepíšu, že to tak musí mít každý, jinak je to troska.

Máš nějaké důkazy, že moje přítelkyně je imaginární?
  • prasezlesa napsal(a):

Miss Utahraptor : Ano. Nechápu, cos mi tím chtěla dokázat, když je to pravda.

Dokázala tým všetko, ale ty tomu nechápeš.

Ty tvrdíš, že ten, čo nemá pud mať dieťa, ktorý majú všetci, je chorý.

Ona ti ukázala, že každý človek má pud utiecť od nebezpečenstva, avšak títo jedni hasiči doňho idú - znamená to, že sú chorí?
  • Jinak problém je v tom, že špatně chápeš slovo nezdravý. Já to nepoužívám v nijak negativním kontextu, je mi to jedno
    Já například slovo nezdravý užívám výhradně v pozitivním kontextu :-) )))
  • Lord Gepeto Illar : Ano, znamená. Ty tu blbost jenom hraješ, že?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi