Ne, to nemá s morálkou nic společného. A bavím se tu o biologickém hledisku, nepíšu, že to tak musí mít každý, jinak je to troska.
Takže tyse v zásadě bojíš jenom toho slova "morálka". Jinak jsi věrý, máš rád děti a projevuješ neškodné opovrhování lidským životem, aniž bys vraždil, což je v tomhle věku běžné. Slova jsou jen slova
Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají. Ne, počkat, není to zvláštní, je to dost známé. Dunning-Kruger ..
Ako sa tak pozerám na Who-list, napadlo ma, či by sme nemohli spraviť taký ten modul do internetového prehliadača, ktorý akonáhle na úvodnej stránke nájde text "prasezlesa", vyhodí to okno "WARNING: There's someone who wants to call you 'idiot'... Enjoy..."
Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají. Ne, počkat, není to zvláštní, je to dost známé. Dunning-Kruger ..
Ty si presvedčený, že máš pravdu...
Milujem, keď sa niekto sám nazve hlúpym, čo si ty spravil už 3. krát :) Aspoň to nemusím písať ja a byť vulgárny...
Lord Gepeto Illar : Ne, od začátku jste o tom přesvědčení vy, i když nemáte argumenty, jen napadáte (já si to na rozdíl od vás můžu dovolit) a plácáte se po zádech, jak máte pravdu. Z hlediska pravděpodobnosti - co se stane spíš - v diskusi se sejde jeden génius a 100 idiotů, nebo 100 géniů a jeden idiot? Nápověda: http://expressiveepicurean.files.wordpress.com/2010/01/iq_bell_curve.gif
prasezlesa: Zrovna na tom obrázku bys mohl najít, že idiot je na opačné straně, co génius, takže 100 idiotů je asi tak stejně pravděpodobné jako 100 géniů ;).
Hellyeah! Právě jsem strávil půl hoďky času rozšiřováním si obzorů co se internetových přechytrařování týče. Gratuluju :))) Koukám už se to dostává do finále a už jsou tu jenom samí géniové a idioti. Fakt to stojí za to, nepřestávejte. ... Kolik tomu člověku je let? Určitě to tady už někde je,ale nechce se mi hledat kde se vyskytnul poprvé....
Lord Gepeto Illar : Já bych spíš řekl, že 100 průměrných a jeden nadprůměrný. Ti průměrní toho nadprůměrného nechápou, nemají na to, tak se spolčí a táhnou za jeden provaz. Každopádně je to jedno, diskuse s vámi nikam nevede. Odcházím.
Krisa: Já vím. Ale to závisí jen na definici slova "idiot". Já jako génius mám právo oslovovat i ty průměrné "idioti". Jestli s tím máš nějaký problém, postěžuj si mamince.
A kdyby mě ještě někdo čekal, tak smůla, tohle je vážně můj poslední příspěvek na tomto fóru.
Lord Gepeto Illar : Já bych spíš řekl, že 100 průměrných a jeden nadprůměrný. Ti průměrní toho nadprůměrného nechápou, nemají na to, tak se spolčí a táhnou za jeden provaz. Každopádně je to jedno, diskuse s vámi nikam nevede. Odcházím.
Krisa: Já vím. Ale to závisí jen na definici slova "idiot". Já jako génius mám právo oslovovat i ty průměrné "idioti". Jestli s tím máš nějaký problém, postěžuj si mamince.
A kdyby mě ještě někdo čekal, tak smůla, tohle je vážně můj poslední příspěvek na tomto fóru.
prseazlesa: Průměrných? Ještě před chvílí jsme byli idioti! Naše inteligence roste závratnou rychlostí!!!
:D:D xD Ja osobne som na to hrdý... Z nuly na sto za jedno prasa
Brrrmmm! Brrrrrrrmmm!!! :D
Presne brrrrrrrrm.... Počkať, chudák si bude myslieť, že je to nejaký primitivný jazyk, ktorým na dohovárajú idioti ako sme my a teraz ho potajme ohovárame... Hodorbmmmmmmmmmmmmmm :D
Ach můj bože! Jak dospělé a geniální (pardon, tohle si nemohu odpustit). 1. házíš tady termíny a pak je ani sám nedodržuješ, kdo se v tom má vyznat, 2. průměrná inteligence je mezi (dejme tomu, všude je to jiné) 90 - 110 body IQ, což většina přítomných pravděpodobně přesahuje (odhaduji dle studia VŠ), 3. inteligence se nevyznačuje pouze IQ, ale á více složek, takže označit se jako génia/idiota/atd. jen podle IQ je poněkud "omezené".
A není vám ho teď líto? Zas aby hledal fórum, kde bude dost lidí, který se s nim budou bavit? Gepeto : Hodor hodor doprovodor :)
čo také hojko.com... Prase, choď tam, tam našťastie nie sú takí ako my.. jednak sú tam samí ITči a jednak sú tam takí, čo ťa hneď pošlú Kde bolo tam bolo a admin, čo ťa zabanuje ani sa nestihneš regnúť .P
Komentáře
Avšak ty si zlý...
Milujem, keď sa niekto sám nazve hlúpym, čo si ty spravil už 3. krát :) Aspoň to nemusím písať ja a byť vulgárny...
http://expressiveepicurean.files.wordpress.com/2010/01/iq_bell_curve.gif
...
Kolik tomu člověku je let? Určitě to tady už někde je,ale nechce se mi hledat kde se vyskytnul poprvé....
Každopádně je to jedno, diskuse s vámi nikam nevede. Odcházím.
Gepeto : Hodor hodor doprovodor :)
z hovězího mi to šlo
INU, ale áno, komik z neho by bol zaujímavý... :)