Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

178101213

Komentáře

• prasezlesa napsal(a):

Lord Gepeto Illar : Ano, znamená. Ty tu blbost jenom hraješ, že?

Nu, som dobrý herec no nie?

Avšak ty si zlý...
  • Ne, to nemá s morálkou nic společného. A bavím se tu o biologickém hledisku, nepíšu, že to tak musí mít každý, jinak je to troska.

Takže tyse v zásadě bojíš jenom toho slova "morálka". Jinak jsi věrý, máš rád děti a projevuješ neškodné opovrhování lidským životem, aniž bys vraždil, což je v tomhle věku běžné. Slova jsou jen slova
  • Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají. Ne, počkat, není to zvláštní, je to dost známé. Dunning-Kruger ..
  • Ako sa tak pozerám na Who-list, napadlo ma, či by sme nemohli spraviť taký ten modul do internetového prehliadača, ktorý akonáhle na úvodnej stránke nájde text "prasezlesa", vyhodí to okno "WARNING: There's someone who wants to call you 'idiot'... Enjoy..."
  • Tyna : Ne, nebojím. Akorát tys vůbec nepochopila, jak jsem to myslel, když jsem psal proti morálce některých lidí.
  • Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají.
    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Tyna: Tím jsem ale myslel i tebe, ne jenom všechny ostatní kromě sebe.
  • prasezlesa napsal(a):

Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají. Ne, počkat, není to zvláštní, je to dost známé. Dunning-Kruger ..

Ty si presvedčený, že máš pravdu...

Milujem, keď sa niekto sám nazve hlúpym, čo si ty spravil už 3. krát :) Aspoň to nemusím písať ja a byť vulgárny...
  • Lord Gepeto Illar : Ne, od začátku jste o tom přesvědčení vy, i když nemáte argumenty, jen napadáte (já si to na rozdíl od vás můžu dovolit) a plácáte se po zádech, jak máte pravdu. Z hlediska pravděpodobnosti - co se stane spíš - v diskusi se sejde jeden génius a 100 idiotů, nebo 100 géniů a jeden idiot? Nápověda:
    http://expressiveepicurean.files.wordpress.com/2010/01/iq_bell_curve.gif
  • Alebo 100 priemerných ľudí, čo sa tu bežne bavia a vtipkujú a jeden trúpadúra, ktorý to kazí hlúpymi rečami? Nápoveda: Hodor...
  • prasezlesa: Zrovna na tom obrázku bys mohl najít, že idiot je na opačné straně, co génius, takže 100 idiotů je asi tak stejně pravděpodobné jako 100 géniů ;).
  • Hellyeah! Právě jsem strávil půl hoďky času rozšiřováním si obzorů co se internetových přechytrařování týče. Gratuluju :))) Koukám už se to dostává do finále a už jsou tu jenom samí géniové a idioti. Fakt to stojí za to, nepřestávejte.
    ...
    Kolik tomu člověku je let? Určitě to tady už někde je,ale nechce se mi hledat kde se vyskytnul poprvé....
  • prasezlesa napsal(a):

Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají. Ne, počkat, není to zvláštní, je to dost známé. Dunning-Kruger ..

Oh, tá irónia :)
  • Lord Gepeto Illar : Já bych spíš řekl, že 100 průměrných a jeden nadprůměrný. Ti průměrní toho nadprůměrného nechápou, nemají na to, tak se spolčí a táhnou za jeden provaz.
    Každopádně je to jedno, diskuse s vámi nikam nevede. Odcházím.

Krisa: Já vím. Ale to závisí jen na definici slova "idiot". Já jako génius mám právo oslovovat i ty průměrné "idioti". Jestli s tím máš nějaký problém, postěžuj si mamince.

A kdyby mě ještě někdo čekal, tak smůla, tohle je vážně můj poslední příspěvek na tomto fóru.
  • Tak, a teď nám to natřel! prasezlesa dokázal svou genialitu a Gepetovo jméno nezkomolil, ale zkopíroval!! Úspěch!!! ;D
  • prasezlesa napsal(a):

Lord Gepeto Illar : Já bych spíš řekl, že 100 průměrných a jeden nadprůměrný. Ti průměrní toho nadprůměrného nechápou, nemají na to, tak se spolčí a táhnou za jeden provaz.
    Každopádně je to jedno, diskuse s vámi nikam nevede. Odcházím.

Krisa: Já vím. Ale to závisí jen na definici slova "idiot". Já jako génius mám právo oslovovat i ty průměrné "idioti". Jestli s tím máš nějaký problém, postěžuj si mamince.

A kdyby mě ještě někdo čekal, tak smůla, tohle je vážně můj poslední příspěvek na tomto fóru.

Mission Accomplished
    foto...
  • prseazlesa: Průměrných? Ještě před chvílí jsme byli idioti! Naše inteligence roste závratnou rychlostí!!!
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Tak, a teď nám to natřel! prasezlesa dokázal svou genialitu a Gepetovo jméno nezkomolil, ale zkopíroval!! Úspěch!!! ;D

:D :D Kúzlo Cétérél
  • prasezlesa napsal(a):

Já jako génius mám právo oslovovat i ty průměrné "idioti".

A to prej Češi stůňou na malý sebevědomí :))

prseazlesa: Průměrných? Ještě před chvílí jsme byli idioti! Naše inteligence roste závratnou rychlostí!!!

:D :D xD Ja osobne som na to hrdý... Z nuly na sto za jedno prasa

prseazlesa: Průměrných? Ještě před chvílí jsme byli idioti! Naše inteligence roste závratnou rychlostí!!!

Brrrmmm! Brrrrrrrmmm!!! :D
  • Z hlediska pravděpodobnosti - co se stane spíš - v diskusi se sejde jeden génius a 100 idiotů, nebo 100 géniů a jeden idiot?
    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Miss Utahraptor napsal(a):

Brrrmmm! Brrrrrrrmmm!!! :D
    Presne brrrrrrrrm.... Počkať, chudák si bude myslieť, že je to nejaký primitivný jazyk, ktorým na dohovárajú idioti ako sme my a teraz ho potajme ohovárame... Hodorbmmmmmmmmmmmmmm :D
  • prasezlesa napsal(a):

Ach můj bože! Jak dospělé a geniální (pardon, tohle si nemohu odpustit). 1. házíš tady termíny a pak je ani sám nedodržuješ, kdo se v tom má vyznat, 2. průměrná inteligence je mezi (dejme tomu, všude je to jiné) 90 - 110 body IQ, což většina přítomných pravděpodobně přesahuje (odhaduji dle studia VŠ), 3. inteligence se nevyznačuje pouze IQ, ale á více složek, takže označit se jako génia/idiota/atd. jen podle IQ je poněkud "omezené".
  • prasezlesa: a nechceš svoji genialiu použít ve prospěch celého lidstva, mohl by ztebe být skvělý vedec, lékař, komik...
  • A není vám ho teď líto? Zas aby hledal fórum, kde bude dost lidí, který se s nim budou bavit?
    Gepeto : Hodor hodor doprovodor :)
  • přátelé, když jsme tu všichni géniové, může mi někdo poradit, jestli z vepřové kýty udělám omáčku? nějak se mi to nedaří

z hovězího mi to šlo
  • überkiller napsal(a):

A není vám ho teď líto? Zas aby hledal fórum, kde bude dost lidí, který se s nim budou bavit?
    Gepeto : Hodor hodor doprovodor :)

čo také hojko.com... Prase, choď tam, tam našťastie nie sú takí ako my.. jednak sú tam samí ITči a jednak sú tam takí, čo ťa hneď pošlú Kde bolo tam bolo a admin, čo ťa zabanuje ani sa nestihneš regnúť .P
  • Tyna napsal(a):

prasezlesa: a nechceš svoji genialiu použít ve prospěch celého lidstva, mohl by ztebe být skvělý vedec, lékař, komik...

:))) Keď tým štveš ľudí a smeješ sa tomu len ty, to nie je komik ale... Nu, to, kam ani renly nechodí..

INU, ale áno, komik z neho by bol zaujímavý... :)
  • A kolik mu teda je? Píše bez hrubek a s chytrýma slovama ale názory má vážně sobí...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi