Různé filmy

1505153555680

Komentáře

• Alek napsal(a):

Pobavil mě slovenský překlad názvu, Bedári - to jako vážně, bratia? :-)

Jsem si dohledal obsazení a Cohen bude Thenardier a ženušku mu bude dělat Bonham Carter - tak to je fajn, malý roličky, ale o to výraznější. Dobrá volba.

Překlad je v pořádku, odpovídá českému "Ubožáci"
  • Hej, už som sa stretol s tým, že to u Čechov evokuje "beďary". :D
  • Bídníci: Kolikrát to ještě hodlají zfilmovat? :-)
  • Alek napsal(a):

Bylo to vůbec někdy před hranicí? :-) Já s ním vlastně zatím nic souvislýho neviděl... ale diktátorovi jsem šanci chtěl dát.

Jo, ty dvě třetiny, všechno sice okupovalo pozice velmi nekorektního humoru, ale cca dvě třetiny obsahu byly ještě ve sféře, kdy je to vtipný.
  • veru Bedári. prečo nie?
  • no jo no, v životě jsem to neslyšel, tak mě to překvapilo :-)
  • paul-cz napsal(a):

Tak jsem se právě vrátil z the Avengers. Moc často do kina nechodím, ale když už zajdu, tak to většinou výjde a já jdu z kina s pocitem, že to za ty peníze stálo. The Avengers nejsou výjimkou. Popravdě jsem byl trošku překvapen z hodnocení na ČSFD. Avšak můžu říct, že jsem se od začátku do konce bavil. Robert Downey je perfektní herec a na roli Iron Mana je jako vyšítý. Každá jeho druhá věta vyvolala v sále nával smíchu. Hulk, Thor a mnoho dalších taky naprosto perfektní hlášky (u Hulka spíš neverbální) a na Scarlett se nedívá vůbec špatně :).

K vizuálním efektům snad ani není co dodat, holt $220 milionů. No dal bych tomu 90% uvidí se jaký bude druhý dojem (až to vyjde na DVD/BD).

Jinak musím mít narážku na titulky, které občas nebyly příliš šťastným způsobem přeložené, takže v daném kontextu nezněly tak vtipně (přitom napříklat "get in line" se snad jinak než "stoupni si do fronty" přeložit nedá, bohužel už si nepomatuju jak to přeložili). Raděj nechci vědět jak dopadl dabing.

viděl jsem to s CZ dabing ve 3D. Když jsem četl a viděl hodnocení na ČSFD, šel jsem na to asi s přehnaným očekáváním, nebylo to špatné, ale časem si na to ani nevzpomenu...
    Pro mě je pořád z této kategorie filmů nejlepší Kick-Ass
  • hudra: kick ass dáváš to stejné kategorie jako Avengers??? :D filmy mají podobné jen to, že se vyskytují jako komiksy, ale z filmového hlediska nic(teda kromě toho, že adaptují komiks)

Avengers naprosto splnily mojí představu o nadupaném filmu od začátku do konce, společně s x-man(hlavně první a poslední díl) zřejmě nejlepší adaptace komiksu, kterou jsem kdy viděl..

trochu jsem měl strach, vysoké hodnocení a samé klady co jsem slyšel kolem jsou vždy zrádné, zrovna takový kick-ass nebo pařba v Las Vegas kvůli tomuto u mě neuspěla, čekal jsem víc, ve výsledku průměrný film na který se znova nepodívám...u Avengers se toto rozhodně nekoná
  • ano přesně z toho důvodu jak píšeš se na ně dívám jako na na filmy z jedné škatulky, třeba ti xmeni jak zmiňuješ se mi také líbili více. Mě Avengers připadal jako perfektně nadupaná akce (taky aby ne za ty prachy), občas nějaká hláška, ale nic víc
  • hudra: A co konkrétně jsi čekal od letního trháku jiného než "perfektně nadupanou akci"? V čem měl třeba zmíněný Kick-Ass (který se mi líbil, ale dějovou linku bych si nevybavil už po týdnu) tu přidanou hodnotu?
  • V čem měl třeba zmíněný Kick-Ass (který se mi líbil, ale dějovou linku bych si nevybavil už po týdnu) tu přidanou hodnotu?
    Avengers jsem zatím neviděl, ale Kick ass se mi líbil hodně moc. Hlavně proto že byl vtipný a ironický a ve své podstatě si dělal z hrdinných komiksů srandu. Taky měl parádní soundtrack.
  • Včera jsem se dívala na Chronicle. Taky film o hrdinech, ale vzatý z jiného pohledu. :-)
    Kick-Ass se mi taky líbil, uvidíme co jsou zač ti Avengers.
  • Ben Nevis napsal(a):

Včera jsem se dívala na Chronicle. Taky film o hrdinech, ale vzatý z jiného pohledu. :-) ...

A? Dojmy?
    Chtěla jsem také skouknout, ale nějak se mi do toho nechce...
  • Ben Nevis napsal(a):

Včera jsem se dívala na Chronicle. Taky film o hrdinech, ale vzatý z jiného pohledu. :-)
    Kick-Ass se mi taky líbil, uvidíme co jsou zač ti Avengers.

ja dam Chronicle asi zajtra, manzel odporuca, tak uvidime...
  • Sakryš, zrovna mi musel spadnout internet.

Líbilo se mi to, protože to bylo o něčem jiném, než že kluk získá nadpřirozené schopnosti a jde zachraňovat svět.
    Akorát je to točené jakoby domácí kamerou (ten styl found-footage), což občas leze na nervy.
    Na to, že je to nízkorozpočtový film, tak to není poznat, protože je tam hodně efektů. Je vidět, že když se ušetří za drahé hollywoodské hvězdy, jsou ty peníze v rozpočtu poznat.
  • The Raid: Redemption - prvotřídní béčko a akční nářez (obrazně i doslova), jaký se hned tak nevidí.
  • Montezuma3 napsal(a):

http://www.variety.com/article/VR1118055744?refCatId=13
    Jon už trénuje, jak zkrotit draka. :-)

:-D :-D
  • Montezuma3 napsal(a):

http://www.variety.com/article/VR1118055744?refCatId=13
    Jon už trénuje, jak zkrotit draka. :-)

Až 2014? Já doufala, že už to bude za rok :(
  • Volume Three
    Tenhle chlapík mi dělá radost. Je video od videa lepší :-)
  • Nevíš/te z jakého filmu jsou ukázky v čase 0:12 a 1:22?
  • v 0:12 je to podle mě Bourneův odkaz (ale tipuju podle ksichtu asi Jeremyho Rennera, film ještě není)
    ten druhej je Okrsek 13: Ultimatum
  • Díky.
    Rennera jsem v první ukázce tipovala taky, ale vůbec nic mi to neříkalo.
  • A dík ještě jednou. Že vzniká pokračování Bourna jsem věděla, že tam má hrát Jeremy "hrajuteďvšude" Renner jsem v mezičase zapomněla. Ale že tam bude i má oblíbená Rachel Weisz jsem zjistila až teď. A jako bonus Edward Norton. Tak to se hned těším o něco víc.

A po zhlédnutí traileru ještě o dost víc.
  • Letos se to pěkně sešlo. Pokračování Bourna, další Bondovka a není to tak dlouho co Ethan Hunt šplhal po Burj Khalifa
  • Né, nového Bonda přede mnou nezmiňuj. To je pro mě zklamání jak dějově, tak obsazením zachmuřeného "Putinova bratrance".
    To Ethan Hunt je jiná káva. Cruisovi to odsýpá i když je mu 50 a zároveň naťukl možnost důstojného převzetí hlavní role.
  • pro mě to teprve začne, po parádních avengers se po čtyřech letech čekání dočkám posledního temného rytíře (díky bohu, že má Nolan takový respekt, který odolá 3D produkci) ke konci roku první Hobitek (tady se naopak hi-tech vychvtávek docela bojím, především 48 fps, což se potvrdilo i u prvního promítání 10 minut z filmu) no a nový rok na začne Django!
  • Nevada napsal(a):

Né, nového Bonda přede mnou nezmiňuj. To je pro mě zklamání jak dějově, tak obsazením zachmuřeného "Putinova bratrance".

Já mám na mysli tu novou bondovku. Skyfall.
  • U mě byli letošní jedničkou Avengers. Na třetího Batmana se těším, ale dvojka mě neuchvátila tolik, jako většinu fandů, a tak nemám očekávání tak velké.
    Z letošních budoucích premiér se asi nejvíc těším na třetí Božskou relikvii, ale ta u nás asi v kině nebude, takže nezbývá než pak čekat na nějaký slušný rip.
    Závěr roku mi zpestří závěrečný Twilight. Sice to bude děsné zlo, ale v kině si ho nenechám ujít :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi