Hra o trůny - obsazení

1545557596065

Komentáře

• Perlman probůh ne. Vždyť se tam vůbec nehodí. Ani postavou, natož obličejem.

Jeho popularitu jsem dodnes nepochopila.

Brynden je jasný Sam Elliott nebo Tom Skerritt nebo Kris Kristofferson nebo někdo jejich typu.
  • Kolikokoli: Edmure? To by šlo.
  • Nevada napsal(a):

Akorát že jste tím pod jeden termín spletli dva pojmy. Kvalitní herecké hvězdy jsou dobří herci, kteří nemají až tak zvučné jméno, ale pravidelně odvedou práci, které si všimnete (Maggie Smith) a filmové superhvězdy, jejichž úspěch se neměří kvalitou herectví, ale komerčním úspěchem (herci jako Tom Cruise). Samozřejmě se jedno s druhým nevylučuje, ale nebývá to ani pravidlem.

Přesně o tom jsem myslel, že je řeč, proto jsem to už víc nerozváděl...
  • Ono to nebylo ani tak na Tebe, jako na předcházející diskuzi. Kde od schopných herců přešli k tvrzení, že v LotRovi byly obsazené hvězdy :)

Mimochodem - Edmura ať si zahraje Benioff. Rodová barva vlasů stejně neodpovídá ani u Catelyn a Lysy ;)
  • Nevada: JJ, už jsi říkala, že se mu bude líbit role, ve který si bude užívat, zatímco poblíž budou vraždit jeho starkovskou rodinu :D
  • GRRM by si mohl taky střihnout nějakou cameo roli. Třeba Jiného, když Kraster už je zadaný. :-)
  • Ben Nevis: GRRM leda nějakého trolla, to mu jde :D.
  • Mace Tyrella (předpokládám, že ten na scéně moc nebude). Nebo Děvkozhoubu Umbera, pokud se do seriálu pak propracuje :))
  • GRRM je jasnej Bowen Marsch z Tance :( Sice se na něj typově nejšpíš vůbec nehodí, ale stejně se "chová" k mým oblíbeným postavám.
  • Jako GRRM by byl jasnej Robert :D Když jsem tam viděl Hrabětu tak tenhle je taky tam :D
  • Mně by seděl spíš na Illyria :D
  • Když se teď dívám na Teorii velkého třesku, tak pokud by dobře nalíčili Jima Parsonse (Sheldon), tak bych mu Ramsaye vklidu uvěřil. Navíc má i modré oči .-)

• skelet napsal(a):

Když se teď dívám na Teorii velkého třesku, tak pokud by dobře nalíčili Jima Parsonse (Sheldon), tak bych mu Ramsaye vklidu uvěřil. Navíc má i modré oči .-)

Jen to ne, proboha :)
  • skelet napsal(a):

Když se teď dívám na Teorii velkého třesku, tak pokud by dobře nalíčili Jima Parsonse (Sheldon), tak bych mu Ramsaye vklidu uvěřil. Navíc má i modré oči .-)

Úplně ho vidím, přijede na Zimohrad, ukáže na křeslo pána Zimohradu, a: "That's my spot."
  • Jasně a leonard bude hrát smradocha :D
  • Smraďochu stáhnu ti prstík :-))
  • Hlavně aby tam pak nebyla i Penny (i třeba jako Penny). Chápu, že pohled na ni může být příjemný, ale výraz ala nakrklá Agáta H. mi stačí v TBBT :)
  • Hlavně aby tam pak nebyla i Penny (i třeba jako Penny). Chápu, že pohled na ni může být příjemný, ale výraz ala nakrklá Agáta H. mi stačí v TBBT :)
  • Tak nějak si představuju jednoho z bráchů Černokotlých. Osney? Osmund? Prostě ten, co donášel Cersei a nespal s Margaery :D.

Vlastně ne... vlastně tak by mohl docela dobře vypadat "ta návnada" :D.
  • skelet napsal(a):

Smraďochu stáhnu ti prstík :-))

Tady má fakt takovej zlej výraz :D Ale Bastard to už je jiný zlo.
  • To chce dlouhé mastné vlasy, trocha líčidel, a máte tady sadistického úchyla první kategorie :-)
  • skelet napsal(a):

To chce dlouhé mastné vlasy, trocha líčidel, a máte tady sadistického úchyla první kategorie :-)

Nemáme. Tohle je trochu zlý a hodně divný pohled. Ramsay by měl mít chladný, extrémně zvrhlý a těžce psychopatický pohled v očích. :)
  • Mně by se jako Ramsay líbil Crispin Glover, akorát ho chtělo "chytit" před pár lety :)Crispin Glover
  • Mi musíte kazit každou radost :-D Já si dokážu představit, že by se Parsons dokázal i překonat, aby se zbavil škatulky Sheldona. Navíc by to byl dobrý šok podporující sledovanost ;-)
  • Takhle si představuju Ramsayho (Hugh Dancy)
    hg
  • Ani jeden. Ale jeden s genialnima ocima pro Ramsaye už tady padnul. Ted ho ještě vyhrabat. Tady je stran víc než v knihovně citadely.
  • Já takhle:
    cillian

...nebo takhle:
    iwan
  • Nejlepší kandidát tu už někde byl. Pořád si nepamatuji, jak se mu nadává- nemožné jméno, Irčan, tuším. Strašidelně bledé, chladné oči. Moc se mi "líbil". :)
  • Domhnall Gleeson?
    domhnall

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi