Akorát že jste tím pod jeden termín spletli dva pojmy. Kvalitní herecké hvězdy jsou dobří herci, kteří nemají až tak zvučné jméno, ale pravidelně odvedou práci, které si všimnete (Maggie Smith) a filmové superhvězdy, jejichž úspěch se neměří kvalitou herectví, ale komerčním úspěchem (herci jako Tom Cruise). Samozřejmě se jedno s druhým nevylučuje, ale nebývá to ani pravidlem.
Přesně o tom jsem myslel, že je řeč, proto jsem to už víc nerozváděl...
Když se teď dívám na Teorii velkého třesku, tak pokud by dobře nalíčili Jima Parsonse (Sheldon), tak bych mu Ramsaye vklidu uvěřil. Navíc má i modré oči .-)
Když se teď dívám na Teorii velkého třesku, tak pokud by dobře nalíčili Jima Parsonse (Sheldon), tak bych mu Ramsaye vklidu uvěřil. Navíc má i modré oči .-)
Úplně ho vidím, přijede na Zimohrad, ukáže na křeslo pána Zimohradu, a: "That's my spot."
Mi musíte kazit každou radost :-D Já si dokážu představit, že by se Parsons dokázal i překonat, aby se zbavil škatulky Sheldona. Navíc by to byl dobrý šok podporující sledovanost ;-)
Nejlepší kandidát tu už někde byl. Pořád si nepamatuji, jak se mu nadává- nemožné jméno, Irčan, tuším. Strašidelně bledé, chladné oči. Moc se mi "líbil". :)
Komentáře
Jeho popularitu jsem dodnes nepochopila.
Brynden je jasný Sam Elliott nebo Tom Skerritt nebo Kris Kristofferson nebo někdo jejich typu.
Mimochodem - Edmura ať si zahraje Benioff. Rodová barva vlasů stejně neodpovídá ani u Catelyn a Lysy ;)
Vlastně ne... vlastně tak by mohl docela dobře vypadat "ta návnada" :D.
...nebo takhle: