Hra o trůny - obsazení

1555658606165

Komentáře

• sveva napsal(a):

Domhnall Gleeson?
    domhnall

Tenhle by byl taky výborný!
  • Parsonse ne, stačí, že momentálně mrví jeden seriál - i když ne vlastní vinou.

Blackfish napsal(a):

Ani jeden. Ale jeden s genialnima ocima pro Ramsaye už tady padnul. Ted ho ještě vyhrabat. Tady je stran víc než v knihovně citadely.

Michael Pitt?
    Nebo můj favorit Jacob Pitts?
  • už jsem ho vyhrabal

d

Tenhleten.
  • Domhnalla Gleesona ne, on mi přišel v HP děsně sympatický... A jakéholi herce, který ztvární Ramsaye budu muset, chtě nechtě, nenávidět :D:D:D
  • Blackfish: Cillian Murphy by byl nejlepší, ale myslím si, že to je časově i finančně nereálné.
  • Ale Cillian je hodný! Zlatý! A hlavně klaďas. Kde berete ty jeho oči "magora", jakým Ramsay je? Vždyť má krásný oči. :D
  • sveva: Taky není špatný.

Blackfish: To je ON!!!! Tohohle chci za Ramsayho!!!
  • sveva napsal(a):

Ale bylo by to stylový :-) Dva největší psychopaty by v seriálu ztvárnili herci se stejným příjmením... :-)

Kdo je ten druhý?
  • Ale bylo by to stylový :-) Dva největší psychopaty by v seriálu ztvárnili herci se stejným příjmením... :-)

Edit: Zajímavý, Cillianovu fotku jsem postovala už na předchozí stránce a nikdo ho tam nepoznal, přitom na ní podle mě vypadá jako větší psychopat než na té Blackfishově. :)
    Cilliana mám hrozně ráda, ale ten je nereálný, už je to moc velká hvězda...
  • Miss Utahraptor napsal(a):

sveva napsal(a):

Ale bylo by to stylový :-) Dva největší psychopaty by v seriálu ztvárnili herci se stejným příjmením... :-)

Kdo je ten druhý?
    Jack Gleeson a.k.a. Joffrey Baratheon :-)
  • On

Jako on i Mads když se správně podívá má takovej pohled. Ale hodně to ovliňuje to že ho znám jen jako Le Chiffre ze Bonda.
  • Né, Cillian né. Vždyť jestli vybíráte podle očí, tak to vůbec nesedí. Neznám herce s výraznějšíma očima než má Cillian Murphy. Bastard má mít oči po fotrovi.
  • sveva napsal(a):

... Zajímavý, Cillianovu fotku jsem postovala už na předchozí stránce a nikdo ho tam nepoznal ...

Ta se mi nezobrazuje, ani když dám "otevřít v novém okně". :(
  • sveva napsal(a):

Edit: Zajímavý, Cillianovu fotku jsem postovala už na předchozí stránce a nikdo ho tam nepoznal, přitom na ní podle mě vypadá jako větší psychopat než na té Blackfishově. :)

Je tam jen odkazem, který mi nefunguje.
  • sveva napsal(a):

Zajímavý, Cillianovu fotku jsem postovala už na předchozí stránce a nikdo ho tam nepoznal, přitom na ní podle mě vypadá jako větší psychopat než na té Blackfishově. :)
    Cilliana mám hrozně ráda, ale ten je nereálný, už je to moc velká hvězda...

On ten odkaz totiž hlásí chybu...
  • A sveva to schytala hned 3x :D
  • Referral Denied
    You don't have permission to access ...

:o))

Ale po zkopírování adresy do nového panelu funguje.
  • Ten Gleeson by byl skvělej Bastard...když nebude na zrzka ;)
  • Nevada napsal(a):
    Ale tak...může bejt no...ikdyž nechápu proč nenechali tu co se tam mihla při tom táboráku pod Dračím kamenem.
  • Já nechápu proč ji tam vůbec cpou. Další postava, bez které by se seriál obešel a která jen zabere čas někomu jinému jen proto, aby z ní diváci byli zmatení a v příštím dílu na ni zase zapomněli. Největší roli v knize měla na začátku Střetu králů a pak už to bylo o ničem. V seriálu klidně stačilo ji párkrát zmínit mezi řečí, když už ji tam mermomocí chtěli nějak mít.
  • Zase je tam myslím, že len autor článku tipuje, že bude hrať Selyse, hoci veľa možností tam nie je. Ale tiež sa tak divím, prečo tam teraz chcú dať Selyse? Žeby Axelovu zradu dali na jej kolená, aby sa jej zbavili?
  • Nebo začne být ve Vichrech podstatná a přijde jim blbé pak udělat čárymáryfuk! Stannis má manželku, to čumíte, co?! :)
  • :D :D How kind of Sorcery this is?
  • Možno, že Selyse bude Velký Jiný :)))

Nemožné. On přece není záporák! :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Možno, že Selyse bude Velký Jiný :)))

Nemožné. On přece není záporák! :D
    :D Vieš, je to Selyse, ktorá prakticky môže za to, že Melisandra čosi znamenala - Stannis by sa s ňou ani tak nezahadzoval, len Selyse ňou bola uchvátená. Čo ak to je všetko Jeho Velký Jiný Plán? :D

Hele, vím že sem za každou cenu chceš sázet vtipné poznámky, ale mohlo by to mít aspoň trochu smysl ;)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi