Ale bylo by to stylový :-) Dva největší psychopaty by v seriálu ztvárnili herci se stejným příjmením... :-)
Edit: Zajímavý, Cillianovu fotku jsem postovala už na předchozí stránce a nikdo ho tam nepoznal, přitom na ní podle mě vypadá jako větší psychopat než na té Blackfishově. :) Cilliana mám hrozně ráda, ale ten je nereálný, už je to moc velká hvězda...
Né, Cillian né. Vždyť jestli vybíráte podle očí, tak to vůbec nesedí. Neznám herce s výraznějšíma očima než má Cillian Murphy. Bastard má mít oči po fotrovi.
Edit: Zajímavý, Cillianovu fotku jsem postovala už na předchozí stránce a nikdo ho tam nepoznal, přitom na ní podle mě vypadá jako větší psychopat než na té Blackfishově. :)
Zajímavý, Cillianovu fotku jsem postovala už na předchozí stránce a nikdo ho tam nepoznal, přitom na ní podle mě vypadá jako větší psychopat než na té Blackfishově. :) Cilliana mám hrozně ráda, ale ten je nereálný, už je to moc velká hvězda...
Já nechápu proč ji tam vůbec cpou. Další postava, bez které by se seriál obešel a která jen zabere čas někomu jinému jen proto, aby z ní diváci byli zmatení a v příštím dílu na ni zase zapomněli. Největší roli v knize měla na začátku Střetu králů a pak už to bylo o ničem. V seriálu klidně stačilo ji párkrát zmínit mezi řečí, když už ji tam mermomocí chtěli nějak mít.
Zase je tam myslím, že len autor článku tipuje, že bude hrať Selyse, hoci veľa možností tam nie je. Ale tiež sa tak divím, prečo tam teraz chcú dať Selyse? Žeby Axelovu zradu dali na jej kolená, aby sa jej zbavili?
:D Vieš, je to Selyse, ktorá prakticky môže za to, že Melisandra čosi znamenala - Stannis by sa s ňou ani tak nezahadzoval, len Selyse ňou bola uchvátená. Čo ak to je všetko Jeho Velký Jiný Plán? :D
Komentáře
Michael Pitt?
Nebo můj favorit Jacob Pitts?
Tenhleten.
Blackfish: To je ON!!!! Tohohle chci za Ramsayho!!!
Edit: Zajímavý, Cillianovu fotku jsem postovala už na předchozí stránce a nikdo ho tam nepoznal, přitom na ní podle mě vypadá jako větší psychopat než na té Blackfishově. :)
Cilliana mám hrozně ráda, ale ten je nereálný, už je to moc velká hvězda...
Jako on i Mads když se správně podívá má takovej pohled. Ale hodně to ovliňuje to že ho znám jen jako Le Chiffre ze Bonda.
Byla tam tahle:
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQxNzI4MDQyM15BMl5BanBnXkFtZTYwMjg5NDI1._V1._SY314_CR0,0,214,314_.jpg
You don't have permission to access ...
:o))
Ale po zkopírování adresy do nového panelu funguje.