Hra o trůny bude mít 3. řadu!

1356711

Komentáře

• Nevada: Tak nějak. Oproti Nedovi a Robbovi ta malá sviňucha umřela moc "hezky" - zasloužil by si něco horšího než Starkové (chápu, že člověk se dusí dýl než mu padá hlava, ale stejně to měl takové nejmírnější...
  • Navíc Joffrey se musí radovat z Robbovy smrti. A chtít dát jeho hlavu Sanse k políbení. Abychom ho mohli nenávidět zase o něco víc. A kdyby si Tyrion udělal změnu oproti knize a opět ho v tu chvíli profackoval, tak bych se taky nezlobila :)
  • Krisa: No je pravda, že jsem Joffreymu přála něco horšího - pokud možno na rozkaz Stannise. Na smrti Neda a Robba není tak smutný, jakým způsobem se to stalo, ale na rozdíl od Joffreyho viděli, jak se kolem nich všechno hroutí.
  • svoa00: To jsem tím měla na myslí - Ned jde na popravu, Robbovi podkrouhnou výpravu a Joff? Ten se klidně otráví a zadusí, aniž by cokoli čekal - nespravedlnost!!!
    Jsem přesvědčená, že po díle s Joffrehy svatbou to bude všude na světě vypadat nějak takto :) Začínám přemýšlet, jakou příchuť Rychlých špuntů pořídit :D
  • RW a Joffrey v jednom by bylo krajně divné, vzbudilo by to mnoho otázek - co provedli Martinovi na svadbě, když se mě někdo zeptá vezmeš si mě, co tím sleduje? :)
  • Krvava svadba je zatial vrchol Piesne ladu a ohna.Smrtou Roba a Tywina sa vlastne skoncilo to co bolo najzaujimavejsie.Tak trochu dufam,ze dej sa posunie par rokov dopredu a bojovu zastavu Starkov dvihne maly Rickon.Bolton a Freyovia by si zasluzili malu vendetu.
  • Ja si myslím, že z Tanca na Vichry to bude malý skok v čase, Rickon síce nie dospelý, no starší sa vyučí boju a vládnutiu a motivovaný chťou pomstiť brata zjednotí sever ako Kráľ severu, pomstí sa Boltonom a Freyom, ovládne Údolie Arryn a Riečne krajiny.

Potom príde Quentyn aka Aegon, pomocou Varysa sa stane Kráľom Železného trónu, zjednotí Horské krajiny, ktoré dá Tyrionovi (ako členovi rodiny a Targaryenovi, stratenému synovi Aerisa), vezme si Rovinu s Tyrellmi a Dorne s Martellmi.

Stannis ako Kráľ Búrky príde na Búrlivý koniec a vyvolá novú vojnu proti Aegonovi, pretože tomu nebude veriť - to bude Epilóg, kde Stannis padne.
    Sen o jari/Čas pre vlky
    Napokon sa podarí Daenerys nechať Slobodné mestá slobodnými, no stať sa ich Hlavnou magisterkou, bude ich učiť, reformovať, priemyselne ich vylepší a uzavrie dohodu s dothrakmi, ktorých tiež trocha zreformuje.

Napokon sa ríša rozdelí na Sever a Juh, Sevru budú vládnuť Starkovia, Juhu Targaryeni, uzavrú mier,

Jon ako lord veliteľ Nočnej hliadky upevní Zeď a bude strážiť a ako Pieseň ľadu a ohňa/Svetlonos pomôže svojmu nevlastnému bratovi/bratrancovi Branovi, Azorovi Ahaiovi, poraziť Bielych chodcov a Velkého Jiného. Bran napokon zjednotí Divokých, umierni ich a stane sa Kráľom za Zdí.

Epilóg bude mať ranený a umierajúci Jojen a skončí to tak, že bude mať zelený sen o príchode jari. Koniec si predstavujem asi takto

,,A potom uvidel zeleň ako sa rozrastá nad bielou ničotou a ako sa rozplývajú modrooké postavy a bol to prvý sen, pri ktorom si bol istý, čo znamená."

A koniééééc...

Ale ja som čítal len Stret a Hru, viem len pár detailov z Búrky, Hostiny a Tanca, takže tieto keci berte s rezervou :D Ale ak to výjde, budem sa môcť chváliť, že som Vědma :D
  • Lord Gepeto: No kdybys opravdu čet dál než za Střet, tak bys takovým optimismem netrpěl. Starkům Martin ušetřil každou možnou ránu a návrat kohokoliv z děcek na Zimohrad je v danej situaci naprosto mimo mísu. Spíš budu jako Bolestínský Ed a počítám s tím, že jim zlomil vaz takovým způsobem, že se už nepostaví. Netvrdím na druhou stranu, že přežijou Boltonové nebo že Freyové ještě nebudou krvácet jako podříznutý prasata. Jenom říkám, že Martinovi spíš bude odpovídat to, že se na opuštěnej Zimohrad zapadanej sněhem se vrátěj opravdoví vlci. Kdo bude na konci sedět na Železným trůně se neodvažuju hádat, ale kdo ví, jestli na konci ještě bude nějakých Sedm království, kterým by šlo vládnout. Jejich vládci dělaj všechno pro to, aby to tak nebylo.
  • svoa00: Optimizmus, no tak ako očakávam aj verziu And then they all die ako tu ktosi vtipkoval na nete, radšej očakávam niečo zlé, aby som bol milo prekvapený tým dobrým... Ale vieš pri Martinových knihách očakávaš niečo zlé a to sa aj stane tak radšej mať ilúzie :D A ja som nespomínal že Rickon sa musí vrátiť na ten Cencúľohrad, môže si vziať trebárs aj Boltonovský Hruzov :D
  • Lord Gepeto: Já rádši nepočítám s tím, že se stane něco, co bych opravdu chtěla, protože přesně to se po předchozích zkušenostech s Martinem zaručeně nestane. Hmm, Rickon a Chundeláč na Hrůzově - nas..t, Boltone :D
  • svoa00 napsal(a):

... Hmm, Rickon a Chundeláč na Hrůzově - nas..t, Boltone :D

Chundeláč je převálcuje a Rickon sní. :D
  • fíha, nechcete si pro to vytvořit spoiler diskuzi? Dělá se to přes odkaz http://icefire.cz/forum nahoře a na začátek názvu dejte [Spoiler]. Díky, tohle se nedá číst.
  • Pardón... :/ Som zahanbený
  • Jasně no,ale když o tom tak popřemýšlíš,tak co kurde Martina vedlo tohle postavám udělat.A zrovna těm dobrejm.
  • Benioff a Weiss se upsali HBO a Hře o trůny nejen na třetí, ale i na čtvrtou řadu:

http://insidetv.ew.com/2012/06/03/jason-momoa-thrones-finale/

V článku teda rovnou říkaj, že to samozřejmě neznamená, že se se čtvrtou řadou se automaticky počítá, ale rozhodně je to dobrý znamení. Navíc - v průměru každou epizodu vidělo deset milionů diváků a Hra o trůny je tak třetí nejpopulárnější seriálu, do kterýho se kdy HBO pustila.
  • jj, kontrakty producentů prý bývají dvouleté.
  • teď ještě aby Benioff a Weiss nechali Martina psát Vichry zimy
  • no vlastne bude celá búrka. už dávnejšie prízvukovali, že do jednej sezóny to nezmestia. aj keď celá Búrka bude tiež neprensé pomenovie, lebo niektoré dejové línie budú asi viac presahovať.
  • Tak bohužel Alan Taylor se asi pro třetí sérii nevrátí :-( Dvě finálové epky bude režírovat David Nutter.
  • Zrovna to čtu na WiC... škoda. :( Snad se vrátí alespoň Alik Sakharov.
  • Alek napsal(a):

Tak bohužel Alan Taylor se asi pro třetí sérii nevrátí :-( Dvě finálové epky bude režírovat David Nutter.

Argh, když si představím, co tam asi bude... a Nutter teda fakt ničím nezaujal.
  • nutter nebyl špatnej, to spíš petrarca byl slabota
  • Podle WIC začne natáčení třetí řady 9. července. Takže buď se jim podařilo obsazení nových tváří v seriálu opravdu dobře utajit, nebo se na nás začnou jména herců co nevidět hrnout...
  • jé, tak to jsem měla dneska prorocký sen. Kit H. mi zrovna v hospodě líčil, jak chce jet na nějaký skautský tábor (haha, skautík od pohledu), ale nemůže, protože za týden začíná točit na Islandu. hm, ještě by se mohl vyplnit ten druhýsen o tom, že jsem v Háji našla pár raně středověkých hrobů :-)
  • Tsss, mně se dneska zdálo, že kousek za statkem, kde se narodila moje máma, je Zeď a zima se blíží... nebyl to nic moc příjemný sen. Všude se rojili černí bratři, všichni se báli mrtvoláků. Ale lítala jsem, to bylo hezké
  • Sny jsou vubec zajimava věc, mě se zdalo že se cajdám po říčních krajinách se Sandorem, ani nevím kde jsem se naučil tak šermovat :D Někoho jsme hledali ale nikdo jsme ho nenašli... spálenej pes by už trošku naštvanej.
  • Já tak před půl rokem naháněla Ducha u nás u sjezdu na dálnici. :D Hrozně rychle se mi ztratil a pak už jsem ho nenašla. (A určitě ho nic nepřejelo- dálnice byla úplně prázdná a po silnicích skoro nic nejezdilo.) A na začátku tam chvilku byl i Jon ("můj", ne seriálový). :)
  • Blackfish napsal(a):

Sny jsou vubec zajimava věc, mě se zdalo že se cajdám po říčních krajinách se Sandorem, ani nevím kde jsem se naučil tak šermovat :D Někoho jsme hledali ale nikdo jsme ho nenašli... spálenej pes by už trošku naštvanej.

Asi si sa prevtelil do Aryii :)
  • Divný, že se člověku málokdy zdá, že někde v pohodě kalí s Tyrionem nebo se muchluje s Jonem/Rheagarem/Bronnem (nehodící se škrtni).

Furt nás ve snech něco ohrožuje, útočí na nás...
  • Tyna napsal(a):

Divný, že se člověku málokdy zdá, že někde v pohodě kalí s Tyrionem nebo se muchluje s Jonem/Rheagarem/Bronnem (nehodící se škrtni).

S Tyrionem bych třeba i na jedno zašel, o Písni se mi teda zatím nezdálo.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi