FC NEVADA DRAGONS

1474850525370

Komentáře

• Dneska už je to spíš takovej myšmaš a kdo kde má občanství. To stačí. No jo multikulti :)
    Máš pravdu.
    Němci ve čtvrtfinále: Boateng, Khedira, Özil, Klose:-)...Předpokládám, že fotbalové přenosy pouštěj fašounům v pekle, jako trest za zvěrstva co provedli za svého života...Můj tip je, že dneska zvítězí makaróni
    Doufám, že postaví Balotelliho, ten vstřelí gól a pak dá vzteky po držce rozhodčímu, že ho uznal:-)
  • Žádní Taliáni. Albion!

...
  • Let's Go England! Football Is Our Game!

P.S. Jen škoda, že nehraje víc Angličanů...
  • Nevada napsal(a):

Žádní Taliáni. Albion!

...

Já sice skočím skoro na všecko, ale tomuhle nevěřím ani já :)))
  • Taky fandím anglánům. Uřvaný špageťáky nemám rád.

Chmur: Zrovna Kloseho bych do fašounskýho pekla moc nepočítal. Na polský jména byli zvyklí. Ve wehrmachtu jich bylo spousta. Např. generál s krásně německým jménem = Blaskowitz. Ale jinak máš pravdu :-)
  • Tak někteří Italové taky nevypadají zrovna italsky :))
    Krisa napsal(a):

Já sice skočím skoro na všecko, ale tomuhle nevěřím ani já :)))

Huš, pšt a vůbec! ;)
  • Thule napsal(a):

Chmur: Zrovna Kloseho bych do fašounskýho pekla moc nepočítal. Na polský jména byli zvyklí. Ve wehrmachtu jich bylo spousta. Např. generál s krásně německým jménem = Blaskowitz. Ale jinak máš pravdu :-)

Anebo letecké eso s 258 sestřely - Walter Nowotny. ;)
  • Pro me asi nejhezci polocas eura zatim. Italie ma navrch, ale anglani to daj. Go England!
  • Kloseho bych do fašounskýho pekla moc nepočítal
    Jasně. Klose je polský Němec a patří do fotbalového nebe:-)

Jedem špageťáci.....:-)
  • no anglani by meli trochu zapnout, špageťáci jsou lepší...
    k tomu oslovení...pamatuju si když přišel Zlatan do juve, a po měsící řekl, že jestli bude muset ještě chvíly žrát ty těstovinové diety odejde od tamtud....vzhledem ktomu že už v Italii hraje víc jak polovinu kariéry, zřejmě dostává přizpůsobený jídelníček:D
  • Suhlas s chmurom, aj ked je rozdiel, ci ma niekto une korene, ale sa narodil a vyrastol v danej krajine. To je ok
  • Hmm, tak to rozhodně nebyl pověstný italský beton. Fandil jsem Anglánům, ale Itálie hrála moc dobře. No a co se týče penalt, Angličané aby teď chodili týden kanálama... Škoda, že jsem si na internetu nevšiml, kolik byl v závěru prodloužení kurz na vyřazení Anglie v penaltách :-D To už je takový jejich kolorit.
  • Berdych vypadl v první kole Wimbledonu, :-/
  • A Venus Williams taky, xixi.
  • Montezuma3 napsal(a):

Berdych vypadl v první kole Wimbledonu, :-/

Se divím, že ho z tý basy vůbec pouštěj..
  • Itálie versus Německo, Portugalsko - Španělsko...

To vypadá na moc pěknej fotbal. Už se těším. Tipuji na postup Němce a Španěláky, ale naší západní kamarádi budou asi často zažívat horké italské chvilky:-)
    Hlavně ať postavěj Goméze. Na lavičce mi těch pět gólů nenastřílí.
  • Osobne si myslím, že čím suverejnejší taliani budú, tým krajší futbal uvidíme. Ale myslím, že skúsia betón. Tak či tak však končia. Veľmi som zvedavý na konfrontáciu ger-esp ak k nej dôjde...
  • no já se hlavně těším na zápas Německo - Itálie, to bude žrádlo...
  • Já se teda těšil na fotbal, ale ted se nemůžu odtrhnout od tenisu. Kdo je, u všech Sedmi, Rosol? Jak je možný, že minimálně drží krok s Nadalem, a momentálně ho i válcuje?!
  • to pozor, rosol je člen davis cupového týmu, sice je teďka někde kolem stého místa, ale je tam:D
    viděl jsem ho jednou na živo, když hral na davis cupu u nás v ostravě a dostal sadu, ale také mě před zápasem překvapilo jak celkem velkohubá prohlášení má, očividně o něčem s trenérem věděl, protože první set prohral smůlou, druhý zaslouuženě a ve třetím vede zatím 3:1...
  • Jj, ja vim kdo je a ze hral za DC. Ale dneska na nej ziram asi jako pred nekolika mesici na Kvitovou - tu jsem taky znal z FC, ale povazoval jsem ji za dalsi kousek ktery bude rad za prvni padesatku v zebricku. Odhaduju, ze velkou roli v tom hraje, ze Rosol s Nadalem nikdy nehral (?) a mozna ho trochu podcenil...
  • Ten druhej od Balotelliho, ten byl. Nestiham oboji sledovat :-)
  • Hmm, sudí dělá, co může...
  • Nemci to tazko nezvladli v hlavach. Celu kvaldu a turnaj nepretavali ani raz a teraz nevedeli co s tym. Skoda.
  • No teda radost z toho nemam, ale Rosol vsechno prehlusi, jestli urve tu slecinku ze Spanelska :-)
  • tak tak, tenis se dnes převážně vyhrává hlavou, a v té to má dneska lukáš pěkně nabouchané...krásný sebevědomí výkon :-)
  • Tenis Baratheon.. Mne už asi šibe, ale namiesto tenis som čítal Stannis :D
  • To anglické publikum je naprosto neskutečné! :)
  • Já temu tenisu vubec nerozumim ale jemu chybí jeden ta hra k výhře ?
  • Blackfish napsal(a):

Já temu tenisu vubec nerozumim ale jemu chybí jeden ta hra k výhře ?

Už vyhrál!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi