Dneska už je to spíš takovej myšmaš a kdo kde má občanství. To stačí. No jo multikulti :)
Máš pravdu. Němci ve čtvrtfinále: Boateng, Khedira, Özil, Klose:-)...Předpokládám, že fotbalové přenosy pouštěj fašounům v pekle, jako trest za zvěrstva co provedli za svého života...Můj tip je, že dneska zvítězí makaróni Doufám, že postaví Balotelliho, ten vstřelí gól a pak dá vzteky po držce rozhodčímu, že ho uznal:-)
Chmur: Zrovna Kloseho bych do fašounskýho pekla moc nepočítal. Na polský jména byli zvyklí. Ve wehrmachtu jich bylo spousta. Např. generál s krásně německým jménem = Blaskowitz. Ale jinak máš pravdu :-)
Chmur: Zrovna Kloseho bych do fašounskýho pekla moc nepočítal. Na polský jména byli zvyklí. Ve wehrmachtu jich bylo spousta. Např. generál s krásně německým jménem = Blaskowitz. Ale jinak máš pravdu :-)
Anebo letecké eso s 258 sestřely - Walter Nowotny. ;)
no anglani by meli trochu zapnout, špageťáci jsou lepší... k tomu oslovení...pamatuju si když přišel Zlatan do juve, a po měsící řekl, že jestli bude muset ještě chvíly žrát ty těstovinové diety odejde od tamtud....vzhledem ktomu že už v Italii hraje víc jak polovinu kariéry, zřejmě dostává přizpůsobený jídelníček:D
Hmm, tak to rozhodně nebyl pověstný italský beton. Fandil jsem Anglánům, ale Itálie hrála moc dobře. No a co se týče penalt, Angličané aby teď chodili týden kanálama... Škoda, že jsem si na internetu nevšiml, kolik byl v závěru prodloužení kurz na vyřazení Anglie v penaltách :-D To už je takový jejich kolorit.
To vypadá na moc pěknej fotbal. Už se těším. Tipuji na postup Němce a Španěláky, ale naší západní kamarádi budou asi často zažívat horké italské chvilky:-) Hlavně ať postavěj Goméze. Na lavičce mi těch pět gólů nenastřílí.
Osobne si myslím, že čím suverejnejší taliani budú, tým krajší futbal uvidíme. Ale myslím, že skúsia betón. Tak či tak však končia. Veľmi som zvedavý na konfrontáciu ger-esp ak k nej dôjde...
Já se teda těšil na fotbal, ale ted se nemůžu odtrhnout od tenisu. Kdo je, u všech Sedmi, Rosol? Jak je možný, že minimálně drží krok s Nadalem, a momentálně ho i válcuje?!
to pozor, rosol je člen davis cupového týmu, sice je teďka někde kolem stého místa, ale je tam:D viděl jsem ho jednou na živo, když hral na davis cupu u nás v ostravě a dostal sadu, ale také mě před zápasem překvapilo jak celkem velkohubá prohlášení má, očividně o něčem s trenérem věděl, protože první set prohral smůlou, druhý zaslouuženě a ve třetím vede zatím 3:1...
Jj, ja vim kdo je a ze hral za DC. Ale dneska na nej ziram asi jako pred nekolika mesici na Kvitovou - tu jsem taky znal z FC, ale povazoval jsem ji za dalsi kousek ktery bude rad za prvni padesatku v zebricku. Odhaduju, ze velkou roli v tom hraje, ze Rosol s Nadalem nikdy nehral (?) a mozna ho trochu podcenil...
Komentáře
Němci ve čtvrtfinále: Boateng, Khedira, Özil, Klose:-)...Předpokládám, že fotbalové přenosy pouštěj fašounům v pekle, jako trest za zvěrstva co provedli za svého života...Můj tip je, že dneska zvítězí makaróni
Doufám, že postaví Balotelliho, ten vstřelí gól a pak dá vzteky po držce rozhodčímu, že ho uznal:-)
P.S. Jen škoda, že nehraje víc Angličanů...
Jedem špageťáci.....:-)
k tomu oslovení...pamatuju si když přišel Zlatan do juve, a po měsící řekl, že jestli bude muset ještě chvíly žrát ty těstovinové diety odejde od tamtud....vzhledem ktomu že už v Italii hraje víc jak polovinu kariéry, zřejmě dostává přizpůsobený jídelníček:D
To vypadá na moc pěknej fotbal. Už se těším. Tipuji na postup Němce a Španěláky, ale naší západní kamarádi budou asi často zažívat horké italské chvilky:-)
Hlavně ať postavěj Goméze. Na lavičce mi těch pět gólů nenastřílí.
viděl jsem ho jednou na živo, když hral na davis cupu u nás v ostravě a dostal sadu, ale také mě před zápasem překvapilo jak celkem velkohubá prohlášení má, očividně o něčem s trenérem věděl, protože první set prohral smůlou, druhý zaslouuženě a ve třetím vede zatím 3:1...