Dakota :D bože proč dávají děckám jména podle států. U nás neznám žadnýho Neměcko Nováka. Slovensko Blažek. :D V Americe to asi frčí :D Viď Alaska Nebraska
Jason Done by tam sedel ale za mlada, kdyz hral toho Mordreda, ale už je to 14 let. Prostě mi to nesedí Gepeto, není důvod tuhle postavu postaršovat.
Inu, ak sa nájde nejaká dobrá dušička, čo si pri malje scéne povie, že nás jej nemôžu zbaviť (viď scéna Joffrey a neviestky), Missandei môže zastať úlohu Irri pri lesbiťuťumuťu s Dany, pričom na daný akt asi 11 rokov by mať nemohla rovnako, ako Dany nemohla myť 13 na... jazdu na koňovi...
Na Twitteru Winter is coming kolují drby, že Sarah Bolger a Mackenzie Crook byli spatřeni v Belfastu a mooožná teda prý byli obsazeni. Koho tipujete? Já Meeru a Hoata. (Ale jak píšu, jsou to jen drby, nic zatím potvrzeno nebylo)
Na té první fotce má správně usměvavé oči. Bryndena jsem si představovala trochu štíhlejšího v obličeji, ale ještě uvidíme, co s ním udělá kostým a maskéři. :)
Luwin tam nebyl zase až tak málo (a jeho scény s Theonem byly celkem důležité). Jory to tak měl i v knize (a stejně tak mě jeho konec nasral jako v knize) :) Bryndena už bych na jejich místě nechala být - pokud nemá být ještě důležitý v dalších knihách. A raději bych představila Edmura už ve druhé sérii. Třeba i jen slovně - několik zmínek o něm jako bratrovi Catelyn, strýci Robba, jak bojuje proti Lannisterům a tak.
Já budu zase za pesimistu. K čemu Černou rybu, když sebou akorát párkrát mrskne v záběru a bude zase pryč? (Ale herec by jakžtakž ušel) :(
Podobnou roli měl i v knize a byl tam :-)
Ale v knihách byl už od prvního dílu a měl víceméně důležitou roli pro Robba. Když ho tady vynechali dvě série, tak se bez něj nejspíš obejdou i v té třetí. Vyjednávání s Jaimem může obstarat téměř kdokoliv. Bez oblíbenosti, které Brynden dosáhl v knihách, to stejně nebude mít patřičné grády. Takhle to bude jen další z kupy postav, co jen zmatou diváky a uberou čas hlavním postavám. Řekla bych, že je to víc úlitba čtenářům než nutnost ho mít na scéně. Jsem fakt zvědavá jak se ho podaří zapracovat do děje a zároveň se bojím, aby co do rozsahu a ztvárnění role nedopadl jako Melisandra. Bez toho sexu na stole, pochopitelně. I když...
Já budu zase za pesimistu. K čemu Černou rybu, když sebou akorát párkrát mrskne v záběru a bude zase pryč? (Ale herec by jakžtakž ušel) :(
Podobnou roli měl i v knize a byl tam :-)
Ale v knihách byl už od prvního dílu a měl víceméně důležitou roli pro Robba. Když ho tady vynechali dvě série, tak se bez něj nejspíš obejdou i v té třetí. Vyjednávání s Jaimem může obstarat téměř kdokoliv. Bez oblíbenosti, které Brynden dosáhl v knihách, to stejně nebude mít patřičné grády. Takhle to bude jen další z kupy postav, co jen zmatou diváky a uberou čas hlavním postavám. Řekla bych, že je to víc úlitba čtenářům než nutnost ho mít na scéně. Jsem fakt zvědavá jak se ho podaří zapracovat do děje a zároveň se bojím, aby co do rozsahu a ztvárnění role nedopadl jako Melisandra. Bez toho sexu na stole, pochopitelně. I když...
No ale nějaká taková role tam stejně musí být, tak proč jí nenechat Bryndenovi...
Komentáře
Vzpoměl jsem si na genialniho Ramsayho. :) Jestli pak víte kdo je tenhle chlapec ? :D
Předpokládám, že v dějovej lince s Catelyn a Robbem se bude řešit hlavně Řekotočí, takže snad Brynden nebude jenom zbytečná figurka.
Bryndena už bych na jejich místě nechala být - pokud nemá být ještě důležitý v dalších knihách. A raději bych představila Edmura už ve druhé sérii. Třeba i jen slovně - několik zmínek o něm jako bratrovi Catelyn, strýci Robba, jak bojuje proti Lannisterům a tak.
a Missandei, hmm hmm, samozřejmě postaršená, ale pěkná :-)