Hra o trůny - obsazení

1575860626365

Komentáře

• sveva napsal(a):

Jestli je to Meera, tak taky moc nechápu tu potřebu změnit jí jméno. Navíc Meera Reed tak hezky zní...

Hm, takže místo Jojena bude Joseph? :-D To snad né...

P.S. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být Missandei...

áno, Missandei som tipoval aj ja
    Blackfish napsal(a):

Dakota :D bože proč dávají děckám jména podle států. U nás neznám žadnýho Neměcko Nováka. Slovensko Blažek. :D V Americe to asi frčí :D Viď Alaska Nebraska

Sveva: Missandei je 11 let. To mě nesedí

A Robbovi je 15 ... Problem genius? :)
  • Jason Done by tam sedel ale za mlada, kdyz hral toho Mordreda, ale už je to 14 let. Prostě mi to nesedí Gepeto, není důvod tuhle postavu postaršovat.

Vzpoměl jsem si na genialniho Ramsayho. :) Jestli pak víte kdo je tenhle chlapec ? :D

:)
  • Jméno je v adrese obrázku...
  • A jo :D já hlava děravá :D Takže vime kdo to je nevadi :D
  • BlackFish: Ale tohle si opravdu trefil.
  • No ale ten už na Ramsaye taky pár let přesluhuje :)))
  • A co tak Manson bez make-upu? :)
  • Blackfish napsal(a):

Jason Done by tam sedel ale za mlada, kdyz hral toho Mordreda, ale už je to 14 let. Prostě mi to nesedí Gepeto, není důvod tuhle postavu postaršovat.

Inu, ak sa nájde nejaká dobrá dušička, čo si pri malje scéne povie, že nás jej nemôžu zbaviť (viď scéna Joffrey a neviestky), Missandei môže zastať úlohu Irri pri lesbiťuťumuťu s Dany, pričom na daný akt asi 11 rokov by mať nemohla rovnako, ako Dany nemohla myť 13 na... jazdu na koňovi...
  • Na Twitteru Winter is coming kolují drby, že Sarah Bolger a Mackenzie Crook byli spatřeni v Belfastu a mooožná teda prý byli obsazeni. Koho tipujete? Já Meeru a Hoata. (Ale jak píšu, jsou to jen drby, nic zatím potvrzeno nebylo)
  • IMHO obrá volba, zhruba se shoduje s mojí představou.
  • No konečně! Vypadá dobře, jen bude asi trochu přerostlej...
  • Alek: Taky si nevybavuju, jestli by měl Brynden Tully přerůst Ohaře, Horu i Sansu :D
  • Na té první fotce má správně usměvavé oči. Bryndena jsem si představovala trochu štíhlejšího v obličeji, ale ještě uvidíme, co s ním udělá kostým a maskéři. :)
  • No jo, na Sansu nebude mít příští rok nikdo - bude jako Dunk, ostatně trchu ťunk je taky :-))
  • Já budu zase za pesimistu. K čemu Černou rybu, když sebou akorát párkrát mrskne v záběru a bude zase pryč? (Ale herec by jakžtakž ušel) :(
  • Nevada: To se můžeme ptát, k čemu byli Jory nebo Luvin.

Předpokládám, že v dějovej lince s Catelyn a Robbem se bude řešit hlavně Řekotočí, takže snad Brynden nebude jenom zbytečná figurka.
  • Luwin tam nebyl zase až tak málo (a jeho scény s Theonem byly celkem důležité). Jory to tak měl i v knize (a stejně tak mě jeho konec nasral jako v knize) :)
    Bryndena už bych na jejich místě nechala být - pokud nemá být ještě důležitý v dalších knihách. A raději bych představila Edmura už ve druhé sérii. Třeba i jen slovně - několik zmínek o něm jako bratrovi Catelyn, strýci Robba, jak bojuje proti Lannisterům a tak.
  • Nevada napsal(a):

Já budu zase za pesimistu. K čemu Černou rybu, když sebou akorát párkrát mrskne v záběru a bude zase pryč? (Ale herec by jakžtakž ušel) :(

Podobnou roli měl i v knize a byl tam :-)
  • V knihe bolo spomínané obliehanie - tu ho určite dajú aj do záberu - ďalších pár scénok naviac pre Bryndiho..
  • Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Já budu zase za pesimistu. K čemu Černou rybu, když sebou akorát párkrát mrskne v záběru a bude zase pryč? (Ale herec by jakžtakž ušel) :(

zase je jednoduchšie vymyslieť postavu pre knihu ako zohnať a objednať herca... Treba uznať...
  • Není Brynden důležitější než Edmure? Vystupuje v Hostině. Není taky vyloučeno že Brynden bude hrát v budoucnu důležitou roli.
  • Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Ale v knihách byl už od prvního dílu a měl víceméně důležitou roli pro Robba. Když ho tady vynechali dvě série, tak se bez něj nejspíš obejdou i v té třetí. Vyjednávání s Jaimem může obstarat téměř kdokoliv. Bez oblíbenosti, které Brynden dosáhl v knihách, to stejně nebude mít patřičné grády. Takhle to bude jen další z kupy postav, co jen zmatou diváky a uberou čas hlavním postavám. Řekla bych, že je to víc úlitba čtenářům než nutnost ho mít na scéně. Jsem fakt zvědavá jak se ho podaří zapracovat do děje a zároveň se bojím, aby co do rozsahu a ztvárnění role nedopadl jako Melisandra. Bez toho sexu na stole, pochopitelně. I když...
  • Katy napsal(a):
    První fotka mne celkem vyděsila, další se mi zamlouvá a dost.
  • Haha, Sedmistruna ;-)
    a Missandei, hmm hmm, samozřejmě postaršená, ale pěkná :-)
  • Možno Sedmistruna :) Možno Citrouš :)
  • Nevada napsal(a):

Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Ale v knihách byl už od prvního dílu a měl víceméně důležitou roli pro Robba. Když ho tady vynechali dvě série, tak se bez něj nejspíš obejdou i v té třetí. Vyjednávání s Jaimem může obstarat téměř kdokoliv. Bez oblíbenosti, které Brynden dosáhl v knihách, to stejně nebude mít patřičné grády. Takhle to bude jen další z kupy postav, co jen zmatou diváky a uberou čas hlavním postavám. Řekla bych, že je to víc úlitba čtenářům než nutnost ho mít na scéně. Jsem fakt zvědavá jak se ho podaří zapracovat do děje a zároveň se bojím, aby co do rozsahu a ztvárnění role nedopadl jako Melisandra. Bez toho sexu na stole, pochopitelně. I když...
    No ale nějaká taková role tam stejně musí být, tak proč jí nenechat Bryndenovi...
  • Protože tak aspoň nezprzní další knižní postavu ;)
  • Ach tak, kdyz oni fan-nazi nevi co chteji. Kdyby ho zmenili, uz slysim ty reci o Cleosovi, Yare, Talise apod. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi