A nebo jako chřipka a indiáni... emerika není na evropskou chřipku zvyklá a proto je mnohonásobně vyšší úmrtnost, zatímco evropané jsou vůči ní odolní...
A nebo jako chřipka a indiáni... emerika není na evropskou chřipku zvyklá a proto je mnohonásobně vyšší úmrtnost, zatímco evropané jsou vůči ní odolní...
Oni nás za socializmu bombardovali ďábelskými armádami Mandelinek bramborových a my Európskou chrípkou *evil* :D:D
roh, který dovezl Sam do Citadely a který Jon našel u Pěsti Prvních lidí je Joramunův roh zimy
Přiznám se, že mě to napadlo hned, když padla první zmínka o Rohu zimy. Jen doufám, že nějakého mistra z Citadely nenapadne na ten prasklý roh zatroubit :)
Teď mi tak napadlo.. když Je roh na draky, pak Joramunův roh zimy.. co je potom ten roh co měl mance a nyní ho má snad Stannis? Mance by určitě nehledal buhvíjak dlouho v pustině bezcennou věc.. nebude taky nějak užitečnej? Jestli jo k čemu asi je..? nebo on je ten Joramunův? a co by pak byl ten co tedy našel sam...
brbr: Tej teorii s Euronem celkem věřím. Chrchel tady maximálně sehrál roli vyšší moci. Ten rituál s pijavicema očividně přímo nezabil "oběti", ale brzy po tom přišel pro Balona, Robba i Joffreyho určitej sled událostí, co je zabil. Trochu se to podobá woodoo, že jo? :)
Myslím, že toho dňa už ľutuje(mŕtvy manželský syn). Ale aj ja staviam na Roosa. Keď sú samotní, tak sa na to Ramsay neodváži, keďže by potom všetci vedeli že je za to zodpovedný a zabili by aj jeho. A akúkoľvek nehodu si Roose poistil svojími mužmi v okolí Ramsayho.
Ráda si představuju, že na Roose si někde o samotě počká Arya s nabroušenou Jehlou. Váš šenk se znovu hlásí do služby, pane! :D Ba ne, spíš čekám, že Roose na Zimohradě vykuchaj ostatní seveřanský lordi.
Komentáře
Přiznám se, že mě to napadlo hned, když padla první zmínka o Rohu zimy. Jen doufám, že nějakého mistra z Citadely nenapadne na ten prasklý roh zatroubit :)
Nie asi, ja som práve tu kapčŕ dočítal :D
a kdyz uz takovy dotaz, pak jeste jeden .. mohl by nejaky superMenic ovladat mrtve ? Tedy JINE ?