!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF

1246732

Komentáře

• A nebo jako chřipka a indiáni... emerika není na evropskou chřipku zvyklá a proto je mnohonásobně vyšší úmrtnost, zatímco evropané jsou vůči ní odolní...
  • Jarla napsal(a):

A nebo jako chřipka a indiáni... emerika není na evropskou chřipku zvyklá a proto je mnohonásobně vyšší úmrtnost, zatímco evropané jsou vůči ní odolní...

Oni nás za socializmu bombardovali ďábelskými armádami Mandelinek bramborových a my Európskou chrípkou *evil* :D :D
  • Ne, chlastem, ten my Evropani umíme odbourávat líp :)
  • Myslíte že jako odvetu za Jojena bude jíst Hodor Děti lesa? :D :D
  • Hodor je Velký jiný, mám dojem že touhle dobou v Západozemí už je sežral :D
  • Everett Young napsal(a):

Myslíte že jako odvetu za Jojena bude jíst Hodor Děti lesa? :D :D

:D :D A Bryndenom si bude vyšpáravať zuby
  • roh, který dovezl Sam do Citadely a který Jon našel u Pěsti Prvních lidí je Joramunův roh zimy

Přiznám se, že mě to napadlo hned, když padla první zmínka o Rohu zimy. Jen doufám, že nějakého mistra z Citadely nenapadne na ten prasklý roh zatroubit :)
  • On ho tam doniesol? Zatiaľ nemám prečítanú poslednú Samovu kaitolu a zdalo sa mi, že ho predal tomu XčosiočisHočosičosi
  • To teď mají trubku na draky i trubku na Jiné...a když budou usilovně foukat do obojího...:-) spadne Jericho :-p
  • tak to nevím co se s tím rohem stalo, nějak si to nevybavuju
  • XčosičosiHčosičosi... myslíš toho kapitána lodi? jo teď si matně vybavuju, že mu ho asi dal
  • áno, toho kapitána...

Nie asi, ja som práve tu kapčŕ dočítal :D
  • :D tak to řeknu hned :)
  • Jen takovy dotaz ... muze Menic, myslim hodne dobry Menic, ovladat draka, draky ? Treba takovy Bran ?

a kdyz uz takovy dotaz, pak jeste jeden .. mohl by nejaky superMenic ovladat mrtve ? Tedy JINE ?

• atman: Nevíme a nevíme.
  • Krisa napsal(a):

atman: Nevíme a nevíme.

Nic. :D
  • Teď mi tak napadlo.. když Je roh na draky, pak Joramunův roh zimy.. co je potom ten roh co měl mance a nyní ho má snad Stannis? Mance by určitě nehledal buhvíjak dlouho v pustině bezcennou věc.. nebude taky nějak užitečnej? Jestli jo k čemu asi je..? nebo on je ten Joramunův? a co by pak byl ten co tedy našel sam...
  • Však v tanci říkali, že ten roh co měl Mance byl podvrh, a navíc ho stejně spálili....
  • Tak ma napadlo - to by sme boli v prdeli ak by bol Azorom Ahaiom Melisandra :D Celý čas ho hľadá a má ho pod nosom.
  • trochu odbočka: Euron nechal zabít Balona? vždycky jsem myslela, že to byla práce Mel a stínu.
  • brbr: Tej teorii s Euronem celkem věřím. Chrchel tady maximálně sehrál roli vyšší moci. Ten rituál s pijavicema očividně přímo nezabil "oběti", ale brzy po tom přišel pro Balona, Robba i Joffreyho určitej sled událostí, co je zabil. Trochu se to podobá woodoo, že jo? :)
  • woodoo s pijavicemi? :-) co pak asi s nimi dělá Roose Bolton?
  • Tu svoji zvrácenou krev, odcházející v pijavicích, by klidně mohl obětovat Rudému :-/...
  • Starej Bolton je vypočítavá svině :) Zvrácený je synátor.
  • Docela čekám, že jeden zkrouhne druhého, ale neodvážím si tipnout který kterého :-))
  • Já bych tipl že starý s tím počítá a dobře si to zabezpečí.
  • Taky vsázím spíš na Roose. Pokud nezasáhne ná/nehoda, má větší šance, poněvadž na rozdíl od synáčka myslí.
  • Aby ještě nelitoval dne, kdy znásilnil jeho matku :-D
  • Myslím, že toho dňa už ľutuje(mŕtvy manželský syn). Ale aj ja staviam na Roosa. Keď sú samotní, tak sa na to Ramsay neodváži, keďže by potom všetci vedeli že je za to zodpovedný a zabili by aj jeho. A akúkoľvek nehodu si Roose poistil svojími mužmi v okolí Ramsayho.
  • Ráda si představuju, že na Roose si někde o samotě počká Arya s nabroušenou Jehlou. Váš šenk se znovu hlásí do služby, pane! :D Ba ne, spíš čekám, že Roose na Zimohradě vykuchaj ostatní seveřanský lordi.
Tato diskuze je zavřená.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi